stefa_1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γεια χαρα.Λοιπον, Εχω ενα Λογαριασμο στο Paypal που δεν ειναι verified,γιατι δεν εχω προσθεσει ακομα καρτα.Οι γονεις μου εχουν ενα λογαριασμο καταθεσεων στην Eurobank και ειναι δικαιουχοι και οι 2 , και η χρεωστικη καρτα του λογαριασμου ειναι στο ονομα της μητερας μου.Στο paypal εχω συγκεντρωμενα καποια χρηματα και θελω να τα μεταφερω στο λογαριασμο. 1)Αν μπω και εγω δικαιουχος στον λογαριασμο καταθεσεων,και κανω verify το λογαριασμο με την χρεωστικη καρτα,θα ειναι εφικτο να κανω withdraw τα λεφτα στο λογαριασμο ? (οχι στην καρτα) ή θα υπαρχουν ασαφη στοιχεια και θα απορριφθει ? 2)Αν οχι θα πρεπει να κανω ενα λογαριασμο Paypal για την μητερα μου , verified με την χρεωστικη και να τις στειλω τα χρηματα απο το δικο μου λογαριασμο στο δικο της ?Αν ισχυει αυτος ο τροπος , θα χασω χρηματα για να τις τα στειλω απο τον δικο μου στον δικο της ? 3)Για να αποφυγω αυτην την διαδικασια υπαρχει καποια τραπεζα που να παω κατευθειαν στο καταστημα και να γινει εκει η μεταφορα με καποιο τροπο ?Π.χ να στειλω τα λεφτα σε paypal της τραπεζας και να μου τα δωσουν εκεινη την στιγμη. Θα μου πειτε γιατι βιαστηκα και εκανα account,αλλα ολα τα χρηματα που συγκεντρωσα ειναι απο..gpt/ptc προγραμματα και online job tasks. Βtw,υπαρχει καποιο ελαχιστο οριο χρηματων για να γινει withdraw ? Ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.