Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2018 στις 4:21 ΜΜ, censOred είπε

Παραθέτω τις ανακριβειες τις δικες σου.Μπορουμε να βλογαμε τα γενια μας για την καθε σχολη αλλα θεωρω λανθασμενη την στρεβλωση. Πάμε λοιπόν

Παρα παρα πολυ δυσκολη σχολη δεν ξερω αν ειναι αλλα το δευτερο παρα ακουγεται πλεονασμός.

Γιατι είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον εργοδότη να προτιμησει καποιον απο την σχολη αυτή και όχι από το πολυτεεχνειο που ειχε επισης 3 ΣΑΕ, ευφυή και ρομποτική?? Θεωρω στην καλυτερη οτι και οι δυο υποψηφιοι ειναι καταλληλοι με τις ιδιες προδιαγραφές.

Κανενα σοβαρό μεταπτυχιακό δεν μπορεί να θεωρηθεί παιχνιδάκι αν θες να βγεις μαστερ οντως απο αυτό. Θεωρω οτι σε αυτό πλανασαι οικτρά.

δεν θα συζητησω με ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα απο την αγορα εργασιας και το ακαδημαικο αντικειμενο(γιατι αυτο δειχνεις με αυτο που εγραψες)..

οπως τα γραφω ειναι τα πραγματα και τα ζω απο μεσα *(απο τη δεκαετια του 1990 κ οχι απο..χθες)..

δεν θα επεκταθω παραπανω γιατι δεν χρειαζεται..σε φορουμ ειμαστε...

Παντως οποιος εργαζεται σε σοβαρες βιομηχανιες (με σοβαρο αυτοματισμο και ρομποτικη),ξερει ποιος απο τους δυο μας γραφει ανακριβειες..

Επεξ/σία από Aims
  • Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/1/2018 στις 12:10 ΜΜ, Aims είπε

Οτι θες,με ρωτας..

Γεια σας,επειδη ειδα οτι γνωριζετε πολλα πανω στον συγκεκριμενο κλαδο..εχω δηλωσει και περναω στο ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο τμημα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ και εχω ακουσει πολλα(αρνητικα),εχετε καποια γνωση πανω σε αυτο; Εγω μενω Αθηνα και εχω εντυπωσιαστει με τα μαθηματα τοσο που πιστευω οτι αξιζει η κουραση λογω μεταφορας με ΚΤΕΛ αλλα τα σχολια(αρνητικα,που προανεφερα) μου βαζουν καποια 'φρενα'

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ns_ είπε

Γεια σας,επειδη ειδα οτι γνωριζετε πολλα πανω στον συγκεκριμενο κλαδο..εχω δηλωσει και περναω στο ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο τμημα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ και εχω ακουσει πολλα(αρνητικα),εχετε καποια γνωση πανω σε αυτο; Εγω μενω Αθηνα και εχω εντυπωσιαστει με τα μαθηματα τοσο που πιστευω οτι αξιζει η κουραση λογω μεταφορας με ΚΤΕΛ αλλα τα σχολια(αρνητικα,που προανεφερα) μου βαζουν καποια 'φρενα'

Ποια είναι τα πολλά αρνητικά που εχεις ακούσει? Αν θες να γίνει η συζήτηση πιο εποικοδομητικη θα χρειαστεί να τα αναφέρεις. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε

Ποια είναι τα πολλά αρνητικά που εχεις ακούσει? Αν θες να γίνει η συζήτηση πιο εποικοδομητικη θα χρειαστεί να τα αναφέρεις. 

Εχεις δικιο,αρχικα μπορει να ακουστει χαζο αλλα απο κατι βιντεο που κυκλοφορουν ο εσωτερικος χωρος φαινεται βομβαρδισμενος απο σκουπιδια.Επιπλεον οι εστιες αντιμετωπιζουν προβληματα(σπασμενα κρεβατια) το οποιο το ακουσα παλι απο βιντεο που κυκλοφορει.Εγω κατα πασα πιθανοτητα θα μετακινουμαι με ΚΤΕΛ οποτε δεν με επηρεαζουν τοσο οσα προανεφερα..Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν γινεται καλο μαθημα και εαν υπαρχει το καταλληλο κλιμα να γινει το μαθημα..Φυσικα εγω απο μερια μου θα διαβαζω και κατανοω οτι πουθενα δεν ειναι ολα τελεια

Απλα αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω για το συγκεκριμενο ΤΕΙ αν μπορει να με βοηθησει να 'ξεαγχωθω' απο αυτες τις ιδεες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ns_ είπε

Εχεις δικιο,αρχικα μπορει να ακουστει χαζο αλλα απο κατι βιντεο που κυκλοφορουν ο εσωτερικος χωρος φαινεται βομβαρδισμενος απο σκουπιδια.Επιπλεον οι εστιες αντιμετωπιζουν προβληματα(σπασμενα κρεβατια) το οποιο το ακουσα παλι απο βιντεο που κυκλοφορει.Εγω κατα πασα πιθανοτητα θα μετακινουμαι με ΚΤΕΛ οποτε δεν με επηρεαζουν τοσο οσα προανεφερα..Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν γινεται καλο μαθημα και εαν υπαρχει το καταλληλο κλιμα να γινει το μαθημα..Φυσικα εγω απο μερια μου θα διαβαζω και κατανοω οτι πουθενα δεν ειναι ολα τελεια

