Sordnaxela Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό με λειτουργικό Android, αλλά το budget μου είναι περιορισμένο. Μετά από ψάξιμο βρήκα το LG GT-540 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-GT-540-Black-AGRCBK.htm που αυτή τη στιγμή είναι το φτηνότερο Android κινητό. Θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια έκδοση Android φοράει, για το αν η LG θα κάνει στο μέλλον αναβάθμιση λειτουργικού και για το αν γενικά είναι μια καλή επιλογή για πρώτο smartphone. Ευχαριστώ.
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 έχει την 1.6 android, αναβάθμιση άγνωστο ποτε και αν.... έχει βέβαια κάποια πολύ ωραία χαρακτηριστικά. ένα πολύ ωραίο review έχει εδώ, ρίξτου μια ματιά
Hackbob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Θα πάρει την 2.1 έκδοση τον χειμώνα.πολύ καλο τηλέφωνο για τα χρήματα του αν δεν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες.εναλακτικα μπορείς το wildlife(έχει κακή ανάλυση στην οθόνη του) η το χ10 το Μινι Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Sordnaxela Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το αγόρασα και έχω να δηλώσω ότι αξίζει κάθε ευρώ. Σπεύστε.
Sordnaxela Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ναι, από το πλαίσιο το πήρα. Κάνει 209 ευρώ και είναι η πιο φτηνό android συσκευή. Πιο καλή από ότι περίμενα. Γενικά δεν έχω την LG σε εκτίμηση, αλλά το συγκεκριμένο κινητό με εντυπωσίασε. Λέγεται ότι θα παρει και την 2.1 το φθινόπωρο. Πολύ γρήγορο και εύχρηστο. Για τα λεφτά του άψογο. Α, στο πλαίσιο προσπάθησαν να μου πουλήσουν κάρτα μνήμης λέγοντάς μου ότι δεν έχει, ενώ μέσα στη συσκευή (όχι στη συσκευασία χύμα, υπάρχει κάρτα 2gb !!! Δεν το γράφει στο κουτί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.