Προς το περιεχόμενο

Cop Out

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kevin Smith εε? Βάλε και καμιά περιγραφή να υπάρχει... Αλλά μόνο το σκηνοθέτησε οπότε δεν περιμένω κάτι εξαίσιο σαν το Clerks. Πάντως, θα πρέπει να έχει του ίδιου τύπου χιούμορ για να ασχολήθηκε.

Θα τιμηθεί δεόντως και αυτό.. :-D

Δημοσ.

Καλά μη το λες έτσι (tr3quart1sta) γιατί θα τρέξουν όσοι βλέπουν Eddie Murphy στο Dr. Dollitle και Nutty Professor και γελάνε.

Kevin Smith είναι η ταινία (Clerks, Dogma) οπότε και απευθείνεται σε ειδική κατηγορία όπως την κόβω.

Δε το έχω δει ακόμα αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα και γουστάρω Bruce και Kevin.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι σύμπτωση. Μόλις σήμερα την απέκτησα, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει τα smodcasts.

Δημοσ.
Τι σύμπτωση. Μόλις σήμερα την απέκτησα, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει τα smodcasts.

Και εσύ smod fan ε?? ωραίος.. Mην σου πω ότι μαρέσει πιο πολύ ο Scott Mosier εκεί... :-D

Δημοσ.
Καλά μη το λες έτσι (tr3quart1sta) γιατί θα τρέξουν όσοι βλέπουν Eddie Murphy στο Dr. Dollitle και Nutty Professor και γελάνε.

Kevin Smith είναι η ταινία (Clerks, Dogma) οπότε και απευθείνεται σε ειδική κατηγορία όπως την κόβω.

Δε το έχω δει ακόμα αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα και γουστάρω Bruce και Kevin.

Μην το λες, γιατι εμενα δεν μου φανηκε καθολου ταινια που απευθεινεται σε ειδικη κατηγορια... Smith ξεSmith, ηταν ταινια που πεφτει στην Eddie Murphy κτλ κατηγορια. :/

Δεν λεω οτι ειναι ασχημη, αλλα καθολου αυτο που περιμενα δυστυχως. Ο Morgan πολυ γελιο, οπως τον εχουμε συνηθισει.

Δημοσ.

Δεν μαρεσε καθολου

Δεν γελασα πανω απο 2 φορες κατα την διαρκεια της ταινιας :-(

Ο "πολυ σκληρος για να πεθανει" δεν μπορει να πει ουτε ενα αστειο της προκοπης

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είδα τα πρώτα 5 λεπτά, με το που άρχισε ο μαύρος να κάνει τον καραγκιόζη αηδίασα και την έκλεισα.

Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες ότι δεν έχεις γνώμη για την ταινία.

Δημοσ.

χαχαχ.. όντως μέτρια η ταινία .. και έχει φάει ήδη πολύ κράξιμο .. τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...