Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ναι!!! Και μετά να πάμε και στο πάρκο να παίξουμε!!!!!Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να πω το είπα, σφαχτείτε μόνοι σας μέχρι να έρθει κάποιος με σοβαρά επιχειρήματα να πει κάτι που μ' ενδιαφέρει. Και ΑΥΤΟ λέγεται ακαδημαϊκός ελιτισμός. Φάτε τη σκόνη μου τώρα. Περιμενε τον αλλον να φερει τα επιχειρηματα γιατι εσυ δεν τα εχεις και γιαυτο και αποσυρεσε.Στο φαινεσθαι και στις ατακες εισαι καλος αλλα εδω μετραει η ουσια.Μπαιιιι
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Περιμενε τον αλλον να φερει τα επιχειρηματα γιατι εσυ δεν τα εχεις και γιαυτο και αποσυρεσε.Στο φαινεσθαι και στις ατακες εισαι καλος αλλα εδω μετραει η ουσια.Μπαιιιι Έτσι απο περιέργια, αν επιτρέπεται... Εσύ τι "σπούδασες" μέσα απο το google και την wikipedia;;; Γιατι πολλοί αραδιάζουν τον ένα και το άλλο αλλα το θέμα είναι τι κάνουν κιόλας. Και αυτό που σπούδασες το εξασκείς κιόλας;;;
Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Έτσι απο περιέργια, αν επιτρέπεται... Εσύ τι "σπούδασες" μέσα απο το google και την wikipedia;;; Γιατι πολλοί αραδιάζουν τον ένα και το άλλο αλλα το θέμα είναι τι κάνουν κιόλας. Και αυτό που σπούδασες το εξασκείς κιόλας;;; Ειπα σε προηγουμενο ποστ αλλα δεν πειραζει...Σπουδαζω πληροφορικη οποτε προφανως και δεν το εξασκω αλλα ουτε σκοπευω...το κανω επειδη μου αρεσει.Επισης ειπα τη γνωμη μου οσον αφορα τη γνωση μεσω ιντερνετ και ναι εχω μαθει χιλιαδες πραγματα μεσω αυτου χωρις να ειμαι γραμμενος σε 30διαφορετικα πανεπιστημια.
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ειπα σε προηγουμενο ποστ αλλα δεν πειραζει...Σπουδαζω πληροφορικη οποτε προφανως και δεν το εξασκω αλλα ουτε σκοπευω...το κανω επειδη μου αρεσει.Επισης ειπα τη γνωμη μου οσον αφορα τη γνωση μεσω ιντερνετ και ναι εχω μαθει χιλιαδες πραγματα μεσω αυτου χωρις να ειμαι γραμμενος σε 30διαφορετικα πανεπιστημια. Και πως ζείς ρε αδελφέ;;; Σπουδάζοντας πληροφορική μέσω internet;;; Και εγω απο το internet έχω μάθει όλη την ιστορία του metal αλλα και τι έγινε; Μεθαύριο θα διευθύνεις εσύ τις εργασίες κατασκευής ενός πλοίου, επειδή διάβασε στο wikipedia τι είναι η πλώρη; Μεθαύριο θα σχεδιάσεις εσύ ένα tanker επειδή βρήκες ένα άρθρο στο google που εξηγεί τι είναι η ίσαλος γραμμή και τι οι νομείς; Αυτά που γράφεις τα έχεις σκεφτεί καθόλου φτιάχνοντας μικρά απλοϊκά παραδειγματάκια;
Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Και πως ζείς ρε αδελφέ;;; Σπουδάζοντας πληροφορική μέσω internet;;; Και εγω απο το internet έχω μάθει όλη την ιστορία του metal αλλα και τι έγινε; Μεθαύριο θα διευθύνεις εσύ τις εργασίες κατασκευής ενός πλοίου, επειδή διάβασε στο wikipedia τι είναι η πλώρη; Μεθαύριο θα σχεδιάσεις εσύ ένα tanker επειδή βρήκες ένα άρθρο στο google που εξηγεί τι είναι η ίσαλος γραμμή και τι οι νομείς; Αυτά που γράφεις τα έχεις σκεφτεί καθόλου φτιάχνοντας μικρά απλοϊκά παραδειγματάκια; Μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν αναφερομαι σε δουλειες υπαλληλου αλλα σε δουλειες που χειριζεσαι μονος σου.Σαφως και δεν μπορεις να πας σε καποιον εργοδοτη χωρις πτυχιο και να του πεις "πιστεψτε με τα εχω μαθει απο το ιντερνετ".Απλα παλι εχει επικρατησει η αντιληψη οτι στη ζωη μας,σπουδαζουμε,βρισκουμε μια καλη δουλεια με ενα καλο μισθο και αραζουμε.Ε,εγω δεν ειμαι αυτης της λογικης-ειμαι στην αλλη ακρη και στο να κανει κανεις κατι μονος του.Και βεβαια δεν αρνουμαι την δουλεια του υπαλληλου που πρεπει να περασεις και απο αυτη για καποιο κεφαλαιο και ουτε ειμαι κανα πλουσιοπαιδο που περιμενει ετοιμες μεγαλοεπιχειρησεις να διοικησει.Αυτο που λες για το μεταλ σαφως δεν ωφελει καπου αφου ειναι χομπυ,εγω μιλαω για γνωση που θα τη χρησιμοποιησεις στην επαγγελματικη σου ζωη που ΕΣΥ θα διαχειριζεσαι.
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Τώρα τα αλλάζεις αδελφέ... Ποιος σου είπε οτι εμείς δεν χρησιμοποιούμε άλλη γνώση πέρα απο αυτή των βιβλίων και των σημειώσεων τις εκάστοτε σχολή;;; Πάρα πολλές φορές έχω κάτσει στην βιβλιοθήκη και έχω ψάξει διάφορα που χρειάζομαι για εργασίες ή για ακόμα και για θεωρίες, όπως έχω ψάξει και διάφορα θέματα στο internet. Το internet είναι ένα εργαλείο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις βοηθητικά αλλα εσύ σε προηγούμενες καταχωρήσεις αφόρησες την ανώτατη εκπαίδευση και την αντικατέστησες με το internet. Τέλοσπαντων αν ήθελες απλά να πείς οτι το internet είναι ένα χρήσιμο εργαλείο (γιατι απο την τελευταία σου καταχώρηση αυτό φαίνεται να λές σε αντίθεση με τις προηγούμενες) γιατι ξεκίνησες όλη αυτήν την κουβέντα. Αυτό είναι κατι κοινά αποδεκτό απο όλους.
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πιο πάνω ειπώθηκε μια σοφή κουβέντα. Ακριβώς τα ίδια μας έχει πει μέσα στο αμφιθέατρο καθηγητής μας (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το όνομά του). Οι απόφοιτοι πανεπιστημίου προορίζονται στην διεξαγωγή έρευνας και στην προώθηση της επιστήμης. Οι απόφοιτοι ΤΕΙ είναι αυτοί που θα στελεχώσουν τις εταιρίες και θα εφαρμόσουν την επιστήμη που "έμαθαν" Ασφαλώς βέβαια, και οι μεν και οι δε μπορούν να ασχοληθούν και με τις 2 δραστηριότητες. ρε παιδια κατι που ειπε ενας φιλος με τις βασεις πριν και δεν πολυκαταλαβα..δηλαδη στα τει η βαση ειναι χαμηλοτερη επειδη αυτοι που γραφουνε ψηλα επιλεγουν τα πανεπηστημια?? οκ καταλαμβαινω οτι οι βασεις μεταξυ τει πειραια π.