paschalia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Η κοινωνική σελίδα του Facebook έχει πλέον μπει στις ζωές μας -αρκετών δηλαδή- για τα καλά. Και μέσα σε αυτή την σελίδα,εκτός από κοινωνικές συναναστροφές,υπάρχουν και άπειρα παιχνίδια. Τα οποία χρήζουν αναφοράς. Ποιά παιχνίδια παίζετε λοιπόν, στο γνωστό και μη εξαιρετέο Facebook;
kazak-hool Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 αυτο με τα εστιατορια με ειχε κρατησει αρκετες ωρες μπροστα στο pc
Alchemist` Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μονο Poker, όλα τα αλλα είναι μούφες Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
akisk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εκτός του ότι είναι μούφες, δεν είναι καν παιχνίδια!!!
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Έχει κάτι ωραία στυλ puzzle games αλλά δεν τα έπαιξα ποτέ... Φάρμες και πόλεις κτλ τα βρίσκω "δημοσιουπαλληλικά"
paschalia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Farmville Treasure madness Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες
mynam3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Επαιζα farmville για αρκετο διαστημα, το σταματησα ομως μια μερα γιατι βαρεθηκα. Καπου στα 60 lvl ολα αυτα Τωρα πλεον μονο poker και αυτο σε στιγμες βαρεμαρας
biscoto Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 dod games εχει αρκετα παιχνιδια και πολλους παικτες online. απο δηλwτη μεχρι ταβλι και κουιζ γνwσεwν...
giothesuper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 παιδια εγω παιζω FIFA SUPERSTARS...ειναι ωραιο βαλτε το...
yotopia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Γειά σας. Αντιμετωπίζω το εξεις πρόβλημα. Εχω 2 λογαριασμους στο Facebook, στον εναν μου ανοίγουν τα παιχνίδια κανονικά ενω στον άλλον δεν μου ανοίγει ένα συγκεκριμένα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Έχω τον Firefox και xp professional. Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα