Προς το περιεχόμενο

Dell Studio 1558

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα που λετε μια ακρη να αγορασω ενα Dell Studio 1558 μεσω της του customised interface που εχει η http://www.dell.com στην Αμερικη.Δηλαδη να το ντυσω οπως γουσταρω εγω και οχι να παω σε καποιο αντιπροσωπο εδω στην Ελλαδα και να παρω καποιο ετοιμο.

Το θεμα μου ειναι οτι με προβληματιζει αυτο που διαβαζω σε καποια φορουμς, οτι δηλαδη εχει προβλημα με την θερμοκρασια( προκειται για εναν i5 επεξεργαστη) και οτι οι περισσοτεροι κατα το πρωτο boot που εκαναν τα windows 7 , τους εκλεισε αποτομα.Μετα ειχαν και διαφορα παρατραγουδα με την dell κτλπ.

Τελος παντων, αν γνωριζεται κατι , αν καποιος το εχει θα το εκτιμουσα να μου πει εντυπωσεις και αν αληθευουν αυτα που διαβασα.

ps: Το ξερω οτι γενικα οι i5/i7 εχουν προβληματα με θερμοκρασια στα λαπτοπς.Εγω θελω να ξερω συγκεγκριμενα για το Dell Studio 1558.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το αγόρασα πριν 1,5 βδομάδα περίπου. Είναι πολύ νωρίς για να σου πω "πάρ'το με κλειστά μάτια", αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γενικά τα προβλήματα που παίζουν συνήθως είναι σε αυτά με το i7. Εγώ έχω i5 και προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάποια υπερθέρμανση. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που διαφέρουν από λίγα ως πολλά πράγματα. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα (φτου φτου φτου). Για ότι άλλη ερώτηση θέλεις πες μου...

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/268188/Dell-Studio-1558-i5-430M-4GB-320GB.html

Δες εδώ τιμές που παίζουν και τα χαρακτηριστικά. Αναβάθμιση έκανα μόνο σε drivers κάρτας γραφικών και ήχου. Στο bios δεν το δοκίμασα. Δεν μου φάνηκε να υπάρχει λόγος καθώς όλα παίζουν σωστά και είχα διαβάσει μερικούς σε ξένα φόρουμ να λένε ότι είχαν προβλήματα μετά κτλκτλ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά ποια είναι τα μοντέλα Dell Studio με τα φωτιζόμενα πλήκτρα?

Το 1558 έχει.

Στα Ελληνικά site δεν αναφέρουν τίποτα,

ενώ σε μερικά ξένα reviews και σε μερικά "undox videos" στο youtube λένε ότι το 1558 έχει.

Μάλλον τα μοντέλα δεν θα είναι standard σε όλες τις χώρες, αλλά το θέμα είναι ΠΟΥ? θα βρούμε ¨ΟΛΑ τα σωστά χαρακτηριστικά του 1558 που έχει πχ το multirama ?

Στο site της DELL GR γράφει μόνο για το 1555 και το xps

Δημοσ.

ειναι τα studio xps των οποιων το σασι δεν εχει σχεση με αυτο των απλων studio.

παρε xps αλλιως μην παρεις καθολου.

το απλο ειναι πολυ χοντροκομενο και πλαστικουρα,το xps πιο στιβαρο,λεπτο με φωτιζομενα πληκτρα και φανταστικη οθονη

Δημοσ.

Αν φέρεις υπολογιστή από αμερική τι περιορισμοί δημιουργουνται?Δηλαδή σε σχέση με εγγύηση, ρεύμα, dvd...κλπ...

Δημοσ.

Προσωπικά ούτε πλαστικούρα, ούτε χοντροκομμένο μου φαίνεται το 1558. Πλαστικούρες π.χ. μου φαίνονται τα satellite τα μαύρα που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Στο εξωτερικό διατίθεται και με τα φωτιζόμενα πλήκτρα και με την 1080p οθόνη. Την οθόνη δεν ξέρω αν θα την ήθελα έτσι σε τόσο μικρό εύρος, αλλά τα πλήκτρα εκτός από αισθητικά ωραία είναι και πολύ πρακτικά.

Δυστυχώς από όσο είδα εδώ δεν το φέρνουν έτσι. Δεν ξέρω αν με την Dell.gr γίνεται κάτι και μπορείς να βγάλεις άκρη μαζί τους.

Δημοσ.

Πουλήσαμε 1558 και αυτά που έρχονται σητν Ελλάδα σίγουρα δεν έχουν φωτιζόμενα πλήκτρα είναι όμως μια χαρά pc.

Τα πλαστικά του 1558 επίσης ειναι μια χαρά.

Αν μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής πάνε κατά σειρά

Latitude -> Xps -> Studio -> inspiron.

Φωτιζόμενα πλήκτρα είχα παραγγείλει ένας πελάτης μας σε ένα custom build latitude.

και πέρα από το εφέ του πράγματος είναι πολύ βολικά όταν δουλεύεις στο σκοτάδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...