Yperaspisths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πριν 2 μηνες ειχα χτυπησει το γονατο μου στο ποδοσφαιρο και πηγα στα επειγοντα της Βουλας ,οπου ο γιατρος διεγνωσε ρηξη μηνισκου αφου το γονατο μου ειχε πρηστει φοβερα και δεν μπορουσα να λυγισω το ποδι μου.(εβγαλα και ακτινογραφιες οπου φυσικα δεν φανηκε τιποτα ,αφου θελει μαγνητικη τομογραφια) Γιατρος :''θα σου γραψω μαγνητικη....ή μαλλον παρε αντιφλεγμονωδη και αν δεν περασει σε 12 μερες ξαναελα στα εξωτερικα ιατρεια''. Περασαν οι 12 μερες και κλεινω ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεια οπου για κακη μου τυχη πεφτω σε απεργια. Το ποδι μου λυγιζει ,αλλα ακομα και στο περπατημα ποναω. Κλεινω ραντεβου και στο ΙΚΑ αργυρουπολης και μετα απο 20 μερες πεφτω παλι πανω σε απεργια(τυχη βουνο ε?). Εχοντας περασει σχεδον 2 μηνες αποφασιζω να παω στο ΙΚΑ χωρις ραντεβου. Πριν μπω μεσα ηταν μια ηλικιωμενη κυρια με προβλημα μεσης και ελεγε στον γιατρο να της γραψει μαγνητικη και εκεινος αρνιοταν λεγοντας ''ελα στο ιδιωτικο μου ιατρειο να τα δουμε ολα εκει...'' . ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΜΕ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ. Μπαινω λοιπον μεσα ΕΓΩ: ''Γιατρε ποναει το γονατο μου(του εξηγω και τι εχει γινει 2 μηνες και του δειχνω τις ακτινογραφιες της Βουλας).'' Γιατρος ''Ναι για να σε δω''. Λυγιζει το γονατο μου και με ρωταει αν ποναει και του λεω οτι ''δεν με ποναει αν με αγγιξετε ,αλλα οταν ασκειται πιεση οπως οταν περπαταω και για τρεξιμο ουτε λογος'' Γιατρος: ''τενονιντιδα ειναι. Παρε αυτα τα αντιφλεγμονοδη και μην το κουραζεις'' Εγω : ''τα εχω παρει γιατρε απο την αρχη και δεν εκαναν τιποτα και μαλιστα για 1 μηνα σχεδον δεν κουνιομουν απο το κρεβατι και απο τοτε που αρχισα να περπαταω ψιλοβελτιωθηκε, οποτε τι μου λετε για ξεκουραση'' Γιατρος '' ε εμενα αυτη ειναι η διαγνωση μου. Δεν σου γραφω μαγνητικη'' Δυστυχως πριν μερικους μηνες ειχα παθει θλαση στους προσαγωγους και ειχα παει σε ιδιωτικη κλινικη και ειχα ξοδεψει 700 ευρο σε φυσικοθεραπειες +100 ευρο για επισκεψη σε γιατρο του ΙΚΑ για να μου γραψει μαγνητικη οπου φανηκε η θλαση που ειχα. Δεν εχω χρηματα ουτε για αρθροσκοπησεις ουτε για φυσικοθεραπειες. Το θεμα ειναι το εξης. Θα δανειστω και θα παω και θα βγαλω μαγνητικη πηγαινοντας σε ιδιωτη για να μου την γραψει. Αν η μαγνητικη δειξει οτι εχω ρηξη μηνισκου τι μπορω να κανω με τον καραγκιοζη γιατρο? Μπορω να τον καταγγειλω? Θα βγαλω ακρη? Υ.Γ Το ατομο ηταν εριστικο με υφακι νταβατζη και με εξετασε 10 δευτερα ακριβως χωρις καν να κοιταξει τις ακτινογραφιες και με εγραφε.
paschalia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δλδ αν ο γιατρός ήταν ιδιώτης,τι ακριβώς θα έβριζες ? Κατά 2ον,δεν μπορείς να ξέρεις καν τι πανικός γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία όσον αφορά το τμήμα ορθοπαιδικής και φαντάζομαι στα ΙΚΑ των περιοχών θα είναι ακόμα χειρότερα. Δυόμισι μήνες τραβιέμαι στο ΚΑΤ και έχω λυπηθεί εντελώς τους γιατρούς και τους βοηθούς τους.
