Προς το περιεχόμενο

δεν βλέπει το drive

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά πείτε μου κάποια λύση γιατί θα τρελαθώ,

η μητρική τα έχει παίξει, το drive το βλέπει όποτε θέλει, χάνετε και επαναφέρετε.

μερικές φορές μου βγάζει και BSOD λόγο αυτού.

δοκίμασα 4 διαφορετικά drive και τίποτα.

απο τή μπορεί να είναι αυτο?

• Moderators
Δημοσ.
βρε και καλώδια άλλαξα και πάλη τίποτα,

κανένας κάποια λύση ρε παιδιά?

Φτιαξε ενα rar με τα αρχεια που θα βρεις στο c:\windows\minidump καθως και το c:\windows\memory.dmp και ανεβασε τα καπου να τα δω και πες μου τι windows εχεις.

Εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει καποιο hardware προβλημα?Απο ποτε το εμφανιζει το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

to c:\windows\memory.dmp δεν μπόρεσα να το βρω, έχω τα 7 σε 64bit.

άρχισε να το κάνει εδώ και 2 ημέρες περίπου. δεν είναι σίγουρα από τα drive γιατί δοκίμασα πολλά, ακόμα και το καλώδιο άλλαξα

---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ----------

http://www.mediafire.com/?wnqqmlgjimw εδώ είναι το c:\windows\minidump

• Moderators
Δημοσ.
to c:\windows\memory.dmp δεν μπόρεσα να το βρω, έχω τα 7 σε 64bit.

Κακο αυτο οσον αφορα την πιθανη διαγνωση.Αν εχεις τα minidumps,ανεβασε τα.

Εdit:Τα πηρα.Μονο 2 ε?Δεν θα βγει ακρη ευκολα.2 ηταν συνολικα οι bsod που πηρες?

άρχισε να το κάνει εδώ και 2 ημέρες περίπου. δεν είναι σίγουρα από τα drive γιατί δοκίμασα πολλά, ακόμα και το καλώδιο άλλαξα

Απο τα drive μπορει να μην ειναι,αλλα μπορει να ειναι απο καποιο αλλο hardware.Κανε τον κοπο να κανεις ενα ελεγχο για να αρχισεις να αποκλειεις πιθανες αιτιες.memtest,τασεις,θερμοκρασιες κλπ.

Οι bsod βγαινουν ακομα και οταν ειναι idle το pc ή παντα κατι κανεις?Πχ παιχνιδια?Video στο youtube?

Δημοσ.
2 ηταν συνολικα οι bsod που πηρες?

Απο τα drive μπορει να μην ειναι,αλλα μπορει να ειναι απο καποιο αλλο hardware.Κανε τον κοπο να κανεις ενα ελεγχο για να αρχισεις να αποκλειεις πιθανες αιτιες.memtest,τασεις,θερμοκρασιες κλπ.

Οι bsod βγαινουν ακομα και οταν ειναι idle το pc ή παντα κατι κανεις?Πχ παιχνιδια?Video στο youtube?

έκανα διάφορους ελέγχους αλλά πάλη τίποτα, δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται, όλα είναι στη θέση τους.

τα drives που έβαλα όλα όταν ανάβω τον υπολογιστή δουλεύει συνεχόμενα, το λαμπάκι ανάβει συνέχεια,

δεν θυμάμαι πρέπει το 1 να ήταν σε idle

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν,2 μονο minidump δυσκολα μπορουν να βοηθησουν για να βρεθει το προβλημα.

H bsod στις 5 του μηνος ειχε error code WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) και δεν φαινεται να υπαρχει software προβλημα μια και ολες οι κλησεις πριν την μπλε οθονη ηταν απο windows και κανενα third party προγραμμα/driver.Το οποιο με την σειρα του σημαινει ειτε προβληματικο hardware ή καποιος/καποιοι πολυ χαλια drivers που πχ προκαλουν memory corruption και"σκαει"κατι αλλο μετα,χωρις να ειναι ο πραγματικος ενοχος.

Απο τη στιγμη που μεσα σ αυτες τις δυο μερες δεν εχεις αλλαξει καποιο hardware ή καποιον driver,παμε σε hardware προβλημα.

Αυτη στις 6 του μηνος ειχε error code SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e)

και σαν υπαιτιος φαινεται ο msrpc.sys που μονο υπαιτιος δεν ειναι κατα 99%,καθως μιλαμε για τον Kernel Remote Procedure Call Provider της microsoft.

Με αλλα λογια τα παραπανω δεν ειναι απαραιτητα 100% σωστα,καθως για ασφαλη συμπερασματα θα πρεπε να χεις τουλαχιστον 7-8 minidumps και κανενα kernel dump (memory.dmp).

Στην θεση σου θα ξεκινουσα,οπως σου ειπα και πριν,με ελεγχο του hardware απο ταινιες και drives οπως εκανες,μεχρι ram και σκληρους δισκους.Και μαζευε οτι minidumps παιρνεις,μπορουν να βοηθησουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...