Errik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δε θα το έλεγα. Έχει αρκετά παιχνίδια. Απλά δεν έχει τόσα πολλά για multi. Για πες κανά καλό! (Δεν το λέω ειρωνικά, όντως ψάχνω κανα καλό παιχνιδάκι να λιώσω λίγο, να με τραβάει, γιατί αυτά που έχω δοκιμάσει δεν με ελκύουν με την έννοια να αφιερώσω χρόνο, όπως π.χ στο Arkham Asylum ή στο Dirt 2 στο πισι...)
nkarafo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν έχω xbox360 αλλά έχω Wii. Στο Wii όπως προ-αναφέρανε και οι άλλοι έχει αρκετά καλά παιχνίδια για πολλά άτομα. Και ούτε το kinect θα αντικαταστήσει το Wii. 1. New Super Mario Bros (έως και 4 άτομα) 2. Mario Kart Wii (4) 3. Wii Sports (4) 4. Wii Sports Resort (2 ή 4) 5. Bomberman (wiiware - 8) 6. Tetris (wiiware ή το κανονικό - 4 νομίζω και παραπάνω) 7. Tiger Woods 8. Grand Slam Tennis 9. Boom Blox 1,2 10. Rockstar Table Tennis (2) 11. Tatsunoko vs Capcom (2) 12. Super Smash Bros Brawl (4) 13. Naruto Ninja Series (είτε του GameCube είτε Wii - 4) 14. Castlevania (fighting - 2) 15. Swords and Soldiers (wiiware - 2) 16. Big Brain Academy (νομίζω μέχρι 4πλο) 17. Pro Evolution (2) 18. Fifa (2) 19. Ghost Squad (4) 20. Guilty Gear AC XX (2) 21. Need for Speed (4) και υπάρχουν και άλλα που δεν τα έχω παίξει και ίσως να είνα καλά. και στο μέλλον θα βγουν τα Worms (wiiware), Donkey Kong Country Returns, Nba Jam, κλπ
Inferno_lb13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Έλεος με τις κοπελιές σας...Εχω κοπελιά ποιο παιχνίδι να πάρω? Η κοπελιά μου γουσταρει να πάρει αυτό το παιχνίδι να της το παρω? πλάκα κάνεις τώρα έτσι?
NickTG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Για πες κανά καλό!(Δεν το λέω ειρωνικά, όντως ψάχνω κανα καλό παιχνιδάκι να λιώσω λίγο, να με τραβάει, γιατί αυτά που έχω δοκιμάσει δεν με ελκύουν με την έννοια να αφιερώσω χρόνο, όπως π.χ στο Arkham Asylum ή στο Dirt 2 στο πισι...) Mario Galaxy 1 & 2 Metroid Prime: Corruption (ή το trilogy αν δεν έχει παίξει τα προηγούμενα) Super Smash Bros. Brawl New Super Mario Bros. Wii Monster Hunter Tri Sin and Punishment: Successor of the Skies The Legend of Zelda: Twilight Princess Okami (αν δεν το εχεις στο PS2) Διάφορα Resident Evil Muramasa: The Demon Blade Super Paper Mario MadWorld No More Heroes 1 & 2 Dead Space Extraction Little King's Story de Blob Fire Emblem: Radiant Dawn Disaster: Day of Crisis Battalion Wars 2 Rune Factory: Frontier
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 360 .- Το wii είναι για λίγο. Μετά το βαριέσαι. Στο 360: Αν επενδύσεις και σε κάνα guitar hero ή κάνα lips και σχετικά παιχνίδια, έχεις αμέσως αμέσως και παρτοπαρείστικα παιχνίδια. Δεν θυμάμαι αν έχει dance mat για το 360 επίσης, που θα έβγαζες τρελό γέλιο (μέχρι αντίστοιχα να το βαρεθείς) Αν υπήρχε και το buzz για 360 δεν θα το συζητούσα κάν. Γκομενοπαίχνιδα - μονά/διπλά έχει άπειρα το 360 παρόλο που είναι γνωστό για άλλους λόγους. Lego batman/indiana jones και τέτοια διπλά. Χαζοραλάκια άπειρα. Αξιολογότατα pixar games (το ice age 3 είναι καταπληκτικό παιχνίδι) Και φυσικά fifa για παρέα. Tekken 6/Street fighter 4/Mk vs dc Χώρια το upcoming kinect. Ένας σκασμός παρείστικα/γκομενίστικα και φυσικά και ΑΑΑ solo/multi παιχνίδια. Παρόλο που εκτιμώ αφάνταστα το wii, αν και πιάνει σκόνες στο σαλόνι μου, πρακτικά θα αξιοποιήσεις περισσότερο το 360.