Yperaspisths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δλδ αν ο γιατρός ήταν ιδιώτης,τι ακριβώς θα έβριζες ? To θεμα ειναι οτι πληρωνω το ΙΚΑ και πρεπει να πληρωσω απο την τσεπη μου για μαγνητικη,για φυσικοθεραπειες και για τα παντα. Το βρισκεις λογικο? Τοτε για τι το πληρωνουμε το ΙΚΑ? Το βρισκεις λογικο να λεει να πας στο ιδιωτικο του ιατρειο για να σου την γραψει αφου θα εχει παρει τα 100 ευρο?
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 τα ιατρεία του ικα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει κάποιος να βρει την υγειά του. Αφού σε εξέτασε και 10 δεύτερα, πάλι καλά να λες. Συνήθως δεν εξετάζουν καθόλου. Νομίζω το καλύτερο που έχεις ναα κάνεις είναι να πας στα εξωτερικά ιατρεία εφημερεύοντος νοσοκομείου. Ή να το πάρεις εντελώς ιδιωτικά, σε ιδιώτη γιατρό κλπ. Μια άλλη λύση είναι να βρεις γιατρό που να είναι μεν σε κάποιο καλό νοσοκομείο, να έχει δε και ιδιωτικό ιατρείο. Πληρώνεις επισκεψούλα, και αυτός κανονίζει μαγνήτες και λοιπούς δαίμονες εντός του νοσοκομείου. Δυστυχώς η περίθαλψη στο ελλάντα αυτή είναι. Όποιος δεν τα σκάει, κάθεται να πονάει.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 To ξέρεις ότι ένας υπάλληλος κάθε μήνα έχει εισφορές στο ΙΚΑ γύρω στα 380+ ευρώ; (Συνολικές εισφορές που αφορούν έναν υπάλληλο)
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ο υπάλληλος που ξέρω εγώ, έχει εισφορές κοντά στα 500. Ε και;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ναι, αναφέρθηκα στο σχετικά κατώτατο ποσό. Σπίτι σου θα έπρεπε να έρχεται ο γιατρός με τέτοιες εισφορές.
firewalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Κάνε την μαγνητική έξω και κάνε αίτηση για χρήματα από το Ι.Κ.Α.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ναι, αναφέρθηκα στο σχετικά κατώτατο ποσό. Σπίτι σου θα έπρεπε να έρχεται ο γιατρός με τέτοιες εισφορές. θα έπρεπε να σου στέλνουν και ρωσιδάκι να σου τον ρουφάει για να ξεχαστείς από τον πόνο με τέτοιες εισφορές. Ε και;
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δλδ αν ο γιατρός ήταν ιδιώτης,τι ακριβώς θα έβριζες ?Κατά 2ον,δεν μπορείς να ξέρεις καν τι πανικός γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία όσον αφορά το τμήμα ορθοπαιδικής και φαντάζομαι στα ΙΚΑ των περιοχών θα είναι ακόμα χειρότερα. Δυόμισι μήνες τραβιέμαι στο ΚΑΤ και έχω λυπηθεί εντελώς τους γιατρούς και τους βοηθούς τους. Δηλαδή να μην παραπονεθεί; Πρέπει να το καταπιεί και να τα δεί όλα ρόδινα; Αυτή η υπερβολική ανοχή είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας έχουν καταστρέψει. Ο άνθρωπος έχει πεθάνει στο πόνο και έχει ξεβολευτεί τρομερα. Αν άρχιζαν όλοι αυτοί και πλάκωναν στις μάπες παρόμοιους γιατρούς, νομίζεις οτι θα ήταν τόσο αλαζόνες και αδιάφοροι; Πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αν θεωρούν οτι πληρώνονται λίγα , τα μπογαλάκια τους και ΟΞΩ. Κάτσε που να δεις απο κεί θα αρχίσει ο εμφύλιος. Από την άρνηση υπηρεσιών που ήδη έχουν πληρωθεί. Είπαμε όποιος δε γουστάρει εκεί μέσα και θέλει απεργίες κτλ. να πάει να δουλέψει αλλού και όχι να παίζει το μάγκα εκ του ασφαλούς επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ. Ο άλλος δε γεμίζει καλά τα κορνέ στο ζαχαροπλαστείο και του κάνουν τη ζωή κόλαση και κάνει τουμπεκί και όταν μιλάει χάνει τη δουλειά του και μένει στο δρόμο, και οι άλλοι αφήνουν κρεμασμένες χιλιάδες κόσμου να ταλαιπωρόυνται, και δε τους κουνάει κανείς...... Έχω βαρεθεί να τα γράφω.