Προς το περιεχόμενο

Τελικά το πρόβλημα του iPhone 4 δεν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού

TheoKent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλο και κάποιο catch θα υπάρχει

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Λοιπόν άκου το catch φίλε!

Στην Ελλάδα δεν έχουμε Applestore! Αυτό είναι το μόνο catch!

Σκέψου ότι αγοράζω το καινούργιο macbook pro 17" (συσκευή των 1850 και πλέον λυρών) και ζητώ 7200 HDD. Μου λένε λοιπόν: Δεν έχουμε να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά αφού το έχετε ανάγκη, μπορείτε να πάρετε ένα ίδιο στα 5400, να παραγγείλετε (χωρίς επιβάρυνση) ένα ίδιο με HDD στα 7200 και μόλις έρθει το 7200 σας κάνουμε την ανταλλαγή!!!!!!!!!!

Και αυτό ήταν συμβουλή από τον ίδιο τον πωλητή ο οποίος έχει το δικαίωμα να λέει αυτά τα πράγματα!!!! Έμεινες τώρα;

Βέβαια σε premium retailers η κατάσταση δεν είναι καθόλου ίδια! Και αν είναι να επικαλεστώ νόμους και να φέρω δικηγόρους για να βρω το δίκιο μου για μια συσκευή βράστα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

χαχα σου έβαλa thumb up (y) chill out man! : P θα πάθεις καρδιακό xP

:P Όχι ρε συ εντάξει είμαι, χαβαλέ κάνω βασικά αλλά λέω και αλήθειες :D

:P Όχι ρε συ εντάξει είμαι, χαβαλέ κάνω βασικά αλλά λέω και αλήθειες :D

το κατάλαβα :DD :P έχεις δίκιο σε συμμερίζομαι .. και όχι μόνο για την apple βασικά για όλες τις εταιρίες ισχύει οτι θα θάψουν τα fanboys.

Η πλάκα ρε μάγκες είναι ότι και εγώ μιλάω με γεγονότα, αλλά σχόλια δε βλέπω! Εκτός αν νομίζετε ότι σας λέω ψέματα και κάνετε σα να μην ακούτε!

Βέβαια και τα παιδιά του Bill Gates iPhone θέλουν εδώ και χρόνια, αλλά έχει πέσει απαγορευτικό!:lol::lol:

5 letters. F(έφ) Α(έι) Ι(άι) L(έλ)

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει .. well done apple. εγώ ψηφίζω ότι θα δεν θα πουλήσουν ούτε τα μισά από τα τόσα που θα θέλανε να πουλήσουν αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα από εργοστάσιο και όχι με patchakia,

Εδώ κάνεις λάθος, είναι πολλοί που:

α) έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου (και πίστεψε με είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΜΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΟΙ) και ουσιαστικά συντηρούν την apple, ο κόσμος να χαλάει, (ο άλλος σε άλλο thread, έδινε και το νεφρό του για ένα I(NO)phone4)

β) θέλουν το κινητό τους να κάνει οτιδήποτε άλλο πρώτα και τέλος να παίρνει και κανα τηλέφωνο

και τέλος

γ) αυτοί που θα το αγοράσουν για να το καταστρέψουν, βλέπε will it blend, will it shred etc etc και κάποιοι άλλοι είτε για να το κάνουν βίδες να δουν πως δουλεύει, reviews κλπ

Λοιπόν άκου το catch φίλε!

Στην Ελλάδα δεν έχουμε Applestore! Αυτό είναι το μόνο catch!

Σκέψου ότι αγοράζω το καινούργιο macbook pro 17" (συσκευή των 1850 και πλέον λυρών) και ζητώ 7200 HDD. Μου λένε λοιπόν: Δεν έχουμε να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά αφού το έχετε ανάγκη, μπορείτε να πάρετε ένα ίδιο στα 5400, να παραγγείλετε (χωρίς επιβάρυνση) ένα ίδιο με HDD στα 7200 και μόλις έρθει το 7200 σας κάνουμε την ανταλλαγή!!!!!!!!!!