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 360 .- Το wii είναι για λίγο. Μετά το βαριέσαι. Στο 360: Αν επενδύσεις και σε κάνα guitar hero ή κάνα lips και σχετικά παιχνίδια, έχεις αμέσως αμέσως και παρτοπαρείστικα παιχνίδια. Δεν θυμάμαι αν έχει dance mat για το 360 επίσης, που θα έβγαζες τρελό γέλιο (μέχρι αντίστοιχα να το βαρεθείς) Αν υπήρχε και το buzz για 360 δεν θα το συζητούσα κάν. Γκομενοπαίχνιδα - μονά/διπλά έχει άπειρα το 360 παρόλο που είναι γνωστό για άλλους λόγους. Lego batman/indiana jones και τέτοια διπλά. Χαζοραλάκια άπειρα. Αξιολογότατα pixar games (το ice age 3 είναι καταπληκτικό παιχνίδι) Και φυσικά fifa για παρέα. Tekken 6/Street fighter 4/Mk vs dc Χώρια το upcoming kinect. Ένας σκασμός παρείστικα/γκομενίστικα και φυσικά και ΑΑΑ solo/multi παιχνίδια. Παρόλο που εκτιμώ αφάνταστα το wii, αν και πιάνει σκόνες στο σαλόνι μου, πρακτικά θα αξιοποιήσεις περισσότερο το 360. θα υπογράψω και εγώ το παραπάνω κείμενο... 4 μαζώξεις έκανε το wii όλο όλο...
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 θα υπογράψω και εγώ το παραπάνω κείμενο... 4 μαζώξεις έκανε το wii όλο όλο... Nομιζω οτι ειναι δικο σας σφαλμα που δεν αξιοποιειτε πληρως το wii σας.Εξηγουμαι: Ολα τα Guitar Hero και Rock Band υπαρχουν στο wii. Υπαρχουν περι τα τεσσερα Karaoke επιπεδου Singstar μαζι με custom mods και extra songs. Υπαρχει ο κορυφαιος εξομοιωτης ποδοσφαιρου PES(ομως για πολυ hardcore gamers διοτι θελει κανα μηνα εντατικου practice) Δεκαδες hardcore τιτλοι πλεον για solo παιχνιδι (No More Heroes 1+2,Metroid,Little King's Story,Monster Hunter Tri,Dead Space Extraction,Madworld,House Of the Dead,Red Steel 1+2,Fire Emblem κτλ) Επισης τα Lego και τα παιχνιδια της Pixar βγαινουν και σε pc. Το kinect προς το παρον ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο.Αναμενεται να λειτουργει πιο καλα σε 2 χρονια.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Nομιζω οτι ειναι δικο σας σφαλμα που δεν αξιοποιειτε πληρως το wii σας. Εγώ το αποδίδω στο "γούστο" πιο πολύ... πχ ο φίλος που ανέφερε το τετραπλό στο new super mario bros προφανώς και το γουστάρει. Εμένα μου έσπασε τα νεύρα και δεν το χάρηκα. Πιο συχνό φαινόμενο είναι να παίζεις μόνος σου παρά με μεγάλη παρέα όπου το wii βγάζει γέλιο
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Nομιζω οτι ειναι δικο σας σφαλμα που δεν αξιοποιειτε πληρως το wii σας.Εξηγουμαι: Ολα τα Guitar Hero και Rock Band υπαρχουν στο wii. Υπαρχουν περι τα τεσσερα Karaoke επιπεδου Singstar μαζι με custom mods και extra songs. Υπαρχει ο κορυφαιος εξομοιωτης ποδοσφαιρου PES(ομως για πολυ hardcore gamers διοτι θελει κανα μηνα εντατικου practice) Δεκαδες hardcore τιτλοι πλεον για solo παιχνιδι (No More Heroes 1+2,Metroid,Little King's Story,Monster Hunter Tri,Dead Space Extraction,Madworld,House Of the Dead,Red Steel 1+2,Fire Emblem κτλ) Επισης τα Lego και τα παιχνιδια της Pixar βγαινουν και σε pc. Το kinect προς το παρον ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο.