panathas1908 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλησπερα σε ολους παιδια..και εγω οπως ολοι οι αγνοι Παναθες προβληματιζομαι με το αυριο της ομαδας μας και με τα δοιηκιτικα ..ειδικα μετα απο τα προχθεσινα του νοβασπορτ..θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας Παναθες πως το βλεπετε εσεις το πραμα ??θελετε να πουλησει ?? πιστευετε οτι ο γκοντζος πρεπει να μας παρατησει?? και τη γνωμη σας για πατερα βγενο..εγω τα 2 πρωτα τα στηριζω να πουλησει και να μας παρατησει..Δεν παει αλλο..ο γνωντζος σημερα βγαζει στι πρωτοσελιδο <<Πατερας:Καλη επυτιχια στον μαρινακη>> εμεις που το ακουσαμε γνωριζουμε πως το ειπε ..ειπε οτι ειναι φιλος του οπως και βαρδηνογιαννης πολλα χρονια πηγε εκει με γεια του με χαρα του καλη επιτυχια αλλα μεχρις εκει εγω ειμαι ΠΑΟ ..για καποιο που δεν τον ακουσε ομως δεν το βλεπει ετσι..και μετα λεει ο γκωντζος δεν κανει προπαγανδα..ελεος
sugata Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Υπάρχει ήδη ολόκληρο τόπικ στην κατηγορία αθλητικά, αποκλειστικά αφιερωμένο στον παναθηναϊκό. Βαζελουά
panathas1908 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Υπάρχει ήδη ολόκληρο τόπικ στην κατηγορία αθλητικά, αποκλειστικά αφιερωμένο στον παναθηναϊκό.Βαζελουά οπα συγγνωμη..δεν το δα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.