Απλα αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω για το συγκεκριμενο ΤΕΙ αν μπορει να με βοηθησει να 'ξεαγχωθω' απο αυτες τις ιδεες

Ο χώρος καθαρίζεται σε καθημερινή βάση, χωρίς υπερβολή θα δεις σπάνιες φορές σκουπίδια κάτω και αυτό θα είναι γιατι μπορει να εχει γεμίσει ο κάδος η γιατι κάποιος φοιτητής μόλις το έριξε. 

Τα μαθηματα όλα γίνονται κανονικά και γίνεται καλό μάθημα.Το επίπεδο δυσκολίας θα το χαρακτήριζα μέτριο προς δύσκολο. Το πτυχίο που προσφέρει είναι δυνατό και σου ανοίγει πολλές πόρτες στην αγορά εργασίας. 

Go for it. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε

Ο χώρος καθαρίζεται σε καθημερινή βάση, χωρίς υπερβολή θα δεις σπάνιες φορές σκουπίδια κάτω και αυτό θα είναι γιατι μπορει να εχει γεμίσει ο κάδος η γιατι κάποιος φοιτητής μόλις το έριξε. 

Τα μαθηματα όλα γίνονται κανονικά και γίνεται καλό μάθημα.Το επίπεδο δυσκολίας θα το χαρακτήριζα μέτριο προς δύσκολο. Το πτυχίο που προσφέρει είναι δυνατό και σου ανοίγει πολλές πόρτες στην αγορά εργασίας. 

Go for it. 

ΤΕΛΕΙΑΑΑ

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον,να στε καλα!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

email με αναλυση του προβληματος του στο υπουργειο παιδειας και κοινοποιηση στη γραμματεια σχολης,καθηγητες,πρυτανεια....σε 24 ωρες θα σφιξουν οι....

Δημοσ.
11 ώρες πριν, divo είπε

Για να μην ξανα ανοιγω ιδιο θεμα θα ηθελα τα φωτα σας. οσων εχουν περασει απο τη σχολη αυτοματισμου χαλκιδας.

Η ιστορια εχει ως εξης. Γνωστο μου ατομο θελει να κανει πτυχιακη εδω και 4-5 χρονια. Τον στελνουν απο τον εναν στον αλλον χωρις αποτελεσμα. θεωρω οτι ειναι κριμα να πεταξει 4 χρονια σχολης επειδη καποιοι ειναι ανευθυνοι. Σημειοταιων δε χρωσταει κανενα μαθημα και εχει κανει και πρακτικη 

Τι μπορει να κανει; Πως μπορει να πιεσει να παρει πτυχιακη εργασια καθηγητές, γραμματεια πρύτανη;; Που μπορει να απευθυνθεί για να τελειωσει επιτελους τη σχολη του;    

Αυτό ακούγεται περίεργο. Μπορείς σε παρακαλώ να αναλύσεις λίγο περισσότερο το πρόβλημα;

Εχουν ανακοινωθεί θέματα πτυχιακής απο τους καθηγητές;

Είχε ξεκινήσει ο ανωτέρω φοιτητής πτυχιακή και την παράτησε;

Τι σημαίνει τον στέλνουν απο τον έναν στον άλλον; Πηγαίνει να παρει πτυχιακή και δεν του δίνουν γιατι βαριούνται να ασχοληθούν;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, divo είπε

Για να μην ξανα ανοιγω ιδιο θεμα θα ηθελα τα φωτα σας. οσων εχουν περασει απο τη σχολη αυτοματισμου χαλκιδας.

Η ιστορια εχει ως εξης. Γνωστο μου ατομο θελει να κανει πτυχιακη εδω και 4-5 χρονια. Τον στελνουν απο τον εναν στον αλλον χωρις αποτελεσμα. θεωρω οτι ειναι κριμα να πεταξει 4 χρονια σχολης επειδη καποιοι ειναι ανευθυνοι. Σημειοταιων δε χρωσταει κανενα μαθημα και εχει κανει και πρακτικη

Τι μπορει να κανει; Πως μπορει να πιεσει να παρει πτυχιακη εργασια καθηγητές, γραμματεια πρύτανη;; Που μπορει να απευθυνθεί για να τελειωσει επιτελους τη σχολη του;   

Αν θελεις, ρωτα τον να μας πει σε ποιους πηγε γιατι πιστευω οτι δε πηγε σε ολους και εχω να του δωσω μερικες ιδεες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Ιωαννου ειναι κανονικα στη σχολη και κανει μαθημα. Ο Φραγκουλης* απο οτι ξερω δινει πτυχιακες αλλα δε ξερω αν δινει plc. Υπαρχουν πολλοι καθηγητες που δινουν οπως ο Γιανναρης, Καρρας, Κουκος, Κουβακας, Κουμπουλης.

Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, divo είπε

Υπαρχει ο ιωαννου στη σχολη? Απο το φραγλουλη δεν θα επαιρνε πτυχιακη αλλα θα ηταν ο υπευθυνος καθηγητής. ο οικονομακος αναλαμβανει plc πτυχιακες?

Nαι υπαρχει ο Ιωαννου θα τον βρεις σιγουρα στη σχολη τις Δευτερες 6-8 κανει μαθημα. Ο Οικονομακος ειναι full.

Δημοσ.

Για plc οχι δε ξερω αλλον. Απλα να μη γραφουμε ανακριβειες οτι δεν υπαρχουν καθηγητες για πτυχιακη γιατι υπαρχουν. Αλλο οτι δεν υπαρχουν για Plc.

Γιατι με το σχολιο σου υποβαθμιζεις το ιδρυμα και το διαβαζει κοσμος και πιστευει ο καθενας και μεταδιδει οτι θελει.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, divo είπε

ξερεις μηπως ποιος αλλος μπορει να αλαναβει plc?

Ή αν ξερεις που μπορει να παει?

Φίλε βλέπω ότι υπάρχει μια σύγχηση στο όλο θέμα.

Ο γνωστός σου έκανε διπλωματική με κάποιον καθηγητή ο οποίος δεν ξέρει (ξέρει) αν ειναι (δεν είναι) στη σχολή και με κάποιον καθηγητή ο οποίος δεν ειναι σίγουρος (ειναι) αν ειναι ο επιβλέπων του. Απο τα παραπάνω ειναι ξεκάθαρο ότι ο φίλος σου για τους δικούς του λόγους δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα πτυχιακή. Να πάει σε κάποιον καθηγητή (μόνιμο) να πάρει ένα θέμα, να διαβάσει/ψάξει και να εκπονήσει μια κανονική εργασία. Τα πτυχία δεν ειναι επετηρίδα και αν θέλει να πάρει σύντομα πτυχίο να στρωθεί και να ασχοληθεί σοβαρά.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, divo είπε

Κοιταγα το προγραμμα και την εξεταστικη και δεν ειδα πουθενα τον Ιωαννου. Που διδασκει? Δεν ειναι σε αυτοματιστες; ειπωθηκε παραπανω οτι ειναι.

20 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε

Nαι υπαρχει ο Ιωαννου θα τον βρεις σιγουρα στη σχολη τις Δευτερες 6-8 κανει μαθημα.

16 ώρες πριν, divo είπε

Εδω ρωταω αν υπαρχουν καθηγητες που να αναλαμβανουν πτυχιακη μια και ο οικονομακος ειναι full και η απαντηση ειναι οχι. για ποιους καθηγητες λοιπον μιλας. 

20 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε

Υπαρχουν πολλοι καθηγητες που δινουν οπως ο Γιανναρης, Καρρας, Κουκος, Κουβακας, Κουμπουλης.

16 ώρες πριν, divo είπε

Η σχολη ειναι πολυ καλη σαν ειδικοτητα. Απο εκει και περα δεν βλεπω που βλεπεις την οργανωση? 

Οσο για το τελευταιο να σου υπενθυμισω η οργανωση ενος ιδρυματος δεν εξαρταται αποκλειστικα απο την γραμματεια και τους καθηγητες αλλα και απο τους ιδιους τους φοιτητες. 

Οταν ο φιλος σου την εχει παρατησει τη πτυχιακη εδω και 1.5 χρονο (που στην αρχη ειπες 4-5 χρονια) δε νομιζω πως μπορεις να αναφερεσαι στην οργανωση. Γιατι η οργανωση φιλε μου εισαι εσυ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν μερη συμφονω απλα για να ξερεις πχ.για να δουλεψεια στν δεη πρεπει να εχεις αδεια ηλεκτρολογου υψηλης τασης αλλιως θα εδεις καποιον αλλον στν επιβλεψη τ εργου και στν υπογραφη που μονο ο.μηχανιμος ηλεκτρολογος εχει.η μονη αδεια π περνει ο αυτοματισης ειναι μηχανικου εγκαταστατη ανω τν 60kw με μηχανολογικο μερος

δλδ ολες αυτες οι δουλειες π λεμε εδω.γ βκομηχανια κλπ δν εχεις κανεναν δικαιωμα υπογραφης πουθενα αφου τ ρευμα ειναι ανω τν 230ν.αρα εσυ εισαι επιβλεπον κλπ κλπ  αλλα παντα θα εισια εκει γτ δν εχεις δικαιωμα να εισαι προισταμενος καπου αφου δν δικιαολογει η αδειατο ρευμα της παροχης.κοινως ειναι δυσκολο να δουλεψεις σε εργασιες υψηλης τασης γτ ολες οι βιομιχανιες  πανε βαση νομου.μονο αν πας στ τμημα οργανων π αναφερθηκε με plc και ουτ ο καθ εξεις οπου ειναι dc συνεχης ταση και χαμηλο ρευμα.γενικα ισχυει οτι σε βλεπουνε σαν ηλεκτρολογο π δν εχει αδεια.

Επεξ/σία από wuzimi13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...