Αναμενεται να λειτουργει πιο καλα σε 2 χρονια. Ακόμα και στα guitar hero που λές, αν αφήσω στην άκρη το live που σας υπηρεσία δεν έχει καμία σχέση με τις αντίστοιχες του wii για guitar duels κτλ, απο γραφικά και μόνο δεν βρίσκω το λόγο να μη το έχω στο 360 που είναι σαφώς πιο ευκρινή και καθαρά (ναι στο guitar hero). Όσο να άλλο 1080 άλλο 540. Τα αντίστοιχα singstarοειδή υπάρχουν και στο 360 όμως. ΠΟΤΕ δεν θα καταφέρεις όσοι μαζευτούν για λιώσιμο να είναι αρκούντως ικανοί να παίξουν pes στο wii. Ακόμα ακόμα να έχουν την υπομονή για να το μάθουν. Οπότε πάντα το 360 είναι η κατάληξη. Εδώ για να τους αλλάξω χειριστήριο απο το playstation είδα και έπαθα. Αντίστοιχα δεκάδες ΑΑΑ τίτλοι στο 360 και μεταξύ μας και πολλοί παραπάνω ε. Δηλαδή το wii το παίρνεις για όταν έχει όρεξη να χτυπηθείς λίγο (σπάνια) και απο κει και πέρα χάνεις σε γραφικά/online υποστήριξη και mainstream τίτλους. Σαν 2η κονσόλα σαφέστατα είναι καλό (και πάλι για κάποιον που ξέρει γιατί το θέλει), αλλα σαν πρώτη το 360 είναι μακράν πιο πλήρες πακέτο. Εγώ πλέον το έχω τρίτη κονσόλα. Για να ανοίξει πρέπει να καταφέρω πρώτα να προλάβω να παίξω ότι υπάρχει για 360/ps3 και μετά ΙΣΩΣ μια μέρα που θα βρέχει και είμαι άρρωστος και βαριέμαι να ανοίξω και το wii. Και ιδιαίτερα για σπιτομαζώξεις για χαβαλέ και για γυναικοκαταστάσεις έχω δοκιμάσει και τις 3 κονσόλες εκτενώς. Μέχρι τώρα Νο1 είναι το guitar hero world tour με επικά gigs, Νο2 είναι το buzz στο ps3 όπου έχουμε φάει αρκετά νιάτα όταν το πρωτοπήρα. Ιδιαίτερα 4 v 4 είναι όλα τα λεφτά online. Και Νο3 το dance dance revolution στο wii που όσο γαμάτο και να είναι δεν μπορείς να μη το βαρεθείς μετά απο 2-3 φορές. Στο μόνο που υπερτερεί κάπως το wii είναι τα γυναικοπαίχνιδα όπου κάτι carnival games. big brain, animal crossing και δεκάδες άλλα τέτοια είναι ταμάμ. Αλλα όταν σε καλύπτει σε αυτό σε μεγάλο βαθμό μια απο τις άλλες κονσόλες και μπορείς να έχει και γυναικοπαίχνιδα αλλα και "φυσιολογικά" παιχνίδια το προτιμάς. Να μην πώ για την τιμή ε, που πλέον με ένα 150ρικο παίρνεις μια χαρά πακέτο 360 με 7 παιχνίδια και σκληρό... Στο wii μόνο για τα motion plus και τα 2α χειριστήρια θέλεις ένα 70ρικο :\ Περι ορέξεως όμως πάντα..
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εγω θα ψηφισω Wii παντως. Το Wii sports + resort, grand slam tennis και tiger woods απο μονα τους ειναι ικανα να φερνουν κοσμο σπιτι σου με το στανιο. Δοκιμασμενο και εγγυημενο. Εχω και PS3 και οσες φορες και αν εχουμε νοικιασει το Buzz ας πουμε ποτε δεν μπορει να γινει ο χαβαλες που γινεται με το Wii ειδικα απο παρεες που αποτελουνται απο πολλες γυναικες. Μαζι με τα απο πανω παιχνιδια ιδιαιτερη εντυπωση κανει στα θυληκα και το Elebits το οποιο δεν ειχα κανει καν τον κοπο να το βαλω στο μηχανημα ever αλλα επειδη με ρωτησαν "τι ειναι?" το εβαλα και κολλησαν. Για παρεα τουλαχιστον απο την πλευρα μου και τα γουστα της παρεας μου το Wii ειναι ο King of my castle. Edit: Δεν με χαλαει που εδω και 6 μηνες βγαινουν αρκετα διαμαντια απο παιχνιδια και ερχονται και τα "βαρια" θωρακισμενα σε σχετικα συντομο διαστημα (εκτος του MG 2 που ηρθε ηδη).
