Προς το περιεχόμενο

αγορα μητρικης

modmod15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα ηθελα μια βοηθεια για αγορα μητρικης μεχρι 200 ευρω που να υποστηριζει τις παρακατω μνημες ram επειδη εχω 3 σετ ολοκαινουργια αχρησιμοποιητα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552637

Ωραια,μηπως να ελεγες και ποιον επεξεργαστη θα βαλεις, AMD-Intel? 200 ευρω για μητρικη ειναι αρκετα.Εχεις σκοπο να ασχοληθεις με oc?

Δημοσ.

ιντελ θα βαλω τον INTEL CORE I7-930 2.8 GHZ LGA1366 - BOX.oc δεν θα κανω.με παιχνιδια δεν ασχολουμαι μονο μετατροπες βιντεο ενσωματωση υποτιτλων download. γενικα προγραματα.ασφαλως τα 200 ευρω ειναι αρκετα απλα εβαλα αυτο το οριο στο ποσο για μεγαλυτερη ευελιξια στην επιλογη της μητρικης.

Δημοσ.

απο οτι εχω δει τα 200 ευρω ειναι λιγα για μητρικη με Socket 1366 οποτε δεν βαζω οριο στο κοστος.οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω!

Δημοσ.

αν δεν κλοκαρεις αυτες οι μνημες στα 2χιλιαρικα δεν προκειται να τρεξουν ποτε στη ζωη τους..

(κι εγω τις ιδιες εχω)

βεβαια δε ξερω αν παιζει κανα extreme memory profile και στους i7 οπως στον i5 750 και με το 12αρι πολλαπλασιαστη που εχουν μονοι οι i7 σε αντιθεση με τους i5 σου κανει κανα 160 x 12 = 1920 oποτε θα σαι μια χαρα

(βεβαια και το extreme memory profile κλοκαρισμα ειναι στην ουσια, ανεβαζει και volt και bclk και θερμοκρασια απο οσο εχω δει σε αλλους i5 τουλαχιστον, απλα ριχνει τον πολλαπλασιαστη και η ταχυτητα ειναι ιδια με τη στοκ)

Δημοσ.

και εγω αυτην εχω βαλει στο ματι αν καI στην αρχη ψηνομουν για την UD-7 αλλα ηταν λιγο υπερβολη.το θεμα ειναι οτι δεν ημουν συγουρος αν συνεργαζοντε οι μνημες με την μητρικη γιαυτο και ζητησα βοηθεια.

Δημοσ.

...οι UD-7 και 9 είναι για bench και μόνο, μια χαρά θα σου πέσει η UD3R και για τις δουλείες που περιγράφεις, κάνε και ένα χαλαρό o/c (@~3.6) και μαζί με τα 12gbs θα είσαι άρχοντας. Αν δε, έχεις και κάποιον ssd ... :devil:

Δημοσ.

η πραγματική τιμή της gigabyte x58a-ud3r από το πλαίσιο είναι 193Ε και μαζί με έναν ι7 930 είσαι τέλειος!!!

(αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε, εγώ είχα πάει στην μεταμόρφωση.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...