NBJOGA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλημέρα σε όλους Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής ζήτημα. Ενδιαφέρομαι να βρω μία μέθοδο ώστε να συνδέσω ασύρματα τα 2 υφιστάμενα ηχεία μου ( 2 μόνο τον αριθμό και όχι παραπάνω) για το media center pc μου το οποίο θα τοποθετήσω στο σαλόνι σε συνδυασμό με τον υφιστάμενο ενισχυτή μου . Υπάρχει κάποιο σχετικό προϊόν το οποίο θεωρείτε ότι θα ικανοποιούσε τις ανάγκες μου ? Σημειωτέον ότι τα ηχεία και ο ενισχυτής θέλω να είναι στην ίδια ευθεία (στην ευθεία ενός τοίχου) και όχι να «αντικρίζουν» το ένα τα άλλα…. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων
bikey77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κάνω ένα "bump" στο θέμα μια και με ενδιαφέρει κι εμένα και για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Έχω ένα home cinema Samsung και θέλω να καταργήσω τα καλώδια για τα πίσω ηχεία, υπάρχει κάτι οικονομικό στην αγορά? Γιατί πέρα από κάποιες λύσεις των 100-130 ευρώ δε βρήκα κάτι...
yiankap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγώ βρήκα αυτό στα Μedia Markt αλλά δεν το έχω παρει γιατί δεν έχω βρει κάποια κριτική και φοβάμαι μην βγει χάλια. www.skroutz.gr/c/248/kalodia-hxou-kai-eikonas.html?keyphrase=WS200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.