medgio01 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Λοιπον μετα απο πολλη σκεψη αποφρασισα να παρω netbook αντι λαπτοπ (λογω χρηματων).Δε με ενδιαφερουν παιχνιδια,το θελω για δουλειες γραφειου,κυριως ιντερνετ αλλα και ταινιες(αν και θα μου βγαινουν λιγο τα ματια οξω) Εχετε να προτεινετε κατι? Τιμη μεχρι 350 ευρω. Προς το παρων καλοβλεπω αυτο
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ταινίες και netbook δεν πάνε παρέα Αυτό απο εμένα http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/HP-Mini-210-1030ev-Black-VX787EAB1A.htm
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 :lol: τώρα το έιδα,τσίμπα αυτο θα κάνεις της δουλεία σου μια χαρα.
medgio01 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 :lol: τώρα το έιδα,τσίμπα αυτο θα κάνεις της δουλεία σου μια χαρα. χεχε thanx man!Ξερεις αν μπορω να το παρω με δοσεις(δεν εχω πιστωτικη)?
kostasfalcon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παρε αυτο να μην σου βγαινουν τα ματια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906844
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 απο πλαισιο δεν μπορεις εγω θα επαιρνα αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-Escape-Blue.htm 11ρα οθονη και επειδη το αγορασα προσφατα για γνωστο μου προσωπο,ειναι αστερι! μπαταρια 4 ωρες στο νερο με απλη χρηση.οθονη μια χαρα,αναλυση ιδανικη καθως η 1024*600 θελει συνεχεια σκρολαρισμα και ποιοτητα κατασκευης προτοφανως καλη για τουρμπ εξ. στα- οτι πριν μια βδομαδα οταν το πηρα ειναι 299 και τωρα μεσα σε ενα βραδυ τσιμπησε 40 ευρω στα 339... εναλλακτικα σε αυτα τα λεφτα σε αλλα μαγαζια μπορεις να βρεις και το 11ρι της aus και με λιγο παραπανω το 12 της!
panos2000gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μια πολύ καλή προσφορά είναι το Multirama Xpress Netbook το οποίο είναι στην ουσία το MSI WIND U100, ένα από τα πρώτα και πλέον αξιόπιστα netbook που έχουν κατασκευαστεί για πολλούς και διάφορους λόγους. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0428483&catid=010700 To δίνει το Multirama στα 199 ευρώ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: - ΑΤΟΜ Ν270 (1.6 Ghz) - 1GB RAM - 250GB HD - 6cell Battery 5200Mah (5-6 hours runtime) - 10" (1024x600) - Synaptics Touchpad - Wifi N - Windows 7 - 3 χρόνια εγγύηση Tο βασικότερο ατού πέραν της τιμής του είναι ότι έχει πλήρη συμβατότητα με Ubuntu, Snow Leopard (Μέχρι και 10.6.4 δοκιμασμένο). Επίσης δέχεται και εργοστασιακό o/c αν του περάσετε το bios της MSI με το οποίο επεξεργαστής λειτουργεί στα 2.0Ghz. Από εκεί και πέρα η οθόνη είναι φωτεινότατη, το πληκτρολόγιο άριστο ενώ υπάρχει και τρομερή υποστήριξη στο MSI WIND forum με διάφορα κολπάκια. Στο site του Multirama πιθανόν να εμφανίζεται με διαφορετική σύνθεση (μικρότερο σκληρό κτλ) αλλά η σωστή είναι αυτή που γράφω παραπάνω. Το πήρα το προηγούμενο Σάββατο και είναι το 3ο MSI Wind & κλώνοι που έχω πάρει μέχρι στιγμής. ---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- Παρε αυτο να μην σου βγαινουν τα ματια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906844 Κώστα το συγκεκριμένο netbook έχει ιδανικές διαστάσεις και φοβερή οθόνη αλλά είναι ισως το πιο αργό netbook ever. Το είχα για 2 εβδομάδες και δεν το άντεξα άλλο. Επίσης πολύ προβληματική και η Intel 500 η οποία αφέθηκε στην μοίρα της από την Intel.