χ με τει σερρων ειναι πολυ χαμηλοτερες των σερρων λογο τοποθεσιας ομως αν για παραδειγμα εγω γραψω χαμηλοτερα και παω τει σερρων που υπαρχει και το ιδιο τει στον πειραια οταν τελειωσω εγω το πτυχιο μου θα εχει την ιδια δυναμη με αυτου που τελειωσε πειραια??επησης και κατι αλλο που επησης εχω απορια εαν εγω για παραδειγμα τελειωσω κατι σε τει και καποιος αλλος την ιδια σπουδη σε αει τα πτυχια μας θα εχουν την ιδια δυναμη?? αν λεω καπου καποιες μπουρδες ή οι ερωτησεις μου ειναι γελοιες συγνωμη ρε παιδια αλλα ακομα τωρα τα μαθαινω και πρεπει να ενημερωθω γτ του χρονου τετοια εποχη θα πρεπει να επιλεγω.. Ναι φίλε μου θα έχει την ίδια δύναμη, όπως το πτυχείο ιατρικής του ΑΠΘ θα έχει την ίδια δύναμη με το πτυχείο ιατρικής του ΕΚΠΑ. Αναλόγως την θέση εργασίας. Ψάξε να βρεις αγγελίες για δουλειές και πρόσεξε τα απαιτούμενα προσόντα. Στο εξωτερικό πάντως έχουν την ίδια δύναμη, και τα 2 πτυχεία χαρακτηρίζονται: B.Sc.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στη μισθοδοσία του ιδιωτικού τομέα το πτυχίο ΑΕΙ με το πτυχίο ΤΕΙ έχουν μισθολογική διαφορά. Δεν είναι ισότιμα.
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στη μισθοδοσία του ιδιωτικού τομέα το πτυχίο ΑΕΙ με το πτυχίο ΤΕΙ έχουν μισθολογική διαφορά. Δεν είναι ισότιμα. Ναι έχεις δίκιο. Ισχύει αυτό !
htps Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στη μισθοδοσία του ιδιωτικού τομέα το πτυχίο ΑΕΙ με το πτυχίο ΤΕΙ έχουν μισθολογική διαφορά. Δεν είναι ισότιμα. Οχι στις ενοπλες δυναμεις κ στα σωματα ασφαλειας ομως απο Δημοσιο..ενω σε καποια αλλα στο δημοσιο παιρνεις μια μουφα επιδομα
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εκεί έχεις τη μονιμότητα, τα επιδόματα είναι περιττά!
htps Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εκεί έχεις τη μονιμότητα, τα επιδόματα είναι περιττά! Μονιμοτητα The Greek Dream!!Aληθεια αυτο εχει αλλαξει καθολου στην Ελλαδα?Νομιζω αρχιζω κ βλεπω ενα ξεκολημα της νεας γενιας σιγα σιγα
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δε θελω να επεκταθω κι ουτε να αναλυσω τις διαφορες προς το χειροτερο ή καλυτερο αναμεσα σε σχολες ΤΕΙ,ΑΕΙ περι Η/Υ. Μπορώ να μιλάω για αρκετή ώρα,μιας και αρκετοι φιλοι/γνωστοι εχουν τελειωσει,ψαχνουν ηδη για δουλεια,αλλοι δουλευουν ηδη,μονιμοι ή μη. Υπαρχουν ενα καρο σχολές,που το αντικειμενο τους ειναι οι "Η/Υ"...ένα αντικειμενο ομως τεραστιο,μιας και κατα κυριο λογο ασχολουνται με προγραμματισμο,οικονομικα,στατιστικα και και και... Το θεμα ειναι πως ΟΠΟΥ και να περασεις,το μερακι που θα εχεις για διαβασμα ΕΚΤΟΣ μαθηματων/πεδιου εκαστοτε σχολής θα σου δωσει τα εφοδια. Παραδειγμα φιλου,που ηταν απλως καμμενος,ΤΕΙ κατι-πληροφορικης στη κρητη,οπου εργαζεται σα προγραμματιστης αμεσως μολις τελειωσε,με καλο μισθο (οχι τεχνικου με 600ε). Παραδειγμα φιλου που τελειωσε εφαρμοσμενη πληροφορικη και δεν γνωριζει περα απ'οτι διδαχτηκε,κι αλλου συμφοιτητη του που παιζει C++,Php κτλ στα δαχτυλα. Αυτα ειναι πραγματα που σου διδάσκονται μεν,αλλα σε πρωιμο σταδιο...