noths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Απ' έξω λέει "έως 50%", μέσα μου είπαν -40% σε όλα. Μην περιμένετε πολλά νέα μοντέλα, είναι κυρίως ό,τι είχε στην αποθήκη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει τον κόπο. Πρόκειται για το κατάστημα Expert στην Ιφιγενείας 38, στο Ηράκλειο (απέναντι από Carrefour). Να και ο χάρτης. Καλό κυνήγι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Απ' έξω λέει "έως 50%", μέσα μου είπαν -40% σε όλα. Μην περιμένετε πολλά νέα μοντέλα, είναι κυρίως ό,τι είχε στην αποθήκη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει τον κόπο. Πρόκειται για το κατάστημα Expert στην Ιφιγενείας 38, στο Ηράκλειο (απέναντι από Carrefour). Να και ο χάρτης. Καλό κυνήγι. μπα φίλε μούφα.... δεν υπάρχει 40% σε όλα, τα περισσότερα είναι -10%,20% και ακριβά. μόλις πέρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 στα εκθεσιακα εχει 50%.Ετσι ξερω απο μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emitrosili Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 πέρασα χτες από το expert, και αν προλαβαίνετε ακόμα να πάτε πήρα flashaki 16gb kingstone 15 euro http://www.skroutz.gr/s/74933/Kingston-DataTraveler-101-16GB.html όλα τα εκθεσιακά κομμάτια τα είχε 50% έκπτωση και από ότι κτλβ, αν τους πίεζες λιγάκι και ιδιαίτερα στα μεγάλα κομμάτια, θα σου δώσουν καλύτερες τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Επειδη πριν 8 χρονια δουλευα σε τετοια εταιρεια τα Εκθεσιακα κομματια τρωνε μεγαλη πικρα οχι μονο απο τον ηλιο και το ποσο λειτουργουν αλλα και απο το βαλε βγαλε κτλ κτλτ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αν εξαιρεσεις τις τηλεορασεις αντε και κανα 2-3 αλλα τα υπολοιπα σιγα...εκτος αν φτιαχνετε καφε με τις εκθεσιακες καφετεριες και μεταφερετε τα αρχεια με τα εκθεσιακα φλασακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Χαίρομαι όταν ακούω ειδικά για expert να κλείνουν και ας γίνομαι κακός. Αυτό γιατί σε κατάστημα expert που είχα πάει με υποδέχθηκαν όλοι οι υπάλληλοι με ξινισμένες μουτσούνες.Εκτός αυτού , βαριόντουσαν να σηκωθούν από τις καρέκλες τους.Φίλος μου που είχε πάει επίσης σε ένα expert μου είπε οτι ήθελε να ρωτήσει κάποια πράγματα για μια τηλεόραση και αφού αρχικά τον ειρωνευόταν ο υπάλληλος μετά πήγε και έκατσε στο γραφείο του και τον έγραφε στα @@ του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές έχω ακούσει και από πολλούς άλλους. Έλα να κλείνουμε σιγά σιγά λέμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μη λες τέτοια. Θα πέσουν να σε πλακώσουν μετά που εύχεσαι να κλείσουν και να χάσουν τη δουλειά τους αυτοί οι αξιαγάπητοι υπάλληλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ας χάσουν τη δουλειά τους.Έτσι κι αλλιώς τρώνε τη δουλειά άλλων που δεν δουλεύουν και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και είναι στο περιθώριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emitrosili Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 @touristas1985 τα φλασακια παντως ηταν σε κλειστη συσκευασια ολοκαινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τα expert (όπως και πολλές άλλες αλυσίδες) είναι franchise. Δλδ, το κάθε κατάστημα πρακτικά έχει διαφορετική διεύθυνση και απλά δίνονται προϊόντα και κάποιες κατευθύνσεις από την Expert. Μ'αλλα λόγια, απλά πήγατε σε κακά καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ε για αυτά τα κακά λέμε να κλείσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πριν λίγο καιρό η εταιρεία διαφήμιζε δωρεάν εγκατάσταση κλιματιστικών στις τηλεοράσεις...κάτι που νομίζω δεν έγινε ποτέ..ή κάνω λάθος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πριν λίγο καιρό η εταιρεία διαφήμιζε δωρεάν εγκατάσταση κλιματιστικών στις τηλεοράσεις...κάτι που νομίζω δεν έγινε ποτέ..ή κάνω λάθος??γιανα μη ζεσταινονται(οι τηλεορασεις) πολυ, να υποθεσω?:):):) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.