ilpap Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γεια σας, κάνω μια έρευνα στο πανεπιστήμιο, για όσους κάνουν ηλεκτρονικές αγορές και θα ήθελα όσοι μπορείτε και θέλετε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο. http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dEQwNHIyNHFiaER5X2owNnlEYTl6OEE6MQ#gid=0 >http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dEQwNHIyNHFiaER5X2owNnlEYTl6OEE6MQ#gid=0 Είναι σημαντικό οπότε αν μπορείτε δώστε του λίγο σημασία! Ευχαριστώ! P.S. Αν δεν βαριέστε κάντε ενα forward το link σε όποιον μπορεί να το απαντήσει!
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μια-δυο παρατηρήσεις. Κάποια ερωτήματα φαίνονται να χουν όμοιο νόημα. Αν δεν είναι έτσι, θα πρεπε να γίνεται λίγο πιο σαφές, πχ b. Learning to operate online shop is easy. e. Online shops are easy to use. (εκτός κι αν το b σημαίνει πως εγώ είμαι ο διαχειριστής του eshop, αν και δε νομίζω) και a. I am satisfied with the online shopping experience. b. I am pleased with the online shopping experience. Επίσης, σε κάποιες ερωτήσεις δε μπορείς ν απαντήσεις μονολεκτικά, πχ δε μπορείς να βάλεις στο ίδιο τσουβάλι τα ελληνικά eshops, τα κινέζικα και τα υπόλοιπα. Αυτά :>
ilpap Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μια-δυο παρατηρήσεις.Κάποια ερωτήματα φαίνονται να χουν όμοιο νόημα. Αν δεν είναι έτσι, θα πρεπε να γίνεται λίγο πιο σαφές, πχ b. Learning to operate online shop is easy. e. Online shops are easy to use. (εκτός κι αν το b σημαίνει πως εγώ είμαι ο διαχειριστής του eshop, αν και δε νομίζω) και a. I am satisfied with the online shopping experience. b. I am pleased with the online shopping experience. Επίσης, σε κάποιες ερωτήσεις δε μπορείς ν απαντήσεις μονολεκτικά, πχ δε μπορείς να βάλεις στο ίδιο τσουβάλι τα ελληνικά eshops, τα κινέζικα και τα υπόλοιπα. Αυτά :> Πρέπει να έχουν ίδιο νόημα.. για διάφορους λόγους στατιστικής και όχι μόνο Δεν διαφωνώ(ελληνικά, κινέζικα) αλλά αναφερόμαστε στην γενική σου εμπειρία από τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι στις αγορές από τα ελληνικά. Μας νοιάζει ο πελάτης και όχι το κατάστημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.