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 θα έπρεπε να σου στέλνουν και ρωσιδάκι να σου τον ρουφάει για να ξεχαστείς από τον πόνο με τέτοιες εισφορές. Ε και; Μια δυσάρεστη διαπίστωση κάνω. Ε και; Τίποτα.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μια δυσάρεστη διαπίστωση κάνω. Ε και; Τίποτα. οκ. κι εγώ απλά θέλω να πω ότι για να γίνουμε καλά σήμερα που είμαστε άρρωστοι, απλά τα σκάμε. Η οργή μας και η αγανάκτηση για τα χαμένα 500 ευρώ που σκάμε κάθε μήνα, μόνο αν εκφραστούν όσο είμαστε υγιείς έχουνε αξία...
CtrlFreak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δηλαδή να μην παραπονεθεί; Πρέπει να το καταπιεί και να τα δεί όλα ρόδινα; Αυτή η υπερβολική ανοχή είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας έχουν καταστρέψει. Ο άνθρωπος έχει πεθάνει στο πόνο και έχει ξεβολευτεί τρομερα. Αν άρχιζαν όλοι αυτοί και πλάκωναν στις μάπες παρόμοιους γιατρούς, νομίζεις οτι θα ήταν τόσο αλαζόνες και αδιάφοροι; Πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αν θεωρούν οτι πληρώνονται λίγα , τα μπογαλάκια τους και ΟΞΩ. Κάτσε που να δεις απο κεί θα αρχίσει ο εμφύλιος. Από την άρνηση υπηρεσιών που ήδη έχουν πληρωθεί. Είπαμε όποιος δε γουστάρει εκεί μέσα και θέλει απεργίες κτλ. να πάει να δουλέψει αλλού και όχι να παίζει το μάγκα εκ του ασφαλούς επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ. Ο άλλος δε γεμίζει καλά τα κορνέ στο ζαχαροπλαστείο και του κάνουν τη ζωή κόλαση και κάνει τουμπεκί και όταν μιλάει χάνει τη δουλειά του και μένει στο δρόμο, και οι άλλοι αφήνουν κρεμασμένες χιλιάδες κόσμου να ταλαιπωρόυνται, και δε τους κουνάει κανείς...... Έχω βαρεθεί να τα γράφω. Κάτι συζητούσαν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα είναι μόνιμοι πλέον.. έγινε τίποτα τελικά?
Yperaspisths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πρεπει να εχουν εντολες να μην γραφουν καθε μηνα πανω απο καποιο οριο μαγνητικων τομογραφιων ,γιατι κοστιζουν 300 ευρο. Το θεμα ειναι οτι γραφουν σε αυτους που πανε στα ιδιωτικα τους ιατρεια τους και ετσι ισως φτανουν το οριο (ειναι η μονη λογικη σκεψη που μπορω να κανω)
downloader007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δλδ αν ο γιατρός ήταν ιδιώτης,τι ακριβώς θα έβριζες ?Κατά 2ον,δεν μπορείς να ξέρεις καν τι πανικός γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία όσον αφορά το τμήμα ορθοπαιδικής και φαντάζομαι στα ΙΚΑ των περιοχών θα είναι ακόμα χειρότερα. Δυόμισι μήνες τραβιέμαι στο ΚΑΤ και έχω λυπηθεί εντελώς τους γιατρούς και τους βοηθούς τους. Σύνδρομο Στοκχόλμης λέγεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.