Προς το περιεχόμενο

Τελικά το πρόβλημα του iPhone 4 δεν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού

TheoKent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα δε παίζει να το πουλήσω από την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα.

Μα όχι, έχεις!!!!

ειρωνεύτηκα όσους έχουν πρόβλημα;;;; Δείξε μου που το έκανα αυτό.

Να δούμε τι θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση και ποιος γαμάει το φόρουμ με την εμπάθειά του...

Join the club, την ignore list.

Εχουν αναφερει την γνωμη τους και την εμπειρια τους παιδια με το προβλημα ΕΝΑΣ μονο βγηκε και ειπε οτι δεν εχει προβλημα και οτι ειναι λειτουργικο το κινητο και αμεσως βγηκες να μειωσεις και να μηδενισεις οτι εχουν πει τοσα μελη με ενα ακρως ειρωνικο σχολιο.

Αρα στα 10 μελη που εχουν προβλημα και το αναφερουν εσυ στεκεσαι στον εναν που δεν εχει ή δεν τον νοιαζει και πολυ και κανεις λες και οι αλλοι λενε ψεματα.

Μαλλον την δικη τους νοημοσυνη υποτιμας

Για τα υπολοιπα ας κρινουν οι Mods μιας και υβρεις και χαρακτηρισμοι ειναι το φορτε σου απο οτι βλεπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αρα στα 10 μελη που εχουν προβλημα και το αναφερουν εσυ στεκεσαι στον εναν που δεν εχει ή δεν τον νοιαζει και πολυ και κανεις λες και οι αλλοι λενε ψεματα.

Ποιά 10 μέλη βγήκαν και έγραψαν ότι έχουν πρόβλημα; Παρακολουθώ το θέμα εδώ και καιρό, για δείξε τους.

Ποιά 10 μέλη βγήκαν και έγραψαν ότι έχουν πρόβλημα; Παρακολουθώ το θέμα εδώ και καιρό, για δείξε τους.

Και επειδη εγω παρακολουθω εδω και καιρο την γραμμη υπερασπισης σου για ενα προβλημα που υπαρχει και μονο εσυ δεν λες να το καταλαβεις(Ασχετα αν και η ιδια η Apple το αποδεχτηκε) και στα 3 Threads που εχουν να κανουν με το Iphone και το σημα αλλα και το Android Vs Iphone μπορω να βρω πανω απο 10 ανετα.

Αρκετα ασχοληθηκα ομως μαζι σου μονο και μονο που Quotαρα τα Επιχειρηματα σου σε αυτο το Thread πολυ σου ειναι.

Για να μην ξεχνιωμαστε Gizmodo Gizmodo Gizmodo και η τουριστρια που το εδειξε στον φιλο μας λιγα Offtopic Posts πριν μαλλον στην συντακτικη ομαδα του Gizmodo ηταν. :mrgreen:

Κωλοτουμπες FTW

Αν δεν κανω λαθος το προβλημα ειναι οταν εχουμε ανοικτο το 3g ετσι; Αν ειναι ετσι χεστηκα προσωπικα. Το 3g το εχω παντα κλειστο και το ανοιγω μονο οταν καπου δεν εχω wifi για να δω κατι και μετα το ξανακλεινω. Οποτε μια χαρα θα ειμαι. Αφηστε που κανεις δεν το κραταει συνεχως ετσι για να χανει το σημα...

Και επειδη εγω παρακολουθω εδω και καιρο την γραμμη υπερασπισης σου για ενα προβλημα που υπαρχει και μονο εσυ δεν λες να το καταλαβεις(Ασχετα αν και η ιδια η Apple το αποδεχτηκε) και στα 3 Threads που εχουν να κανουν με το Iphone και το σημα αλλα και το Android Vs Iphone μπορω να βρω πανω απο 10 ανετα.

Αρκετα ασχοληθηκα ομως μαζι σου μονο και μονο που Quotαρα τα Επιχειρηματα σου σε αυτο το Thread πολυ σου ειναι.

Για να μην ξεχνιωμαστε Gizmodo Gizmodo Gizmodo και η τουριστρια που το εδειξε στον φιλο μας λιγα Offtopic Posts πριν μαλλον στην συντακτικη ομαδα του Gizmodo ηταν. :mrgreen:

Κωλοτουμπες FTW

Που να δεις εγώ πως νιώθω που για τρίτη και τελευταία φορά έκανα εμφάνιση του ποστ σου. Τέλος.

