Προς το περιεχόμενο

Xbox360 vs. Wii ποιό από τα 2 προτείνετε για χαβαλέ?

Inferno_lb13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να πάρω μία κονσόλα περισσότερο για διασκέδαση με άλλα άτομα, μία κονσόλα που να έχει χαβαλετζίδικα παιχνίδια που θα περνάει ευχάριστα η ώρα. δεν με ενδιαφέρουν τίτλοι όπως, far cry, assasins creed, ghost recon κτλ κτλ γιατί εκεί προτιμώ το PC. Μιλάω για παιχνίδια που υποστηρίζουν διπλό. Ξέρω ότι το Wii είναι μονόδρομος, αλλά στο Xbox θα μπορούμε να παιξουμε και κανένα Fifa ή Pro, υπάρχει και το Forza Motorsport. Για να μην σας μπερδεύω άλλο, Ψάχνω ποιά από τις 2 θα με καλύψει στο να παίζω διπλά και με την κοπελιά μου (χαζοπαίχνιδα disney κι έτσι) και με τους φίλους μου (Fifa, ραλλάκια).

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To wii με την κοπελια σου και το x360 με τους φιλους σου.Νομιζω απαντησες μονος στο ερωτημα σου.Αν και στο wii υπαρχουν αρκετα αξιολογοι τιτλοι που μπορεις να παιξεις με τους φιλους σου.Ενδεικτικα να σου δωσω μερικους:

SMG2, Grand Slam Tennis, Tiger Woods 11 (αυτος ειναι ο κορυφαιος τιτλος κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη στο wii), Boom Blox 1+2, Mario Kart, Trauma Team (σε co-op ειναι καταπληκτικο το συγκεκριμενο).

Παντως αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε x360 και wii μαλλον θα διαλεγα το δευτερο παρολο που σε γραφικα στους περισσοτερους τιτλους ειναι μετρια τα πραγματα.

Δημοσ.
To wii με την κοπελια σου και το x360 με τους φιλους σου.Νομιζω απαντησες μονος στο ερωτημα σου.Αν και στο wii υπαρχουν αρκετα αξιολογοι τιτλοι που μπορεις να παιξεις με τους φιλους σου.Ενδεικτικα να σου δωσω μερικους:

SMG2, Grand Slam Tennis, Tiger Woods 11 (αυτος ειναι ο κορυφαιος τιτλος κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη στο wii), Boom Blox 1+2, Mario Kart, Trauma Team (σε co-op ειναι καταπληκτικο το συγκεκριμενο).

Παντως αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε x360 και wii μαλλον θα διαλεγα το δευτερο παρολο που σε γραφικα στους περισσοτερους τιτλους ειναι μετρια τα πραγματα.

ναι το ξέρω έχει πολύ πλάκα το Wii και το Sports Resort που κοιτάω τώρα στο youtube ειναι καλό αλλά τα γραφικά πολύ μάπα ρε γμτ, στο xbox δεν έχει κανένα παιχνιδάκι σε φάσή όπως το wii? πρέπει να πάω σήμερα να τα δοκιμάσω και τα 2 σε κανένα media markt-saturn...

(μου φένεται θα πάρω και τα 2 :-D)

Δημοσ.

χαλαρά XBOX360 ,γραφικά, σοβαρό online multiplayer, και σε λίγους μήνες έρχεται το kinect που θα υποκαθιστά το Wii...

Δημοσ.

Το Kinect δεν μπορεί να υποκαταστήσει το wii, είναι σπαστικότατο και αργεί, θέλει πολύ εξέλιξη ακόμα για να είναι αξιόλογο και διασκεδαστικό.

Τώρα το wii έχει κάποια παιχνίδάκια που για παρέα είναι ιδανικά (Rayman Raving Rabbids και πολλά άλλα), αλλά για gaming harcore να γουστάρεις μόνος σου ή με κανένα επαρκώς καμμένο φίλο σου τίποτα. Ίσως το tsatsunoko VS Capcom λέει κάτι, αλλά γενικά ξεραϊλα.

