Προς το περιεχόμενο

Πολλαπλα προβληματα σε Windows Vista Home Premium

STELIOS1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και ενα μηνα περιπου αρχησα να εχω πολλαπλα προβληματα στο λαπτοπ και ολα αρχησαν μετα απο μια ενημερωση των windows vista.

προβληματα

1o)

Το πρωτο και ενωχλητικοτερο ειναι :Το προγραμμα οδηγισης οθονης nvlddmkm σταματησε να λειτουργει και ανακτιθικε με επυτιχια. Το οποιο εμφανιζεται καθε φορα που παιζω καπιο παιχνιδι που χρησιμοπιει την καρτα γραφικων .Λιπον η καρτα γραφικων ειναι nvidia geforce 9300m gs

2ο)

Οταν προσπαθω να περασω μια ενημερωση του microsoft office σταματαει στο 99% και μου βγαζει σφαλμα . Και τα windows και το office ειναι αυθεντικα.

3ο)

Οταν ανοιγω το pc και επιλεγω τον χρηστη μου το φοντο μου εχει εξαφανιστει και την θεση του εχει παρει ενα γκρι φοντο. μετα απο ενα λεπτο μου εμφανιζεται το windows installer και μου λεει: Προετιμασια στοιχιων για εγκατασταση. Μου εμφανιζεται το Uac περιμενοντας την εγριση του προγραμματος παταω αποδοχη και το windows installer προχοραει παρακατω μετα απο πολλες βρισιες και αναμονη μου ερχεται το εξεις μυνιμα : Το Desktop Earth ειναι ειδη εγκατεστιμενο στον υπολογιστη σας! Και μολις παταω οκ το φοντο μου επανερχεται (χρησιμοποιω desktop earth)

4ο)

Χανω τα δικαιοματα διαχηρισης του υπολογιστη.Δηλαδι οταν κανω εγκατασταση πρεπει να τρεξω το αρχειο ως διαχηριστης αλιως στην αυτοματη εκτελεση μου γραφει : Πρεπει να εισαστε διαχηριστης για να εκτελεσετε την εργασια. Το task manager το ιδιο, το windows defender δεν με αφινει να κανω scan ,το kaspersky internet security μια απο τα ιδια.

5ο)

Η πλευρικη εργαλιοθικη των windows εδω και τρεις μερες δεν εμφανιζεται με την εκκινιση του υπολογιστη.

Αν μποριτε να με βοηθισετε θα σας ευγνομονω αιωνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...