tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μιλαμε για ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:
PCM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Kevin Smith εε? Βάλε και καμιά περιγραφή να υπάρχει... Αλλά μόνο το σκηνοθέτησε οπότε δεν περιμένω κάτι εξαίσιο σαν το Clerks. Πάντως, θα πρέπει να έχει του ίδιου τύπου χιούμορ για να ασχολήθηκε. Θα τιμηθεί δεόντως και αυτό..
Cue Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλά μη το λες έτσι (tr3quart1sta) γιατί θα τρέξουν όσοι βλέπουν Eddie Murphy στο Dr. Dollitle και Nutty Professor και γελάνε. Kevin Smith είναι η ταινία (Clerks, Dogma) οπότε και απευθείνεται σε ειδική κατηγορία όπως την κόβω. Δε το έχω δει ακόμα αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα και γουστάρω Bruce και Kevin.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 οπότε και απευθείνεται σε ειδική κατηγορία όπως την κόβω. nope δφαδσφαδσαδσφ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι σύμπτωση. Μόλις σήμερα την απέκτησα, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει τα smodcasts.
PCM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι σύμπτωση. Μόλις σήμερα την απέκτησα, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει τα smodcasts. Και εσύ smod fan ε?? ωραίος.. Mην σου πω ότι μαρέσει πιο πολύ ο Scott Mosier εκεί...
Kasrith Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλά μη το λες έτσι (tr3quart1sta) γιατί θα τρέξουν όσοι βλέπουν Eddie Murphy στο Dr. Dollitle και Nutty Professor και γελάνε. Kevin Smith είναι η ταινία (Clerks, Dogma) οπότε και απευθείνεται σε ειδική κατηγορία όπως την κόβω. Δε το έχω δει ακόμα αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα και γουστάρω Bruce και Kevin. Μην το λες, γιατι εμενα δεν μου φανηκε καθολου ταινια που απευθεινεται σε ειδικη κατηγορια... Smith ξεSmith, ηταν ταινια που πεφτει στην Eddie Murphy κτλ κατηγορια. :/ Δεν λεω οτι ειναι ασχημη, αλλα καθολου αυτο που περιμενα δυστυχως. Ο Morgan πολυ γελιο, οπως τον εχουμε συνηθισει.
mrfan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν μαρεσε καθολου Δεν γελασα πανω απο 2 φορες κατα την διαρκεια της ταινιας Ο "πολυ σκληρος για να πεθανει" δεν μπορει να πει ουτε ενα αστειο της προκοπης
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πολύ μέτρια, 2-3 φορές να γέλασα. Yipee-ki-yay motherfucker! I've never seen that movie.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 είχε μια ατάκα πάντως που μου άρεσε... "the unfuckables!"
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είδα τα πρώτα 5 λεπτά, με το που άρχισε ο μαύρος να κάνει τον καραγκιόζη αηδίασα και την έκλεισα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είδα τα πρώτα 5 λεπτά, με το που άρχισε ο μαύρος να κάνει τον καραγκιόζη αηδίασα και την έκλεισα. Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες ότι δεν έχεις γνώμη για την ταινία.
Luciddream Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 χαχαχ.. όντως μέτρια η ταινία .. και έχει φάει ήδη πολύ κράξιμο .. τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.