g1annis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έκανα kernel update και μετά το update ΔΕΝ έχω πληκτρολόγιο. παραδόξως δεν έχω πληκτρολόγιο ούτε κατά τη φόρτωση του BIOS. Δοκίμασα ένα USB πληκτρολόγιο το οποίο ΔΟΥΛΕΥΕΙ μια χαρά. Μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Σε τι είναι σε usb η την κλασική θύρα για το keyboard? Αν είναι το πρώτο δοκίμασε να μπουτάρεις χωρίς το usb και να το βάλεις όταν είσαι μέσα στο σύστημα.Αν είναι το δεύτερο τότε σβήσε το pc βγάλτο από το ρεύμα και δοκίμασε να κάνεις ξανά boot μετά με το keyboard πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μήπως έκανες και κανένα BIOS update ή είχες καμία διακοπή ρεύματος και το BIOS γύρισε στα default settings στα οποία το USB keyboard είναι disabled? Άν έχεις PS/2 port και keybord δοκίμασε να το βάλεις και δές αν αναγνωρίζεται το USB στο σύστημα. Αλλά αν το πρόβλημά σου είναι απο το POST και μετά δέν είναι θέμα λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Για δες μήπως έβαλες κατά λάθος το πληκτρολόγιο (ps2) στην θήρα του ποντικιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Κατ' αρχάς το πληκτρολόγιο είναι PS2. Το πληκτρολόγιο ΕΙΝΑΙ συνδεδεμένο (το πρώτο που τσέκαρα ). Επίσης λειτουργεί γιατί το δοκίμασα σε διπλανό υπολογιστή. BIOS update ΔΕΝ έκανα. Έκανα ένα απλό kernel update από τα repositories. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ΔΕΝ έχω πληκτρολόγιο ούτε κατα τη φόρτωση του BIOS. Δηλαδή ΔΕΝ "ακούει" ούτε το Del για να μπει στο BIOS Setup. Από αυτό συνάγω το συμπέρασμα ότι τελικά το update είναι άσχετο με το πρόβλημα. Πήγα στο BIOS και έκανα enable το USB keyboard αλλά και πάλι τζίφος! Τελικά πήρα από έναν διπλανό υπολογιστή ένα USB keyboard και έκανα τη δουλειά μου. Το πρόβλημα μου (το ότι δεν έχω πληκτρολόγιο) λύθηκε (χρησιμοποιώντας το USB πληκτρολόγιο) Το παράδοξο ωστόσο παραμένει. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αυτό που σου είπε ο chek2fire το έκανες; Να βγάλεις το pc από την πρίζα και να πατήσει το power on για μερικά δευτερόλεπτα. Επίσης δοκίμασε και ένα clear cmos (αφού σημειώσεις κάπου τις ρυθμίσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Όχι δεν το δοκίμασα. Θα το κάνω και θα ενημερώσω προς γνώση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.