Και αυτό ήταν συμβουλή από τον ίδιο τον πωλητή ο οποίος έχει το δικαίωμα να λέει αυτά τα πράγματα!!!! Έμεινες τώρα;

Βέβαια σε premium retailers η κατάσταση δεν είναι καθόλου ίδια! Και αν είναι να επικαλεστώ νόμους και να φέρω δικηγόρους για να βρω το δίκιο μου για μια συσκευή βράστα!

Να κατι τετοια λες και πως να μη σου βαλω χερακι....(Ακουστηκε καπως αυτο ε; :X )

Αν υπηρχε Genius Bar στην Ελλαδα με την ιδια πολιτικη ολου του κοσμου(Υπερτιτανοχλωμη περιπτωση THIS IS ELLADISTAN) θα εδινα ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ + στην Apple(τουλαχιστον για τα Macbooks μιας και με το Iphone και το Ipad ειμαι τελειως αντιθετος λογω αρχιτεκτονικης) αλλα οσο υπαρχει ο Γερμανος στην μεση απλα γελαω.

Η πλάκα ρε μάγκες είναι ότι και εγώ μιλάω με γεγονότα, αλλά σχόλια δε βλέπω! Εκτός αν νομίζετε ότι σας λέω ψέματα και κάνετε σα να μην ακούτε!

Βέβαια και τα παιδιά του Bill Gates iPhone θέλουν εδώ και χρόνια, αλλά έχει πέσει απαγορευτικό!:lol::lol:

Οχι ελα πανω που σε συμπαθησα!

Μην το γυρνας αλλου και αρχισεις τα η Microsoft δεν εχει προσφερει τιποτα στην πληροφορικη κλπ.,.,

Αν κανω λαθος και δεν εκραζες εσυ και ηταν ο αλλος με την φωτογραφια του Charlie Chaplinε μπορεις να μου ριξεις οσα Thumbs Down θελεις αλλιως...

Υποτιθεται οτι αν δεν συμφωνεις με καποιες ασυναρτησιες που λεει καποιος αυνεχεια και δεν θες να μπεις σε αντιπαραθεση μαζι του τραβωντας το Offtopic απο τα μαλλια και να καταληξει σε Flame bans Warnings και συφιλη του πετας το χερακι κατω αν θες να επικροτησεις καποιον χερακι πανω.

Καταστρεφεις το Forum αν δεν χρησιμοποιεις το Report και καθεσαι σε ενα ακυρο θεμα και κανεις αναλυση για τα χερακια ποδαρακια και γατακια χωρις καν Spoilers.

Ξεχασατε νομιζω ποιος ξεκινησε και εθιξε το θεμα με τα Thumbs ups and Downs ε;

Και πετυχε τον σκοπο του :devil::devil::devil:

Ενώ το να τραβάς μια αρνητική βλέποντας μόνο το όνομα (ή το κινητό) του άλλου και χωρίς να αιτιολογείς είναι... ώριμο, έτσι; Γιατί, ξέρω γω, εποικοδομητικές και ουσιώδεις αντιπαραθέσεις δεν υπάρχουν, έτσι; Μόνο ασυναρτησίες και οφτόπικ;..

.

Εδώ κάνεις λάθος, είναι πολλοί που:

α) έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου (και πίστεψε με είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΜΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΟΙ) και ουσιαστικά συντηρούν την apple, ο κόσμος να χαλάει, (ο άλλος σε άλλο thread, έδινε και το νεφρό του για ένα I(NO)phone4)

β) θέλουν το κινητό τους να κάνει οτιδήποτε άλλο πρώτα και τέλος να παίρνει και κανα τηλέφωνο

και τέλος

γ) αυτοί που θα το αγοράσουν για να το καταστρέψουν, βλέπε will it blend, will it shred etc etc και κάποιοι άλλοι είτε για να το κάνουν βίδες να δουν πως δουλεύει, reviews κλπ

Συμφωνώ απολύτως η Apple ότι μλκια θες θα κυκλοφορήσει για να πλουτίσει iphone ipad εμείς πρέπει να τους πούμε i sto diaolo.

