kfyros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Κοίταξε και τα πινάκια στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή , μήπως έχουν στραβώσει ή έχουν πιάσει βρώμα.. Με προσοχή με ένα ψηλό κατσαβιδάκι ίσιωσε τα ή καθάρισε τα (το PC ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ για να μην βραχυκυκλώσεις την κάρτα.. ΕΚΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟ).. Είπες ότι δοκίμασες και με άλλο καλώδιο έτσι?
eorisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Εμένα μου αντικατέστησαν τελικά το router. Είχε πρόβλημα.
vaso7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Από ποιο κατάστημα το είχες αγοράσει? @kfyros ναι είχα δοκιμάσει και με άλλο καλώδιο. Το λαπτοπ όμως θα έπαιζε αν ήταν ελαττωματικό το ρουτερ? Η' λέτε αν το αφήσω να δουλεύει περισσότερο μπορεί να το παρουσιασει και εκεί?
vaso7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Τελικά το πήγα να το κοιτάξουν και μου το αντικατέστησαν! Αδικα έψαχνα (ψάχναμε) τόσο καιρό για το τι μπορεί να φταίει, ήταν θέμα ρουτερ. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες και την βοήθεια! Topic closed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.