Θα σου πρότεινα, πάρε ένα wii για τον χαβαλέ, κάντο και να υποστηρίξει παιχνίδια από τον θείο και θα καταευχαριστηθείς gaming με την παρέα σου.

Το xbox, αν έχεις καλό pc είναι κατά την γνώμη μου, υπερβολή.

Edit: Τα γραφικά είναι από παλαιότερη δεκαετία, ακόμα και στο Ipod touch έχω καλύτερα γραφικά, αλλά το παρείστικο gameplay είναι όλα τα €. Για γραφικα΄έχεις το pc, το οποίο αν είναι καινούριο, δεν συγκρίνεται με καμία κονσόλα.

Δημοσ.

Τώρα το wii έχει κάποια παιχνίδάκια που για παρέα είναι ιδανικά (Rayman Raving Rabbids και πολλά άλλα), αλλά για gaming harcore να γουστάρεις μόνος σου ή με κανένα επαρκώς καμμένο φίλο σου τίποτα. Ίσως το tsatsunoko VS Capcom λέει κάτι, αλλά γενικά ξεραϊλα.

Δε θα το έλεγα. Έχει αρκετά παιχνίδια. Απλά δεν έχει τόσα πολλά για multi.

Δημοσ.

Για χαβαλέ και παρέα: Wii

Για παιχνίδια: Xbox 360

Δηλαδή για αυτά που θέλεις (ειδικά αυτό με την κοπέλα σου που λες) τότε Wii με τη μία!

Δημοσ.

είδα κάποια videakia στο youtube και έχει πολύ φάση το tiger woods, to grand slam tennis και το Sports resort, έχει κάτι το διαφορετικό το Wii, ξεφεύγεις από το κλασσικό "λιώνω στον καναπέ μέχρι το χάραμα με κούτες τσιγάρα και το πρωί δεν μπορώ να πάω για δουλειά". Μετά σκέφτομαι όμως ότι έτσι χάνω το pro, to fifa, το f1 2010, forza motorsport 4... τα γραφικά στα 2 τελευταία είναι αλλού και δεν θα βγουν στο pc αυτοί οι 2 τίτλοι. Μήπως τελικά είμαι παρτάκιας? μήπως βρίσκω δικαιολογίες για να πάρω την "αντρική" κονσόλα??:devil:

Σοβαρά τώρα, θα τα δω και τα 2 από κοντά σε κάποιο κατάστημα και μετά θα αποφασίσω.

Δημοσ.

Οπως τα ειπαν και οι απο πανω...

Εχω και τις 2 κονσολες, με το Xbox360 παιζω κυριως single player games γιατι δεν συμπαθω καθολου τα multi στυλ MW2, αλλα το wii και ειδικα κατι New Mario Bros ή Mario Cart ειναι οτι πρεπει για παρεα...

Δημοσ.

εμένα με χώρισε και απο τότε έχω χβοχ 360, ps3 και 3pc.... τις άφησα το wii και είμαι χαρούμενος... ακόμα και ο γιος μου που είναι 4 προτιμάει τα χβοχ πσ3...

ίσως να άντεχε περισσότερο ο γάμος μου αν το wii είχε κανα χχχ παιχνίδι.. κανα wii sutra τπτ wii sex

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έλεος με τις κοπελιές σας...:mad:Εχω κοπελιά ποιο παιχνίδι να πάρω? Η κοπελιά μου γουσταρει να πάρει αυτό το παιχνίδι να της το παρω?:mad:

Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Jealous much? :-)

Δημοσ.
εΜετά σκέφτομαι όμως ότι έτσι χάνω το pro, to fifa

Το φιφα ναι. Το pro ομως δεν το χανεις. Ισα ισα παιρνεις την καλυτερη εκδοση του εδω και καιρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...