STELIOS1995 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καταρχας γεια σας . Τωρα τελευταια 10-11 μερες καθε φορα που ανοιγω το Google Chrome η οθονη μου ασπριζει και μετα απο καπια δευτερολευτα μου εμφανιζεται το εξεις μυνιμα : οπος θα δειτε στην οθονη λεει crash.html εμενα ομως μου βγαζει new tab.html . Οταν πατησω kill pages δεν με αφινει να βαλω καμια ιστοσελιδα αλλα καπιες φορες που με αφινει μου βγαζει ασπρη οθονη και κανει μονο του επανακινιση . Ευχαριστω εκ των προτερων
GTX-327 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν πιστεύω γιαιό αλλά μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή,ίσως έλυνε το πρόβλημα..
STELIOS1995 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση ίσως; θα δοκιμασω ---------- Προσθήκη στις 10:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:37 ---------- Δεν πιστεύω γιαιό αλλά μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή,ίσως έλυνε το πρόβλημα.. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση ίσως; θα δοκιμασω παλι τα ιδια εχω αλλα τωρα τουλαχιστον η οθονη δεν ασπριζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.