Προς το περιεχόμενο

recovery program

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα macbook pro το οποιο το αλλαξα δισκο γιατι ο προηγουμενος μου εκανε καποια κολπα.θελω να παρω τα δεδομενα απο μεσα απο τον παλιο δισκο,ξερει κανεις καμια εφαρμογη για recovery???

p.s μπορουν να δουν το filesystem toy mac ta windows???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ενα macbook pro το οποιο το αλλαξα δισκο γιατι ο προηγουμενος μου εκανε καποια κολπα.θελω να παρω τα δεδομενα απο μεσα απο τον παλιο δισκο,ξερει κανεις καμια εφαρμογη για recovery???

p.s μπορουν να δουν το filesystem toy mac ta windows???

Βάζεις το DVD εγκατάστασης του Mac OS X και μόλις μπουταρει από αυτό ανοίγεις το disk utilty και κάνεις restore...τον παλιό δίσκο στον καινούργιο.

Αν δεν έκανες φορματ στον παλιο.... και λειτουργεί ακόμα....

παρε μια εξωτερική θήκη σκληρού sata

βαλε τον παλιο μέσα... και σύνδεσέ τον με το μακ...

τα υπόλοιπα.... τα καταλαβαίνεις

Αν ο πάλιος δε δουλευει καν.. μονο σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων με υψηλό χρηματικό κόστος.

Αν δουλεύει αλλά έκανες φορματ κτλ. δεν ξέρω να σε βοηθήσω.....

Όχι τα windows δεν μπορούν να διαβάσουν το HFS+ του mac osx

Αν δεν έκανες φορματ στον παλιο.... και λειτουργεί ακόμα....

παρε μια εξωτερική θήκη σκληρού sata

βαλε τον παλιο μέσα... και σύνδεσέ τον με το μακ...

τα υπόλοιπα.... τα καταλαβαίνεις

Αν ο πάλιος δε δουλευει καν.. μονο σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων με υψηλό χρηματικό κόστος.

Αν δουλεύει αλλά έκανες φορματ κτλ. δεν ξέρω να σε βοηθήσω.....

Όχι τα windows δεν μπορούν να διαβάσουν το HFS+ του mac osx

Νομίζω, αν εγκαταστήσεις το MacDrive στα Windows και στη συνέχεια συνδέσεις το δίσκο (τον παλιό του Mac) εκεί θα μπορέσεις να ανακτήσεις, ό,τι θέλεις.

Ίσως είναι και το πιο απλό...αν έχεις Windows PC.

Διαφωνώ με μία τετοια προσέγγιση...

Γενικά όταν θέλουμε να σώσουμε αρχεία.. δε χρησιμοποιούμε OS που δεν παρέχουν εγγεν'η υποστήριξη στο συγκεκριμένο format του κάθε δίσκου....

π.χ. δε σώνουμε αρχεια σε NTFS από linux- unix

δε σώνουμε αρχεια σε ext3 ή HFS+ από windows

• 1 μήνα μετά...

παιδιά σόρρυ δεν ξέρω αν κολλάει να το γραψω εδώ αλλά δεν είμαι εξοικειωμένη με το insomnia και δεν ξέρω να κάνω δημοσίευση καινούργιου θέματος!!μου χουν σπάσει τα νεύρα πριν μερικές μέρες κάτι είχε πάθει το λάπτοπ και δεν άνοιγε..τέσπα μου το φτιαξε ένας φίλος αλλά το θέμα είναι οτι για να το φτιάξει δημιούτγησε νέο λογαριασμό χρήστη αντιγράφοντας υποτίθεται τα αρχεία μου απο τον προηγούμενο και διαγράφοντας τον έπειτα!έλα όμως που δεν αντιγράφηκαν και πέρα από τα πάμπολλα τραγούδια που χασα έχασα και σημειώσεις και εργασίες της σχολής!!έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω μπαααας και τα βρω??help!!

παιδιά σόρρυ δεν ξέρω αν κολλάει να το γραψω εδώ αλλά δεν είμαι εξοικειωμένη με το insomnia και δεν ξέρω να κάνω δημοσίευση καινούργιου θέματος!!μου χουν σπάσει τα νεύρα πριν μερικές μέρες κάτι είχε πάθει το λάπτοπ και δεν άνοιγε..τέσπα μου το φτιαξε ένας φίλος αλλά το θέμα είναι οτι για να το φτιάξει δημιούτγησε νέο λογαριασμό χρήστη αντιγράφοντας υποτίθεται τα αρχεία μου απο τον προηγούμενο και διαγράφοντας τον έπειτα!έλα όμως που δεν αντιγράφηκαν και πέρα από τα πάμπολλα τραγούδια που χασα έχασα και σημειώσεις και εργασίες της σχολής!!έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω μπαααας και τα βρω??help!!

offtopic λίγο αλλά ανάλογα το τι έκανε ο άλλος, σίγουρα θα μπορείς να τα ανακτήσεις. Μπορεί να είναι και ήδη μέσα και εσύ να μην έχεις πρόσβαση γιατί ο χρήστης σου δεν βλέπει το home folder του προηγούμενου χρήστη... Όλα είναι πιθανά!

[ / offtopic ] :P

Όσο για το θέμα του φίλου, νομίζω ότι ήδη υπάρχει εργαλείο στα mac που σου φέρνει ό,τι είχες από παλιό σκληρό σε κάποιον καινούργιο.

Δεν το θυμάμαι τώρα γιατί είμαι στην δουλειά, αλλά αν δεν βρεις κάτι, "σφύρα" να βοηθήσουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...