antreaslam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Λοιπόν....Εχουμε τα εξής δεδομένα: Καινούργια led TV,42αρα, samsung, που ομως, δεν παίζει από το usb της αρχεία ταινιών. Οπότε, ο φίλος, προσανατολίζεται στη λύση ενός εκ των 2, αφού αναφέρω ότι θέλει να: 1) Παίζει (εννοειται) αρχεία mkv 2) Να παίζει εξωτ.ελλ.υποτιτλους 3) Να εχει θύρα usb που να κανει τα παραπάνω (ώστε να συνδέει σκληρό) 4) να εχει κόστος το πολύ στα 100-150 ευρω Τι προτείνεται? BlueRay player, ή Windows Media Player? και ποιο ? Και ασχετα με το τι βολεύει τη συγκεκριμένη περίπτωση, καλύτερη απόδοση σε εικόνα, ποιο από τα 2 θα εχει?
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Media Player.....Το Blu-Ray δεν εχει την ιδια γκαμα αναπαραγωγης φακελων.
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 αναπαραγωγή φακέλων? τι εννοείς? (καποιο media player εχεις να προτείνεις?)
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 1) Παίζει (εννοειται) αρχεία mkv 2) Να παίζει εξωτ.ελλ.υποτιτλους 3) Να εχει θύρα usb που να κανει τα παραπάνω (ώστε να συνδέει σκληρό) 4) να εχει κόστος το πολύ στα 100-150 ευρω Τι προτείνεται? media player . Η τιμη οδηγει μαλλον σε συγκεκριμενες προτασεις.Το wd live, το xtreamer , καποιο egreat. Καλο ειναι να διαβασει καποιος τα σχετικα θεματα για τα 'ψιλα γραμματα '. Mια ψηφο στο wd tv live θα τη ριξω παντως .
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 THANKS FOR THE ADVICE. "ψιλα γραμματα" means?
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 THANKS FOR THE ADVICE."ψιλα γραμματα" means? dts downmix ,hd format , bd menu , δικτυο , torrent κλπ κλπ. Λειτουργιες που μπορει να ειναι αδιαφορες (να μην τις εχει καν υποψη του η να ειναι υπερκαλλυμενος με τα βασικα ) η μπορει να αποδειχθουν σημαντικες στην πορεια για τον φιλο σου.Δεν ξερω ..
Mvpgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εγώ έχω το wd tv hd και παρ΄όλο που είμαι ικανοποιημένος πλήρως, σε αυτά τα λεφτά θα έπερνα το xtreamer. Αλλά τα 50Ε διαφορα τα θεώρησα σημαντικά...
antreaslam Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 thanks a lot for the answers. Ολοι λίγο πολύ καταλήγεται σε media player λοιπόν ! Τωρα, bluesattack, dts εχει σχέση με τον ήχο, το φορμάτ των σκληρών, αν διαβάζει ntfs ή fat32 (ελπίζω το 1ο,γιατι οι σκληροί του είναι όλοι Ntfs), τα αλλα 3 δεν εχω ιδέα που βοηθάνε!
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μην φοβασαι, πλεον σχεδον ολα εχουν οσα αναφερε. Αυτο που σου προτεινα ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.
antreaslam Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Nik.K, αυτό ειναι, ετσι? Παίζει σίγουρα εξωτ.ελληνικούς υποτιτλους? Και υποστηρίζει ήχο DTS?
Nik.K Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ναι αυτο ειναι, τωρα αν μπορεις περιμενε μηπως μπορεσω να κανω κατι καλυτερο με την τιμη.
Sorath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 LG BD570 θα ήταν η σημερινή επιλογή μου. Διαβάζει και παίζει τα πάντα από παντού, συν οτι είναι και ωραίο deck μηχάνημα με καλαίσθητο menu.
antreaslam Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ναι αυτο ειναι, τωρα αν μπορεις περιμενε μηπως μπορεσω να κανω κατι καλυτερο με την τιμη. οκ,μπορώ να περιμένω Θα του το προτείνω
antreaslam Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 επαναφέρω το θέμα, γιατί εφτασε η ώρα της αγοράς. εχουμε τις εξής 4 προτάσεις: 1) A.C RYAN PLAYON HD MEDIA PLAYER 2) Xtreamer - Media Player & Streamer 3) WESTERN DIGITAL WD WDTV HDMI LIVE 4) LG Media Player XF2 500GB Τα χρήματα ειναι σχετικά κοντά. κάποιες επιπλέον ερωτήσεις: -Επειδή το 2ο γράφει μόνο για 2,5'' δισκο, ξέρουμε μήπως ΔΕΝ υποστηρίζει 3,5''? -παίζει ενδεχόμενο να μην υποστηρίζει 100hz, κάποιος απο αυτούς? -το μέγεθος των εξωτ. SRT αρχείων αποτίτλων, καθορίζεται και στους media players, όπως και στα dvd players? αν ναι, ειναι επαρκώς μεγάλο, ή εχει παλι διαφορές από το ενα μηχάνημα στο αλλο? Και μετα τις...απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, τελειώνουμε, αφού το παραγγέλνουμε... (αυτή τη στιγμή, είμαι περισσότερο μεταξύ του 1 κ του 3, αλλά το 4ο δίνει και 500γιγα, που ειναι σημαντικό δέλεαρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.