Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD recorder

GCMH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω σοβαρό πρόβλημα με ένα LG GH22NS50_TN02. Προσπαθώ με imgburn να κάψω κάποια αρχεία και μου καταστρέφει τα δισκάκια. Το imgburn βγάζει μηνύματα του στυλ "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση." και "Ο πόρος που ζητήθηκε χρησιμοποιείται.". Η συσκευή μετά το λάθος εξαφανίζεται από το My Computer και δεν φαίνεται ούτε στη Διαχείριση Συσκευών! (Να πω την αλήθεια, δεν πρέπει να είναι θέμα του Imgburn γιατί δοκιμάζω και με την ενσωματωμένη λειτουργία των Windows)

Έχω αλλάξει τη συσκευή ως ελαττωματική. Έγραψε για μερικά DVD. Πάλι πρόβλημα.

Έχω αλλάξει καλώδιο SATA. Έγραψε 4 DVD. Μετά πάλι τα ίδια.

Έχω ενημερώσει το firmware του οδηγού. Τίποτα...

Όλα αυτά σε Windows 7 x64 (πρέπει να το έκανε και σε Vista x64, δεν είμαι σίγουρος).

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!!!

GCMH παλιότερα έκανε ανάλογα νάζια ένα DVDRW φίλου. Αρχικά δοκιμάσαμε εγγραφή μέσω linux live CD το οποίο απέτυχε. Μετά δοκιμάσαμε το dvdrw σε άλλο υπολογιστή με windows ... και πάλι απέτυχε η εγγραφή. Δεν χρειαζόταν άλλη δοκιμή. Το DVDRW πήγε για ανακύκλωση. Σου προτείνω να κάνεις κάτι ανάλογο.

Δημοσ.
Γεια σας.

Έχω σοβαρό πρόβλημα με ένα LG GH22NS50_TN02. Προσπαθώ με imgburn να κάψω κάποια αρχεία και μου καταστρέφει τα δισκάκια. Το imgburn βγάζει μηνύματα του στυλ "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση." και "Ο πόρος που ζητήθηκε χρησιμοποιείται.". Η συσκευή μετά το λάθος εξαφανίζεται από το My Computer και δεν φαίνεται ούτε στη Διαχείριση Συσκευών! (Να πω την αλήθεια, δεν πρέπει να είναι θέμα του Imgburn γιατί δοκιμάζω και με την ενσωματωμένη λειτουργία των Windows)

Έχω αλλάξει τη συσκευή ως ελαττωματική. Έγραψε για μερικά DVD. Πάλι πρόβλημα.

Έχω αλλάξει καλώδιο SATA. Έγραψε 4 DVD. Μετά πάλι τα ίδια.

Έχω ενημερώσει το firmware του οδηγού. Τίποτα...

Όλα αυτά σε Windows 7 x64 (πρέπει να το έκανε και σε Vista x64, δεν είμαι σίγουρος).

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!!!

αν εχει εγγυηση πισω και αλλαγη! και αν το εκανε 2η φορα να απαιτησεις αλλαγη με αλλο recorder πχ nec

Δημοσ.

Δύο φορές να πέσω σε ελαττωματικό; Φοβάμαι μην είναι τίποτε άλλο. Για μια περίοδο, όταν παρουσίαζε προβλήματα το πρώτο LG, μου εξαφανίζονταν και ένας σκληρός δίσκος IDE, κάτι μου με θορύβησε πολύ(φοβήθηκα για τον ελεγκτή της μητρικής π.χ.).

Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον φίλο με υπολογιστή με SATA και θα δω. Ευχαριστώ προς το παρόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...