Προς το περιεχόμενο

BlueRay player, ή Windows Media Player?

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το xtreamer παίρνει 2,5 σκληρό ΟΧΙ 3,5.

το LG τώρα μπορεί να έχει μέσα 500άρι δίσκο αλλά δεν βλέπω έξοδο για τον ήχο ούτε οπτική ούτε γραμμής μόνο από το HDMI δίνει έξοδο οπότε από μένα τρώει κόκκινη κάρτα.

Εγώ από όλα αυτά θα έπαιρνα το xtreamer και ο λόγος είναι η δυνατότητα να βάλεις εσωτερικό δίσκο έχει πολλές επιλογές συνδεσιμότητα καλή υποστήριξη και χαμηλή τιμή.

εδώ μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για το xtreamer http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45426

Δημοσ.

παιδια εγω εχω μια τηλεοραση η οποια παιζει mkv αρχεια ,βεβαια δεν εχει dts και πρεπει να τα μετατρεψω,Αυτο που θελω να μαθω τωρα ειναι το εξεις.Αξιζει η αγορα καποιου media player[αν αναλογιστει κανεις οτι εχω TV που παιζει mkv αρχεια]?Θα εχωκ αλυτερη εικονα?Αν αξιζει ,τι μου προτεινετε?Ειμαι αναμεσα σε 3 ,

Στο wd live το οποιο ειναι και ποιο οικονομικο,στο extremer και στο A.C RYAN PLAYON HD MEDIA PLAYER ,Ποιο προτεινετε?

Δημοσ.
Το xtreamer παίρνει 2,5 σκληρό ΟΧΙ 3,5.

το LG τώρα μπορεί να έχει μέσα 500άρι δίσκο αλλά δεν βλέπω έξοδο για τον ήχο ούτε οπτική ούτε γραμμής μόνο από το HDMI δίνει έξοδο οπότε από μένα τρώει κόκκινη κάρτα.

Εγώ από όλα αυτά θα έπαιρνα το xtreamer και ο λόγος είναι η δυνατότητα να βάλεις εσωτερικό δίσκο έχει πολλές επιλογές συνδεσιμότητα καλή υποστήριξη και χαμηλή τιμή.

εδώ μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για το xtreamer http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45426

(ο εσωτ.δίσκος,δε με πολυενδιαφέρει, μια που η χρήση του δίσκου, θα ειναι...το πήγαινε ελα στον υπολογιστή)!

ειδες γιατι πρέπει να ρωτάς ?

δεν ειχα καταλαβει τι παίζει στο lg, τωρα το πιασα που μου το είπες!

διαβαζοντας εδώ και εκεί, εχω πα΄ρει καλές κριτικές για το wd live, τουλάχιστον για τα απλά πράγματα που με ενδιαφέρουν (να παίζει ήχο dts, εξωτ.ελλ.υποτιτλους, καλό μέγεθος υποτίτλων, να μη χρειάζεται καμία προσαρμογή το οποιοδήποτε αρχείο, να συνδεεται με 2,5 και 3,5 δισκους κλπ). Μια χρήση για...αργότερα, ειναι το ασύρματο δίκτυο με το πισι!

Επίσης, το βρήκα μεταχειρισμένο φθηνότερα,και το σκέφτομαι σοβαρά (αλλωστε...ποσο..κακομεταχειρηση μπορεί να του έχει κάνει κάποιος? εγγυηση εχει..)

Δημοσ.

Παιδες επειδη θελω να παρω ενα media player αμεσα [και σημερα αν ειναι ,πιτε μου μονο αυτο.

xtreamer ή wd live?Το xtremer σαν επεξεργαστης και σαν εικονα ειναι ιδιο με το WD LIve?Αν ναι,και δεν υστερει σε εικονα ,να απρω αυτο μιςκ αι εχει καιτερο μενου και υποστηριξη αρχειων.Περιμενω αμεσα τις απαντησεις σας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
επαναφέρω το θέμα, γιατί εφτασε η ώρα της αγοράς.

εχουμε τις εξής 4 προτάσεις:

1) A.C RYAN PLAYON HD MEDIA PLAYER

2) Xtreamer - Media Player & Streamer

3) WESTERN DIGITAL WD WDTV HDMI LIVE

4) LG Media Player XF2 500GB

Bαζω & το Egreat EG-S1A στη λιστα...

Ηρθε ποτε αυτο Ελλαδα? Ειναι ΝΜΤ σαν το Μ34Α?

Δημοσ.

Το Νο 2) Xtreamer - Media Player & Streamer δεν υποστηρίζει dts downmix αν δεν κάνω λάθος, μόνο το καινούριο Xtreamer Pro και το νέο αναβαθμισμένο Xtreamer sidewinder. Κάτι έπαιζε με το τσιπάκι που φορούσε και τα δικαιώματα για το dts downmix. Ψάξτο λιγάκι πριν δώσεις τα λεφτά σου και μετά ταλαιπωρείσαι.

Δημοσ.
Το Νο 2) Xtreamer - Media Player & Streamer δεν υποστηρίζει dts downmix αν δεν κάνω λάθος, μόνο το καινούριο Xtreamer Pro και το νέο αναβαθμισμένο Xtreamer sidewinder. Κάτι έπαιζε με το τσιπάκι που φορούσε και τα δικαιώματα για το dts downmix. Ψάξτο λιγάκι πριν δώσεις τα λεφτά σου και μετά ταλαιπωρείσαι.

εχεις δίκιο το λέει καθαρά

HD Audio Passthrough - (For Xtreamer Pro and Sidewinder models only ) This version introduces the long anticipated 7.1 Audio Passthrough to DTS-Master Audio, Dolby TrueHD and Dolby Digital Plus.

στην ίδια τιμή έχει και το sidewinder ποιος ο λόγος να πάρει το παλιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...