Προς το περιεχόμενο

προβλημα με setup Windows 7

jonhh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

προσπαθώ να βάλω στο νέο μου pc, τα windows 7 prof. Διαβάζει το dvd κανονικά και , φαίνεται οτί φορτώνουν τα Windows, επιλέγω τί γλώσσα θέλω να εγκατασταθεί και μετα από λίγη ώρα βγάζει μήνυμα ότι δεν βρήκε πρόγραμμα οδήγησης! τί μπορεί να σημαίνει αυτό????

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το έχω κατεβάσει απο ένα πρόγραμμα Πανεπιστημίου πατρών που είναι αυθεντικό. Λες ότι δεν γράφτηκε σωστά??

Δημοσ.

Μπορεί να χρειάζεται κάποιο ειδικό driver ο σκληρός σου δίσκος,δηλαδή ο controller του,αν είναι έτσι κατέβασε το αποσυμπίεσε το και βάλτο σε κάποιο usb,για να το βρει από εκεί.

Δημοσ.

ναι, μια απο τις λύσεις που προτείνουν είναι το "κάψεις" στην μικρότερη δυνατή ταχύτητα.

Επίσης και αυτο που λέει ο elf ισχύει.

Δημοσ.
Μπορεί να χρειάζεται κάποιο ειδικό driver ο σκληρός σου δίσκος,δηλαδή ο controller του,αν είναι έτσι κατέβασε το αποσυμπίεσε το και βάλτο σε κάποιο usb,για να το βρει από εκεί.

εχω αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Black-WD1002FAEX-1TB-HDD-64MB-Cache-7200RPM-Sata-III.htm Δεν βρίσκω καποιο driver...

edited:

το βρήκα οκ!

Δημοσ.
Το έχω κατεβάσει απο ένα πρόγραμμα Πανεπιστημίου πατρών που είναι αυθεντικό. Λες ότι δεν γράφτηκε σωστά??

Μπορεί :rolleyes: Δοκίμασε να το γράψεις σε μικρότερη ταχύτητα όπως είπε και ο damastes

Δημοσ.

Τελικά απότι κατάλαβα και από άλλους, το αρχείο που διαθέτει o MSDNaa (Απο κει που το κατέβασα)είναι corrupted.

Μήπως εχετε κανα torrent για να κατεβάσω τα windows 7 x64??? είναι κρίμα τα 6 gb ραμ που έχω, an βάλω 32bit....

Δημοσ.
Έχω κατεβάσει δεκάδες iso από msdnaa, δεν είχα ούτε ένα προβληματικό.

Και εγώ έχω κατεβάσει πολλά. Αλλά βάζω στοίχημα ότι αυτά δεν έχεις δοκιμάσει..

Δημοσ.

Ποια αυτά? τα 7?

Χτες για την ακρίβεια κατέβασα τα professional x64 και τα πέρασα σε 60 pc. Κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Ε ρε πουστ#$%^&*( μου.....

Είσαι πάτρα? μπορούμε να συναντηθούμε???

γιατι εμενα μου βγάζει errror???? φτανει η εγκατασταση στο 20% και μου λέει ότι είναι corrupted...

Δημοσ.
δοκίμασε να κάνεις md5 check μήπως δεν έχει κατεβεί σωστά το αρχείο

Πως γίνεται αυτό?

Δημοσ.
Ε ρε πουστ#$%^&*( μου.....

Είσαι πάτρα? μπορούμε να συναντηθούμε???

γιατι εμενα μου βγάζει errror???? φτανει η εγκατασταση στο 20% και μου λέει ότι είναι corrupted...

Μπα UK είμαι :)

Δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις?Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο μέρος να κατεβάσεις windows isos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...