εγω το εκανα

εδω μέσα κάποιοι έχουν δει την βαθμολογία των μηνυμάτων σαν παιχνίδι(ανωριμότητα:mad:)

για αυτο σταματήστε, το λεω για το δικο σας το καλό ;)

ήμουν αρνητικός με το μήνυμα σου και σου έβαλα αρνητική.

καταστρεφετε το forum δεν το καταλαβαίνετε??

Είπε το τέρας ωριμότητας που δεν καταστρέφει το forum και μάλιστα έχει και ύφος μοδεράτορα.

Ρε, την παλεύετε σε αυτή τη χώρα καθόλου? Κάνετε κήρυγμα για ένα χαβαλετζίδικο σχόλιο σε τεχνολογικό forum και downgrade?

Καταλαβαίνετε ότι καταστρέφετε την ανθρωπότητα?

Γι' αυτό σταματήστε, το λέω για το δικό σας το καλό ;)

Από τηλεφωνική συνομιλία του gizmodo με AppleCare, ε; ...

Μα γιατί να ενοχληθεί κάποιος από αυτά που γράφεις; Απλά εγώ δεν πιστεύω το gizmodo. Για το gizmodo ήταν το σχόλιο μου, όχι για το iPhone.

(edit: Ξεκαθαρίζω ότι αυτό που λέω είναι ότι το συγκεκριμένο site συντηρεί εσκεμμένα το ντόρο γύρω από το πρόβλημα, μικρό η μεγάλο, σημαντικό ή ασήμαντο, ενώ παράλληλα λέει ότι κατά βάθος είχαν μια ελπίδα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν γιατί κατά τα άλλα είναι ένα φοβερό gadget μπλα μπλα μπλα).

Πράγματι αστείο. Η apple με τις ανακοινώσεις της προασπίζεται τα συμφέροντά της. Το gizmodo σε τι ακριβώς στοχεύει και γιατί;

Χλευάζαμε; Ήταν προσωπικές απόψεις με βάση το σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων, δεν αφορούσε το gizmodo. Δεν υπήρχε τότε ιστορικό με το gizmodo για να είμαστε/είμαι καχύποπτος απέναντί του.

Το πρώτο μου θυμίζει τα επιχειρήματα των παπαράτσι. "Ο κόσμος πρέπει να ξέρει και μεις οφείλουμε να τον ενημερώσουμε". Γιατί να θέλει άραγε ένα site να συντηρήσει το χαμό για το κινητό που αυτοί πρώτοι παρουσίασαν και το πρόβλημα που αυτοί πρώτοι ανέδειξαν;

Όσο για το δεύτερο, είναι γνωστό τι έχει συμβεί από την αγορά του πρωτότυπου που βρέθηκε στο μπαρ μέχρι και σήμερα.

Η ουσία είναι ότι το άρθρο του gizmodo δε μας λέει κάτι καινούριο. Υπάρχει εξασθένιση σήματος, δεν είναι αυτό που φαινόταν αρχικά, μετρήθηκε πόση ακριβώς είναι (και θα πρέπει να ξαναμετρηθεί) και συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα κινητά αλλά ίσως όχι σε τέτοιο βαθμό. Στην πράξη θα φανεί αν το κινητό είναι λειτουργικό ή για επιστροφή.

Φοβάμαι ότι καταλαβαίνεις αυτά που θες.

Μα όχι, έχεις!!!!

Σε ευχαριστουμε για τα επιχειρηματα που μας παρουσιασες και τον εποικοδομητικο διαλογο για το θεμα με το σημα του Iphone που ειναι το θεμα μας σε αυτο τουλαχιστον το Thread!

Εχει πλακα να ψαχνεις δικαιολογιες και να παιζεις με τις λεξεις αλλα το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα απο εσενα εχουμε ακουσει

Gizmodo Gizmodo Gizmodo Gizmodo Gizmodo Gizmodo Gizmodo Gizmodo Apple Apple Apple Apple βγαζεις καποιον τρελο και ειρωνευεσαι ολους αυτους που εχουν πραγματικα προβλημα.