medgio01 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μια πολύ καλή προσφορά είναι το Multirama Xpress Netbook το οποίο είναι στην ουσία το MSI WIND U100, ένα από τα πρώτα και πλέον αξιόπιστα netbook που έχουν κατασκευαστεί για πολλούς και διάφορους λόγους.http://www.multirama.gr/products/product?pid=0428483&catid=010700 To δίνει το Multirama στα 199 ευρώ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: - ΑΤΟΜ Ν270 (1.6 Ghz) - 1GB RAM - 250GB HD - 6cell Battery 5200Mah (5-6 hours runtime) - 10" (1024x600) - Synaptics Touchpad - Wifi N - Windows 7 - 3 χρόνια εγγύηση Tο βασικότερο ατού πέραν της τιμής του είναι ότι έχει πλήρη συμβατότητα με Ubuntu, Snow Leopard (Μέχρι και 10.6.4 δοκιμασμένο). Επίσης δέχεται και εργοστασιακό o/c αν του περάσετε το bios της MSI με το οποίο επεξεργαστής λειτουργεί στα 2.0Ghz. Από εκεί και πέρα η οθόνη είναι φωτεινότατη, το πληκτρολόγιο άριστο ενώ υπάρχει και τρομερή υποστήριξη στο MSI WIND forum με διάφορα κολπάκια. Στο site του Multirama πιθανόν να εμφανίζεται με διαφορετική σύνθεση (μικρότερο σκληρό κτλ) αλλά η σωστή είναι αυτή που γράφω παραπάνω. Το πήρα το προηγούμενο Σάββατο και είναι το 3ο MSI Wind & κλώνοι που έχω πάρει μέχρι στιγμής. ---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- Κώστα το συγκεκριμένο netbook έχει ιδανικές διαστάσεις και φοβερή οθόνη αλλά είναι ισως το πιο αργό netbook ever. Το είχα για 2 εβδομάδες και δεν το άντεξα άλλο. Επίσης πολύ προβληματική και η Intel 500 η οποία αφέθηκε στην μοίρα της από την Intel. Αν ειναι ετσι με βλεπω να το τσιμπαω!Εξαιρετικη τιμη!!!!
medgio01 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παραγγελια ον λαιν η απο το καταστημα (αν και η ποντικοτρυπα εδω στη λαρισα αμφιβαλλω αν θα το εχει)? Εδιτ:Μολις πηρα τηλ.Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο.
panos2000gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παραγγελια ον λαιν η απο το καταστημα (αν και η ποντικοτρυπα εδω στη λαρισα αμφιβαλλω αν θα το εχει)? Εδιτ:Μολις πηρα τηλ.Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο. Στην Θεσ/νικη στο κατάστημα Καλαμαριάς υπάρχουν κομμάτια πάντως. Γιατί δεν κάνεις τηλεφωνική παραγγελία να έρθει σπίτι σου με αντικαταβολη?
