donaldduck Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μεταξυ πολυτεχνειο στην πατρα και ασοεε τι θα προτεινατε??(για καποιον που τον ενδιαφερουν και τα 2)
Praetorianos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μεταξυ πολυτεχνειο στην πατρα και ασοεε τι θα προτεινατε??(για καποιον που τον ενδιαφερουν και τα 2) μεταξύ παγωτού και παστίτσιου τι θα πρότεινες?? (σε κάποιον που του αρέσουν και τα 2)
HELP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια, ειμουν και εγω υποψηφιος φετος. Εβγαλα 15846 μορια. Ενδιαφερομαι για το μαθηματικο πατρας και οικονομικο πατρας. Στο πρωτο ειμαι 351 μορια κατω απο περσυ, στο δευτερο 41 μορια. Πιο πολυ θελω το οικονομικο. Τι λετε να γινει με τις βασεις? Ευχαριστω
dazeman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια, ειμουν και εγω υποψηφιος φετος. Εβγαλα 15846 μορια. Ενδιαφερομαι για το μαθηματικο πατρας και οικονομικο πατρας. Στο πρωτο ειμαι 351 μορια κατω απο περσυ, στο δευτερο 41 μορια. Πιο πολυ θελω το οικονομικο. Τι λετε να γινει με τις βασεις? Ευχαριστω μα αυτο που λένε όλοι: Ότι οι βάσεις ή θα συγκρατηθούν σε κάποιες κορυφαίες σχολές ή θα πέσουν. Εάν προτιμάς το μαθηματικό, βάλε το μπροστά απο το οικονομικό για την περίπτωση που πέσει (που πιστεύω θα πέσει), εάν όμως προτιμάς το οικονομικό κάνε το αντίστροφα. Όπως και νάχει σε βλέπω "μέσα"!
shikabalas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια,εχω και εγω ενα διλημμα για τις σχολες:Μηχανολογων Βολου η Πατρας να βαλω δευτερη επιλογη?Πρωτη θα ειναι Θεσσαλονικη,απο την οποια ειμαι 149 μορια πιο πανω,αλλα θελω να ειμαι σιγουρος και για την 2η σε περιπτωση που ανεβουν οι βασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.