Αν δεν κανω λαθος το προβλημα ειναι οταν εχουμε ανοικτο το 3g ετσι; Αν ειναι ετσι χεστηκα προσωπικα. Το 3g το εχω παντα κλειστο και το ανοιγω μονο οταν καπου δεν εχω wifi για να δω κατι και μετα το ξανακλεινω. Οποτε μια χαρα θα ειμαι. Αφηστε που κανεις δεν το κραταει συνεχως ετσι για να χανει το σημα...

Εξοικονoμεις και μπαταρια αν εχεις κλειστο το 3G αλλα ειναι αμαρτια να παρεις ενα κινητο με τοσα Features και να μην χρησιμοποιεις μερικες απο τις κυριοτερες λειτουργιες του(Browsing και κατεβασμα Apps)

Ok το επιστρεφεις και μενεις με ενα Συμβολαιο 2 χρονων και με μια ελλατωματικη συσκευη που δεν ειναι τηλεφωνο.

Το εχεις παρει απο φιλο που σπουδαζει στην Αγγλια Γερμανια και δεν υπαρχει τροπος να το επιστρεψεις μεσα σε 30 μερες αρα χανεις καθε δικαιωμα.

Αν δεν εχει γυρισει για καλοκαιρι στο Ελλαντα.

Μονο το πηδημα βλεπω και οχι τη Ροδο προς το παρον ;)

Για τα συμβολαια πιθανον να υπαρχει καποια λυση (καψα ξαφνικα για τα "Αμερικανακια" απο το insomnia.gr) , αλλα το να παρει ο αλλος 600Ε ζεστα για την ελαττωματικη του συσκευη και να περιμενει 1-2 μηνες να παρει καινουρια συσκευη δεν ειναι και λιγο. Να το πουμε με αλλα λογια αν του ειχε τυχει ελαττωματικο HTC ή Nokia ή οτιδηποτε αλλο θα εμενε ΚΑΙ με την ελαττωματικη συσκευη ΚΑΙ με το 24μηνο συμβολαιο στα χερια.

Αυτοι που το αγορασανε απο Αγγλια , Γερμανια , Γαλλια κλπ και δεν περιμενανε να το παρουνε απο Ελλαδα , αναλαβανε συνειδητα ενα ρισκο , ιδιο με οποιαδηποτε αγορα απο εξωτερικο. Δεν μπορεις να κατηγορεις την apple και γι' αυτο.

Δεν γνωριζα για την πολιτικη πληρης επιστροφης χρηματων της Apple και εντυπωσιαστηκα. Θα ηθελα βεβαια να υπαρχει Ελληνικο Applestore για να δω να καταστρατηγειται και αυτη η παγκοσμια πολιτικη απο τους Ελληνες αντιπροσωπους.

Πισω στο θεμα-σαπουνοπερα που το παρακολουθω μερες. Λαθος της apple που βιαστηκε να απαντησει στο θεμα. Επρεπε να περιμενει να δει τι ακριβως ειναι το προβλημα , πως αντιμετωπιζεται και υστερα να βγαλει ανακοινωση για αμεση αντικατασταση των ελαττωματικων συσκευων. Ετσι και αλλιως την ειχε απο πριν την refund policy. Αν τυχον λογω αυξημενης ζητησης δεν μπορουσε να αντικαταστησει τις ελαττωματικες συσκευες , μπορουσε να εβγαζε ανακοινωση οτι η αντικατασταση θα καθυστερησει καποιους μηνες και να εδινε δωρο τα bumpers μεχρι να γινει η αλλαγη. Παλι θα την κραζανε οι haters αλλα ο πελατης θα παρεμενε ευχαριστημενος.

Γενικα διακρινω ομως οτι η apple αρχιζει να χανει τον προσανατολισμο της σαν εταιρια και αντι να συνεχισει να ακολουθει την επιτυχημενη τακτικη της του να πειθει τους πελατες της οτι πρεπει να ακολουθησουν την φιλοσοφια της και οχι το αντιθετο , προσπαθει να προσαρμοστει στα παραπονα του καθε hater και ανταγωνιστη της εκφυλιζοντας τα προιοντα της. (βλεπε design iphone4 , folders στο ios4 , προωθηση των bumpers και αλλες ενδειξεις).