Τοσα μειον που πηρες δεν ειναι τυχαια οταν υποτιμας την νοημοσυνη μας και οσο "Hater" και να με χαρακτηρισεις(που κλαιν)δεν διαγραφεται το γεγονος οτι με τον Ixthy κανουμε μια χαρα κουβεντα και χωρις μειον και βλακειες.

Τωρα αν καποιοι ακουνε Apple και βγαζουν σπυρακια προβλημα τους εγω δεν θα γινω ενας απο αυτους.

Συμφωνώ απολύτως η Apple ότι μλκια θες θα κυκλοφορήσει για να πλουτίσει iphone ipad εμείς πρέπει να τους πούμε i sto diaolo.

Το παρατραβας και φλερταρεις με Warning

Είπε το τέρας ωριμότητας που δεν καταστρέφει το forum και μάλιστα έχει και ύφος μοδεράτορα.

Ρε, την παλεύετε σε αυτή τη χώρα καθόλου? Κάνετε κήρυγμα για ένα χαβαλετζίδικο σχόλιο σε τεχνολογικό forum και downgrade?

Καταλαβαίνετε ότι καταστρέφετε την ανθρωπότητα?

Γι' αυτό σταματήστε, το λέω για το δικό σας το καλό ;)

Μη μαματε το θεμα ρε Guys ενηλικες εισαστε πηγαιντε σε Pms και βγαζετε εκει τα εσωψυχα σας.

Μη μαματε το θεμα ρε Guys ενηλικες εισαστε πηγαιντε σε Pms και βγαζετε εκει τα εσωψυχα σας.

Όχι, δεν είμαστε όλοι ενήλικες κατά τα φαινόμενα, γιατί ο ενήλικας δεν ασχολείται με χεράκια και ποδαράκια, αλλά εκφέρει επιχειρήματα τόσο όταν συμφωνεί όσο και όταν διαφωνεί κυρίως. Και εδώ μέσα παίρνεις downgrade επειδή είπες κάποτε κάτι για το βάζελο σε άλλο thread, είτε για το Ρεχάγκελ, είτε για το Wacrcraft. Κοινώς εμπάθεια. Αυτά τα ολίγα και end of story από εμένα.

Και για να επιστρέψουμε και λίγο on topic, αν τυχόν έπαιρνα το 4g και είχα το εν λόγω θέμα με την κεραία, θα τους το έτριβα στα μούτρα.

3gs έχω, ευχαριστημένος είμαι, αλλά δε θα μπω στο τρυπάκι να υπερασπίζομαι με την τελευταία ρανίδα του αιματός μου τα προϊόντα της κάθε Apple χωρίς να έχω ιδιαίτερο συμφέρον στην τσέπη μου.

Μπα δε παίζει να το πουλήσω από την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το φονι 4.

Εννοείται πως ΔΕΝ θα το πουλήσω.

Να αναφέρω πάντως πως ενώ Αγγλία με την Ο2 και το 3G σήμα δεν είχα καμία διακύμανση, στην Q/Wind το 3G έχει τα μαύρα χάλια. Το 3G είναι μονίμως με μια γραμμή και μετά το γυρνάει είτε σε Edge είτε σε GPRS.

1 γραμμή 3G -> 3 γραμμές E -> 3 γραμμές GPRS -> 3 γραμμές E -> 3 γραμμές GPRS -> 1 γραμμή 3G

Δεν έχει διαφορά όταν το ακουμπάω στο γραφείο, όταν το κρατάω στο χέρι ή όταν το κρατάω στο χέρι καλύπτοντας την κεραία. Τα ίδια κάνει.

Πιστεύω πως δεν είναι τόσο θέμα hardware ή θέμα software όσο θέμα δικτύου.

Στην επόμενη αναβάθμιση iOS 4 θα φανεί. Μέχρι τότε κρατάτε τις επιφυλάξεις σας για τις Κασσάνδρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...