Nik.K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ναι αλλά είναι σίγουρο πως τα τροφοδοτικά της PC power τα λανσάρει η OCZ βάζοντας απλά το δικό της αυτοκόλλητο, ή μήπως βάζει και αυτή το χεράκι της; Η PC Power And Cooling πουλαει τροφοδοτικα με την μαρκα της αλλα και σαν OCZ. Ενας απο τους λογους που η OCZ εξαγορασε την PCP&C ηταν αυτος αφου δεν ειχαν δικο τους εργοστασιο παραγωγης. Τωρα μερικα μοντελα τους ενδεχομενως να τα φτιαχνει αλλη εταιρεια, δεν γνωριζω για καθε μοντελο τους τι παιζει. stm οταν συνεχεια χρησιμοποιεις θαυμαστικα ειναι σαν να εχεις κεφαλαια οποτε φυσικα και φαινεται σαν να επιβαλεις η εστω σαν να βαζεις τις φωνες στον αλλο. Και αποτι βλεπω το κανεις συνεχεια.
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Η PC power έχει σταματήσει να λανσάρει τροφοδοτικά με το δικό της όνομα, δεν υπάρχουν (ή τουλάχιστον εγώ δε βλέπω) ούτε σε Ελλάδα αλλά ούτε και σε εξωτερικό (δεν είμαι σίγουρος). Η PC Power And Cooling πουλαει τροφοδοτικα με την μαρκα της αλλα και σαν OCZ. Ενας απο τους λογους που η OCZ εξαγορασε την PCP&C ηταν αυτος αφου δεν ειχαν δικο τους εργοστασιο παραγωγης. Τωρα μερικα μοντελα τους ενδεχομενως να τα φτιαχνει αλλη εταιρεια, δεν γνωριζω για καθε μοντελο τους τι παιζει. Αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι, γι' αυτό και δε προτείνω το OCZ στον TS.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 stm οταν συνεχεια χρησιμοποιεις θαυμαστικα ειναι σαν να εχεις κεφαλαια οποτε φυσικα και φαινεται σαν να επιβαλεις η εστω σαν να βαζεις τις φωνες στον αλλο. Και αποτι βλεπω το κανεις συνεχεια. Πραγματικά έλεος .. θα μας κάνεις έλεγχο και στα σημεία στίξης τωρα??? Εγινες Admin και δεν το πήρα χαμπάρι???
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πάντως τα θαυμαστικά δε δηλώνουν απαραίτητα προσταγή, όπως υποστηρίζει ο Nik.k.
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Η PC power έχει σταματήσει να λανσάρει τροφοδοτικά με το δικό της όνομα, δεν υπάρχουν (ή τουλάχιστον εγώ δε βλέπω) ούτε σε Ελλάδα αλλά ούτε και σε εξωτερικό (δεν είμαι σίγουρος). Αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι, γι' αυτό και δε προτείνω το OCZ στον TS. http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=pc+power+and+cooling http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&Manufactory=9830&N=50009830&IsNodeId=1&SpeTabStoreType=0 Απλα η OCZ στοχευει σε αλλες αγορες και η PC&P σε αλλες. Και οχι stm, δεν ειναι αναγκαιο καποιος να ειναι admin/mod για να κρινει τα σημεια στιξης, αυτα τα μαθαινουμε στο δημοτικο....
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είχα κοιτάξει πιο παλιά στο Amazon αλλά υπέθετα ότι ήταν stock που τους είχε ξεμείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.