Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μάλλον θα εννοεί το F1 2006 Championship Edition.
Inferno_lb13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ναι μάλλον μπερδευτηκα, ενα formula ήτανε παντως
doutsos13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 πο πο τι είδανε πάλι τα ματάκια μου... λοιπόν ως κάτοχος και των 2 το wii σου προσφέρει ένα άλλο gameplay το οποίο προορίζεται για περιστάσεις πχ όπως αναφέρθηκε απο έναν φίλο πιο πάνω με την κοπέλα σου ή κανένα κολλητό για να περάσει η ώρα.το kinect δεν αντικαθιστά το wii ( :S -.- ) σε καμία περίπτωση!! Αν θές gaming -> gaming θα πάρεις xbox μιάς και είναι μία απο τις καλύτερες λύσεις μαζί με το ps3. *Υ.Γ Αν επιλέξεις wii να το φλασάρις! Μετράει άσχημα. ---------- Προσθήκη στις 09:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:03 ---------- o Wii είχε κάτω του μετρίου γραφικά και απλά παιχνίδια και το παράτησα στο 2λεπτο, μάλλον δεν έιναι για μένα Wii HD -> αυτό θα είναι για σένα σε κανα 2 χρονάκια.
Pooky(1) Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το να συγκρίνεις Wii με X-box είναι σαν να συγκρίνεις καρπούζι με πεπόνι. Όποιο σου αρέσει ή και τα δύο. Προσωπικά έχω και wii και X-box και PS3 από τα οποία το wii λειτουργεί λιγότερο. Βέβαια μπροστά στο Mario Galaxy 2 θεωρώ ότι δεν συγκρίνεται τίποτε. Τα διαμάντια του Wii είναι λίγα σε σχέση με το shovelware που βγαίνει, αλλά είναι απίστευτα μεγάλου βεληνεκούς. Must για το Wii το component καλώδιο, σε HD τηλεόραση είναι η νύχτα με τη μέρα η διαφορά στην ποιότητα εικόνας σε σχέση με το SCART.
grouspen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Εγώ προσωπικά να σου πω οτι πλέον έτσι και πιο casual τίτλοι θα υπάρχουν και στις άλλες 2 κονσόλες γιατί βγαίνει το kinect για το xbox και το move για το ps3 (να και δεν μου φαίνεται και για πολύ καλό το Kinect) Έχω ps3 και wii.εμένα η κοπέλα μου παίζει wii περισσότερο από ps3 αλλά όταν είναι παίζουμε πιο άνετα παιχνiδια στο wii . της φαίνονται πιο "δύσκολα" τα παιχνίδια στο ps3. Δεν θέλει κάτι να την απορροφά 100% άπλα κάτι για να περνάει η ώρα της. Μέτα όμως δοκίμασε HEAVY RAIN , UNCHARTED 2 και τα έλιωσε όπως επίσης και το BUZZ και έφερε και φίλες της σπίτι μου και έπαιζαν όλες μαζί Για εμένα μιας και δεν έχεις άλλη κονσόλα τώρα πάρε ps3 και το ps move το σεπτεμβριο έτσι θα έχεις και hardcore (για εσένα) και casual ( και για τους 2 σας κ για παρέα) παιχνίδια στην ίδια κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.