Η apple εχει φανατικους πελατες γιατι πουλαει φιλοσοφια (=ομορφια, ευχρηστια , χρηστικοτητα , ασφαλεια). Aν θυσιασει την φιλοσοφια της για να απαντησει στη κριτικη των ανταγωνιστων της , τοτε θα γινει μια ακομα εταιρια ηλεκτρονικων συσκευων , αλλα πιο ακριβων...

Κλεινοντας τονιζω τα πραγματικα σκανδαλα ειναι το απαραδεκτο design του 4 που το κανει να μοιαζει με SonyErikson/LG , η προωθηση χρησης των bumpers (προ προβληματος του σηματος) που απο SE/LG συσκευη το κανουν να μοιαζει με το τηλεκοντρολ του air-condition , το οτι βαλανε το ios4 και για το 3G που το κανει να σερνεται χωρις να προσφερει κατι , ωστε να σε αναγκασουν υποσυνειδητα να αγορασεις νεα συσκευη.

Το θεμα με το σημα ειναι μια επικοινωνιακη πατατα της apple και τιποτα παραπανω.

Οχι ελα πανω που σε συμπαθησα!

Μην το γυρνας αλλου και αρχισεις τα η Microsoft δεν εχει προσφερει τιποτα στην πληροφορικη κλπ.,.,

Αν κανω λαθος και δεν εκραζες εσυ και ηταν ο αλλος με την φωτογραφια του Charlie Chaplinε μπορεις να μου ριξεις οσα Thumbs Down θελεις αλλιως...

:lol: Charlie Chaplin δεν έχω βάλει ποτέ οπότε μάλλον για άλλον λες!

Πάντως έχω εκφραστεί αρνητικά για την Microsoft αλλού, αλλά εδώ δεν είναι το θέμα μας αυτό. Βέβαια έχω πει και θετικά για τη Microsoft... εξαρτάται τι κάνει...

Πάντως απ' ότι βλέπω δε διαφωνούμε καθόλου. Οπότε δε μου βάζεις χεράκι καθόλου! Ναι θέλουμε Applestore και στο Ελλαδιστάν. Σαν πολύ κάτω δε μας έχουν; Γιατί εμείς οι άμοιροι Έλληνες να τρέχουμε πάντα; Μην κοιτάς που εγώ μιλώ σα Σκωτσέζος, γιατί ήρθα εδώ για σπουδές...

Βέβαια στην Ελλάδα μας έχουν πείσει ότι εμείς πάμε προς τον γκρεμό, ενώ όλα τα εξωτερικά ευημερούν! Αρχίδια μέντολες! Απλά εμείς είμαστε οι μοναδικοί και οι πρώτοι φυσικά που πληρώνουμε τη νύφη... προς το παρόν βέβαια γιατί ακολουθούν και οι άλλοι... Για έλα να δεις τι λένε τα καναλάκια και δω στη Σκωτία... 25% μειώσεις, αλλά θα κάνουν λέει πρόβες τα υπουργεία και για 40%!!!! Αλλά μετά λένε "μη φοβάστε"! Για πρόβα το κάνουμε! Να δούμε πώς θα τραβήξει! (Τώρα τι εννοούν με αυτό ο Θεός και η ψυχή τους!):lol:

Κατά τα άλλα την πληρώνει η Ελλαδίτσα της οποίας το χρέος είναι στο μέσο όρο της Ευρωζώνης! Ωραία... Εεεε ρε φτύσιμο που θέλουν...

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά το

30 ημέρες επιστροφή χρημάτων ισχύει στην Αμερική και για όλες τις εταιρίες, δεν είναι προτοτυπία της Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:lol: Charlie Chaplin δεν έχω βάλει ποτέ οπότε μάλλον για άλλον λες!

Πάντως έχω εκφραστεί αρνητικά για την Microsoft αλλού, αλλά εδώ δεν είναι το θέμα μας αυτό. Βέβαια έχω πει και θετικά για τη Microsoft... εξαρτάται τι κάνει...

Πάντως απ' ότι βλέπω δε διαφωνούμε καθόλου. Οπότε δε μου βάζεις χεράκι καθόλου! Ναι θέλουμε Applestore και στο Ελλαδιστάν. Σαν πολύ κάτω δε μας έχουν; Γιατί εμείς οι άμοιροι Έλληνες να τρέχουμε πάντα; Μην κοιτάς που εγώ μιλώ σα Σκωτσέζος, γιατί ήρθα εδώ για σπουδές...

