panosno1com Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 γεια χαρα,εχω ενα i pod touch 2g και θα ηθελα να σας ρωτησω,θα σας περιγραψω βασικα για να καταλαβετε. εχω περασει μια εφαρμογη - ξυπνητηρι στο ipod . Αφηνω το i pod διπλα μου,στο γραφειο του υπολογιστη... εννοειται οτι η εφαρμογη δουλευει εαν το i pod ειναι σε sleep mode [το δοκιμασα χτες για σημερα το πρωι] αλλα και παλι σε sleep mode καταναλωνεται μπαταρία,ετσι δεν ειναι;;;πως μπορω να κανω τον υπολογιστη να δινει ρευμα στη usb ,ενω αυτος ειναι κλειστος ,shut down δηλαδη;;;ετσι ωστε να φορτιζει το ipod και να μη ξεμενω απο μπαταρια!!!επισης να πω πως ολες οι επιλογες στο ΒΙΟΣ πχ wake on lan κτλ κτλ ειναι απενεργοποιημενες! ευχαριστω εκ των προτερων για τη προσοχη και βοηθεια σας!
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 γεια χαρα,εχω ενα i pod touch 2g και θα ηθελα να σας ρωτησω,θα σας περιγραψω βασικα για να καταλαβετε.εχω περασει μια εφαρμογη - ξυπνητηρι στο ipod . Αφηνω το i pod διπλα μου,στο γραφειο του υπολογιστη... εννοειται οτι η εφαρμογη δουλευει εαν το i pod ειναι σε sleep mode [το δοκιμασα χτες για σημερα το πρωι] αλλα και παλι σε sleep mode καταναλωνεται μπαταρία,ετσι δεν ειναι;;;πως μπορω να κανω τον υπολογιστη να δινει ρευμα στη usb ,ενω αυτος ειναι κλειστος ,shut down δηλαδη;;;ετσι ωστε να φορτιζει το ipod και να μη ξεμενω απο μπαταρια!!!επισης να πω πως ολες οι επιλογες στο ΒΙΟΣ πχ wake on lan κτλ κτλ ειναι απενεργοποιημενες! ευχαριστω εκ των προτερων για τη προσοχη και βοηθεια σας! στο ipod σε sleep mode η μπαταρια που καταναλωνεται ειναι ελαχιστη οποτε μπορει να σου κρατησει πολλες μερες σε sleep mode αρα δεν χρειαζεται να ειναι στην φορτιση εγω ηθελα να την αδειασω επιτηδες μια φορα επειδη ειχε καιρο να γινει (λογω calibration) και το εβαλα να παιζει μουσικη ολη νυχτα και το πρωι η μπαταρια ειχε φτασει μολις στο μισο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.