kostasfalcon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μια πολύ καλή προσφορά είναι το Multirama Xpress Netbook το οποίο είναι στην ουσία το MSI WIND U100, ένα από τα πρώτα και πλέον αξιόπιστα netbook που έχουν κατασκευαστεί για πολλούς και διάφορους λόγους.http://www.multirama.gr/products/product?pid=0428483&catid=010700 To δίνει το Multirama στα 199 ευρώ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: - ΑΤΟΜ Ν270 (1.6 Ghz) - 1GB RAM - 250GB HD - 6cell Battery 5200Mah (5-6 hours runtime) - 10" (1024x600) - Synaptics Touchpad - Wifi N - Windows 7 - 3 χρόνια εγγύηση Tο βασικότερο ατού πέραν της τιμής του είναι ότι έχει πλήρη συμβατότητα με Ubuntu, Snow Leopard (Μέχρι και 10.6.4 δοκιμασμένο). Επίσης δέχεται και εργοστασιακό o/c αν του περάσετε το bios της MSI με το οποίο επεξεργαστής λειτουργεί στα 2.0Ghz. Από εκεί και πέρα η οθόνη είναι φωτεινότατη, το πληκτρολόγιο άριστο ενώ υπάρχει και τρομερή υποστήριξη στο MSI WIND forum με διάφορα κολπάκια. Στο site του Multirama πιθανόν να εμφανίζεται με διαφορετική σύνθεση (μικρότερο σκληρό κτλ) αλλά η σωστή είναι αυτή που γράφω παραπάνω. Το πήρα το προηγούμενο Σάββατο και είναι το 3ο MSI Wind & κλώνοι που έχω πάρει μέχρι στιγμής. ---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- Κώστα το συγκεκριμένο netbook έχει ιδανικές διαστάσεις και φοβερή οθόνη αλλά είναι ισως το πιο αργό netbook ever. Το είχα για 2 εβδομάδες και δεν το άντεξα άλλο. Επίσης πολύ προβληματική και η Intel 500 η οποία αφέθηκε στην μοίρα της από την Intel. Φιλε μου ειχα το ht xpress book του multirama. Συμφωνω στα περισοτερα απο αυτα που λες αλλα δεν αντεξα την 10αρα και την αναλυση της. Εχω την εντυπωση πως αν γινει o/c στον z520 παλευεται η κατασταση. Οσον αφορα το gma 500 ειναι προτιμοτερο απο το 950 καθως εχει υποστηριξη για HD. Κακα τα ψεματα η 11,6 με τα 1366x768 ειναι απαραιτητη
panos2000gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 . Εχω την εντυπωση πως αν γινει o/c στον z520 παλευεται η κατασταση. Οσον αφορα το gma 500 ειναι προτιμοτερο απο το 950 καθως εχει υποστηριξη για HD. Κακα τα ψεματα η 11,6 με τα 1366x768 ειναι απαραιτητη Συμφωνώ με την ανάλυση, αν το νετμπουκ προορίζεται για πολύωρη χρήση. Είχα Hp-Dm1 πριν λίγο καιρό με αυτή την ανάλυση και ήταν αστέρι. Απλά το ACER 751 είναι απελπιστικά αργό και δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση αλλά και πολλών γνωστών που το είχαν πάρει όταν ήταν σε προσφορά (222 ευρώ Mediamarkt). Να φανταστείς από τέσσερα άτομα που ξέρω που το αγόρασαν σε εκείνη την προσφορά, δεν το κράτησε κανείς. Μακάρι να είχε ΑΤΟΜ Ν270 και 950...θα το προτιμούσα! Το σασί του, η οθόνη και το πληκτρολόγιο του είναι πολύ καλά και αδικείται πάρα πολύ από αυτό το configuration. Ως 1410 ή 1810 το μηχάνημα απλά πετάει!!!
antonl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 [...] Απλά το ACER 751 είναι απελπιστικά αργό και δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση αλλά και πολλών γνωστών που το είχαν πάρει όταν ήταν σε προσφορά (222 ευρώ Mediamarkt). Να φανταστείς από τέσσερα άτομα που ξέρω που το αγόρασαν σε εκείνη την προσφορά, δεν το κράτησε κανείς. Μακάρι να είχε ΑΤΟΜ Ν270 και 950...θα το προτιμούσα! Το σασί του, η οθόνη και το πληκτρολόγιο του είναι πολύ καλά και αδικείται πάρα πολύ από αυτό το configuration.Ως 1410 ή 1810 το μηχάνημα απλά πετάει!!! N270 ναι, 950 όχι. Τουλάχιστον κάποιους τους βολεύει καλύτερα η επιτάχυνση HD ταινιών απ ότι τα παιχνίδια στο netbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.