Το ποσο θα εμβαθύνεις εσυ,ειναι αυτο που θα κανει/σου δωσει την διαφορα. Οσο για τις διαφορες ΑΕΙ/ΤΕΙ σε αλλα επιπεδα,ειναι τεραστια κουβεντα,κι αν την ξεκινησουμε,επειδη πολλοι ειναι κομπλεξικοι,δε θα τελειωσει ποτε μα ποτε. Εγω προσωπικα τελειωσα ΤΕΙ,αλλα μετανιωνω που δεν πηγα πολυτεχνειο (παρολο που ειχα δηλωσει 5 σχολες μονο). Ο επαγγελματικός προσανατολισμός πρεπει στο μελλον να διδασκεται σαν κανονικο μαθημα,γιατι κανεις δεν ξερει οταν ειναι 17-18 χρονων τι του προσφέρει μια σχολη. Βλεπει τα μορια,ακουει το ονομα,μια φημη και αιντε σου λεει, καλη ειναι εκει θα παμε... Στη μισθοδοσία του ιδιωτικού τομέα το πτυχίο ΑΕΙ με το πτυχίο ΤΕΙ έχουν μισθολογική διαφορά. Δεν είναι ισότιμα. στο 95% τους ιδιωτικου τομέα,ΑΝ τους κανεις τη δουλεια δεν τους ενδιαφερει τι εχεις σπουδασει...και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα σε πληρωσουν παραπανω.Αν εισαι στο 5%, μαγκια σου.(εχουν βρει μια μοδα οι εταιριες,τους βαφτιζουν ολους υπαλληλους γραφειου,και δε πα να χεις,διδακτορικο...)
Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Τώρα τα αλλάζεις αδελφέ... Ποιος σου είπε οτι εμείς δεν χρησιμοποιούμε άλλη γνώση πέρα απο αυτή των βιβλίων και των σημειώσεων τις εκάστοτε σχολή;;; Πάρα πολλές φορές έχω κάτσει στην βιβλιοθήκη και έχω ψάξει διάφορα που χρειάζομαι για εργασίες ή για ακόμα και για θεωρίες, όπως έχω ψάξει και διάφορα θέματα στο internet. Το internet είναι ένα εργαλείο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις βοηθητικά αλλα εσύ σε προηγούμενες καταχωρήσεις αφόρησες την ανώτατη εκπαίδευση και την αντικατέστησες με το internet. Τέλοσπαντων αν ήθελες απλά να πείς οτι το internet είναι ένα χρήσιμο εργαλείο (γιατι απο την τελευταία σου καταχώρηση αυτό φαίνεται να λές σε αντίθεση με τις προηγούμενες) γιατι ξεκίνησες όλη αυτήν την κουβέντα. Αυτό είναι κατι κοινά αποδεκτό απο όλους. Γιατι τα αλλαζω;δεν νομιζω να αυτοακυρωθηκα πουθενα.Καθαρα απο την αρχη μιλαω οτι το ιντερνετ ειναι χρησιμο και για αντικατασταση της ανωτατης εκπαιδευσης με αυτο.Εξακολουθω να αφοριζω την ανωτατη εκπαιδευση...
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Έχεις ανώτατη εκπαίδευση; και δεν αναφέρομαι στην εκπαίδευση μέσω υπολογιστή ---------- Προσθήκη στις 14:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:33 ---------- ...και αν ναι, τι νομίζεις ότι από αυτά που έμαθες στο πανεπιστήμιο μπορείς να τα μάθεις μέσω internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.