Βέβαια στην Ελλάδα μας έχουν πείσει ότι εμείς πάμε προς τον γκρεμό, ενώ όλα τα εξωτερικά ευημερούν! Αρχίδια μέντολες! Απλά εμείς είμαστε οι μοναδικοί και οι πρώτοι φυσικά που πληρώνουμε τη νύφη... προς το παρόν βέβαια γιατί ακολουθούν και οι άλλοι... Για έλα να δεις τι λένε τα καναλάκια και δω στη Σκωτία... 25% μειώσεις, αλλά θα κάνουν λέει πρόβες τα υπουργεία και για 40%!!!! Αλλά μετά λένε "μη φοβάστε"! Για πρόβα το κάνουμε! Να δούμε πώς θα τραβήξει! (Τώρα τι εννοούν με αυτό ο Θεός και η ψυχή τους!):lol:

Κατά τα άλλα την πληρώνει η Ελλαδίτσα της οποίας το χρέος είναι στο μέσο όρο της Ευρωζώνης! Ωραία... Εεεε ρε φτύσιμο που θέλουν...

Ουτε ο Haha ηταν γιατι και αυτος μιλαει αντικειμενικα ο Billdanos εχει για Avatar τον εαυτο του οποτε ξεχωριζει ο Πασοκτζης :-)

Αν τον ξαναπετυχω θα κανω Edit.(Εχω μια υποψια οτι ειναι ο Manolo αλλα και παλι...)

Μα αυτο ειναι το θεμα να μπορεις να μιλησεις και να απαντησεις εδω μεσα χωρις παροπιδες και φανατισμους.

Δεν βγηκα και ειπα το Iphone4 ειναι για κλωτσιες ουτε σταθηκα στις κιτρινιλες και ασπριλες της Retina αλλα το θεμα με το σημα ειναι υπαρκτο και αν και εχει τυχει μονο ας πουμε στο 5% των αγοραστων του (Στα ποσα εκατομμυρια;) τοτε μονο και μονο για αυτους πρεπει να αναφερθουμε σε αυτο για να βρεθει λυση και οχι να κρυβομαστε σε Marketing κοπλα του στυλ κρατα το αλλιως παρε την θηκη με 30€ (Καπου διαβασα οτι μια εταιρια Cases.com ή κατι τετοιο τις δινει τσαμπα) και να παπαγαλιζουμε.

Τεσπα ανελυσα 2 περιπτωσεις που ειναι χειροπιαστες και με την λογικη οτι η μια αφορα την Αμερικη δεν παμε πουθενα αν ειναι ετσι να μην αναμεταδιδουμε Νεα και Γεγονοτα που δεν αφορουν τους χρηστες του Insomnia και να κλειδωσουμε και τα Links για αλλες σελιδες.Αλλα οχι επειδη δεν μας βολευει κατι να το αγνοουμε.

Αν παρω δηλαδη απο την Κοτε αναγκαστικα με 18μηνο συμβολαιο το Iphone 4 οταν κυκλοφωρησει και μου παρουσιασει προβλημα παω στον Γερμανο και τους λεω δειτε τι γινεται και μου πουν η Apple εχει βγαλει αυτη την ανακοινωση οτι με το Update δουλευει μια χαρα ή παρτε θηκη ή κρατηστε το αλλιως μονο τοτε θα μας πονεσει;

2 μηνες κανουν για να σου αντικαταστησουν την συσκευη;

Εχω ακουσει οτι πας στο Genius Bar και σου βγαζουν ενα απο το συρταρι και γινεται μπαμ μπαμ η δουλεια (Refurbished βεβαια :-() αλλα μπραβο εστω για αυτο.

Συνειδητη αγορα μεν αλλα τι τους ωθει να προβουν σε αυτη ενω ξερουν οτι θα ερθει αργα η γρηγορα στην Ελλαδα με εγγυηση και γλυτωνοντας τις παιδικες ασθενειες που εχουν τα περισσοτερα κινητα στους πρωτους μηνες της ζωης τους;

Εδω πρεπει να υποκλειθουμε στο Marketing της Apple που μετατρεπει τους πελατες της σε Fans και πειραματοζωα(Αγνοια κινδυνου).

@Whiteyez ελεγα και εγω θα ερθεις δεν θα ερθεις μετα απο το προκλητικο σχολιο στο αλλο Thread.Μαζεψες Apple Users τελικα να μπουν εδω;

Σκωτσεζε χτυπα ενα Iron Brew και για εμας στην πατριδα ;)

Επεξ/σία από Sotosgl
Ποτακι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...