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εγω θα ψηφισω Wii παντως. Το Wii sports + resort, grand slam tennis και tiger woods απο μονα τους ειναι ικανα να φερνουν κοσμο σπιτι σου με το στανιο. Δοκιμασμενο και εγγυημενο. Εχω και PS3 και οσες φορες και αν εχουμε νοικιασει το Buzz ας πουμε ποτε δεν μπορει να γινει ο χαβαλες που γινεται με το Wii ειδικα απο παρεες που αποτελουνται απο πολλες γυναικες. Μαζι με τα απο πανω παιχνιδια ιδιαιτερη εντυπωση κανει στα θυληκα και το Elebits το οποιο δεν ειχα κανει καν τον κοπο να το βαλω στο μηχανημα ever αλλα επειδη με ρωτησαν "τι ειναι?" το εβαλα και κολλησαν. Για παρεα τουλαχιστον απο την πλευρα μου και τα γουστα της παρεας μου το Wii ειναι ο King of my castle. Edit: Δεν με χαλαει που εδω και 6 μηνες βγαινουν αρκετα διαμαντια απο παιχνιδια και ερχονται και τα "βαρια" θωρακισμενα σε σχετικα συντομο διαστημα (εκτος του MG 2 που ηρθε ηδη). Το Εlebits ειναι επικινδυνα εθιστικο.
Inferno_lb13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πήγα σήμερα το απόγευμα και είδα από κοντά και το xbox και το Wii και το PS3, οι εντυπώσεις είναι οι εξής, πιο πολύ από όλα μου άρεσε το 360, πολύ καλά γραφικά γρήγορο και εύχρηστο gamepad παρ'ότι είχα PS1 & 2 και ακόμα και στο PC χρησιμοποιώ χειριστήριο ίδιο με του PS. Έπαιξα Forza motorsport 3, και FIFA 2010, εκεί απογοητεύτηκα τελείως, παρότι μου άρεσε πάρα πολύ το gameplay του FIFA τα γραφικά ήταν για γέλια, δεν ξέρω αν έφταιγε και η οθόνη βέβαια (20" HD ready, εγώ έχω 40" full HD). To Wii είχε κάτω του μετρίου γραφικά και απλά παιχνίδια και το παράτησα στο 2λεπτο, μάλλον δεν έιναι για μένα. Για το PS3 αν και δεν είναι μέσα στις επιλογές μου, έχω να πω ότι είναι εκνευριστικά αργό στα load όπως και οι προκάτοχοι του αλλά είχε πολύ καλά γραφικά, τουλάχιστον στο F1 2010 που έπαιξα. Καλά αυτά προφανώς θα τα ξέρετε καλύτερα απο μένα αφού οι κονσόλες αυτές υπάρχουν χρόνια τώρα, αλλά είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Καταλήγω στο Xbox ειδικά από την στιγμή που είδα αυτό το video: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM[/ame] (κόλλησα άσχημα με το tekken και τα πεναλτάκια)
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καταλήγω στο Xbox ειδικά από την στιγμή που είδα αυτό το video: http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM (κόλλησα άσχημα με το tekken και τα πεναλτάκια) Εγώ αυτό που είδα σε αυτά τα βίντεο δεν τα πιστεύω... και δεν πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο στην ανίχνευση κίνησης από το wii. Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πήγα σήμερα το απόγευμα και είδα από κοντά και το xbox και το Wii και το PS3, οι εντυπώσεις είναι οι εξής, πιο πολύ από όλα μου άρεσε το 360, πολύ καλά γραφικά γρήγορο και εύχρηστο gamepad παρ'ότι είχα PS1 & 2 και ακόμα και στο PC χρησιμοποιώ χειριστήριο ίδιο με του PS. Έπαιξα Forza motorsport 3, και FIFA 2010, εκεί απογοητεύτηκα τελείως, παρότι μου άρεσε πάρα πολύ το gameplay του FIFA τα γραφικά ήταν για γέλια, δεν ξέρω αν έφταιγε και η οθόνη βέβαια (20" HD ready, εγώ έχω 40" full HD).To Wii είχε κάτω του μετρίου γραφικά και απλά παιχνίδια και το παράτησα στο 2λεπτο, μάλλον δεν έιναι για μένα. Για το PS3 αν και δεν είναι μέσα στις επιλογές μου, έχω να πω ότι είναι εκνευριστικά αργό στα load όπως και οι προκάτοχοι του αλλά είχε πολύ καλά γραφικά, τουλάχιστον στο F1 2010 που έπαιξα. Καλά αυτά προφανώς θα τα ξέρετε καλύτερα απο μένα αφού οι κονσόλες αυτές υπάρχουν χρόνια τώρα, αλλά είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Καταλήγω στο Xbox ειδικά από την στιγμή που είδα αυτό το video: http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM (κόλλησα άσχημα με το tekken και τα πεναλτάκια) Πως ειναι δυνατον να επαιξες F1 2010 στο ps3??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.