kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 δεν ξερω,το site λεει οτι δινει 2% αποδοση,πολυ λιγο. 2% ειναι πολυ λιγο. Υποτιθεται πως η 3000 ειναι τρομερη ψυκτρα. Για ψαξτο λιγο καλυτερα,ουτε σε idle θα χει τοση λιγη διαφορα
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μπορείς να πεταχτείς και σε κανένα πλαίσιο να δεις αν έχουν την mk13 της prolimatech. H mushasi για oc καταστάσεις δεν είναι αρκετή για την 5850.. για στοκ καταστάσεις τα πάει μια χαρά! Δοκιμασμένες από εμένα και οι δυο! Η mk-13 τα πάει πάρα πολύ καλά.. με μείον της οτι πρέπει να αγοράσεις τους ανεμιστήρες ξεχωριστά!!! Δες και εδω.. ισως σε βοηθήσει λίγο!!
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Επειδή περιμενω την νεα μου ψυκτρα για την 5870, και θελω να κανω ενα μινι ριβιου για να "μεινει" στο φορουμ, μπορείτε να με συμβουλευσετε ΠΟΙΑ και ΠΟΣΑ (και ΠΩΣ) τεστς πρεπει να κάνω πριν και μετα την ψυκτρα? Θα περιμένω. Η να δημιουργησω νεο τοπικ?
SlackulatoR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ένα τεστ είναι με Fumark για να δεις θερμοκρασίες πριν και μετά. Επίσης παράλληλα μπορείς να βλέπεις από GPUZ εκεί που λέει στα Sensors: VDDC Phase είναι η θερμοκρασίες των VRM της κάρτας. Και αυτό είναι ένα καλό τεστ για να δεις αν η aftermarket ψύκτρα κάνει καλή δουλειά στα vrm.
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Aυτο σκεφτομουν. Furmark και θερμοκρασίες. Στο ποσο να θεσω ομως τον εργοστασιακο ανεμιστηρα? (50% θεωρω πως ειναι "καλα",γιατι αποκλειεται οποιος παιζει παιχνιδι να τον εχει παραπανω...σαν αρμα μαχης κανει) Να την κανω και οβερκλοκινγκ μονο για το τεστ?
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι 50% το fan είναι πολύ με 75% έπαιζα εδώ. Iδεαζουσα περιπτωση εσυ! Εγω ,ηχητικο ταβανι,εχω το 40%... Υ.Γ. ο προηγουμενος ιδιοκτητης επαιζε στο 100%.Ε ειπαμε...να παιζω με τα ηχεια τερμα για να μην ακουω τη καρτα?:lol:
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πάρε headset. Ο Χ Ι ! τελος οι επενδυσεις στο πισι για το 2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.