Προς το περιεχόμενο

ραδιο/CD με USB

nikos1071

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να αγοράσεις. Το έχω εγώ στο αυτοκίνητό μου και είναι εξαιρετικά δύσχρηστο. Βασικά δεν έχει 1-2-3-4-5-6 για τις μνήμες του ραδιοφώνου, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος μπελάς. Για να μπεις σε ένα υπομενού πρέπει να πατάς κουμπιά με τις ώρες. Μην το πάρεις. Εμείς θα το βγάλουμε.

+1 και απο εμενα, δεν μου αρεσε καθολου.

Βασικα δεν ξερω αν εχει την λειτουργια "seek" νομιζω λεγετε να πατας μια φορα και να ψαχνει-συντονιζετε στον αμεσως επομενο σταθμο. Πρεπει να το κρατησεις πατημενο για 2 δευτερα και μετα να το αφησεις κατευθειαν για να πας στον επομενο σταθμο. Εχεις βρει τιποτα γι'αυτο;

Αμα επερνα τωρα κατι θα επερνα αυτο που ειχα πριν μου το κλεψουν, αυτο το sony , εχει πεσει και η τιμη του τωρα. Ειχα το προηγουμενο μοντελο και ηταν μια χαρα. skroutz 110 E

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Eγω θα προτεινα αυτο

http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct2.aspx?Id=408546

Τωρα για τα παιδια που ρωτουσαν για την εγκατασταση ειναι παρα πολυ απλη οταν προκειται για αλλαγη οχι εργοστασιακου αλλα after market rcd κι αυτο γιατι ολες οι φυσες συνδεσης των γαλλικων των γερμανικων και των ιταλικων αυτοκινητων που δεν φορουσαν εργοστασιακο rcd και δεν ειχαν χειριστηρια στο τιμονι απο την μανα τους χρησιμοποιουν iso connector.

Eξαιρουνται μερικα audi καποια απο τα ford και βεβαια ολα τα γιαπωνεζικα.

Φυσικα υπαρχουν λυσεις και γι' αυτα αφου στο εμποριο υπαρχουν ειδικοι ανταπτορες που απο την μια μερια εχουν iso connector ενω απο την αλλη την ειδικη φυσα του καθε αυτοκινητου στο οποιο θελουμε να το συνδεσουμε ευκολα γρηγορα και χωρις να κοψουμε κανενα καλωδιο.

Εδω ειναι ενα δειγμα τετοιου ανταπτορα http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=257475

Για οσα αυτοκινητα εχουν χειριστηρια στο τιμονι και εργοστασιακο rcd υπαρχουν προσοψεις για την σωστη τοποθετηση του rcd εμποριου καθως επισης και ανταπτορες με καλωδιωσεις που αφορουν την συνεργασια μεταξυ του νεου rcd με τα υπαρχοντα χειριστηρια στο τιμονι.Σε καποια ομως οπως πχ τα mercedes απαιτηται προγραμματισμος οποτε θα ειναι καλυτερα να μην το κανουμε αν δεν κατεχουμε το αθλημα.

Τελος για την τοποθετηση των ηχειων ειτε στην εταζερα ειτε στις πισω ποτρες θα πρεπει να διαλεχθουν τα σωστα ηχεια σε μεγεθος και μαλιστα αν η τοποθετηση αφορα το εσωτερικο της πορτας ισως χρειαστει και καποια ειδικη πατουρα κατι σαν προσθηκη προκειμενου να στερεωθει σωστα.

Καλωδιωσεις ετοιμες εχουν ολα τα γιαπωνεζικα ή ενα μεγαλο ποσοστο τους και μερικα fiat και citroen.

Tα υπολοιπα αν δουμε την μια απο τις δυο φυσες του αυτοκινητου μας που πηγαινει προς το rcd και τα καλωδια ειναι οχτω τοτε οι γραμμες υπαρχουν και αν δεν βρισκονται στο σημειο τοποθετησης των ηχειων τοτε θα τα σταματαει κατω αριστερα διπλα απο εκει που ξεκουραζουμε το αριστερο μας ποδι κατα την οδηγηση (μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν γιατι απαιτειται και ξηλωμα μερικων απο τα πλαστικα).

Αν τωρα τα καλωδια στη μια απο τις δυο φυσες ειναι τεσσερα τοτε απλα δεν υπαρχουν καλωδια για τα πισω ηχεια.

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες Κώστα... να υποθέσω ότι το έχεις δοκιμασμένο αυτό που προτείνεις.... φαίνεται αρκετά καλό αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία από Kenwood δεν το πολυέψαξα....

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες Κώστα... να υποθέσω ότι το έχεις δοκιμασμένο αυτό που προτείνεις.... φαίνεται αρκετά καλό αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία από Kenwood δεν το πολυέψαξα....

Νικο στην κατηγορια τιμης που ζητας τα kenwood και τα jvc ειναι το απολυτο value for money για μενα ενω αντιθετα sony και pioneer σε αυτη την τιμη ειναι μετριοτατα.

Την σειρα της kenwood που σου προτεινα δεν την εχω δοκιμασει καθως ειναι μοντελο που παρουσιαστηκε τον Ιουνιο του 2010 ομως ειχα κι εξακολουθω να εχω την σειρα 4045 και μεχρι αυτη την ωρα που μιλαμε ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Η επιλογη και η τσεπη ειναι δικη σου εγω απο την μερια μου να σου ευχηθω καλες και ποιοτικες ακροασεις.

Πάντως, όσα Kenwood έχω αγοράσει εγώ, δεν έπιαναν καλά ραδιόφωνο. Βέβαια, το τελευταίο που αγόρασα ήταν το 2001. Ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Είμαι φανατικός της Pioneer και της Blaupunkt (ειδικά για ραδιόφωνο, τα blaupunkt που έχω δοκιμάσει παίζουν και χωρίς κεραία).

Χάζευα λίγο τις καλωδιώσεις στο υπάρχον, έχει 2 φίσες και 5-6 καλώδια ενωμένα με μονωτική.

Αν παίξω τα σκόρπια καλώδια κορόνα γράμματα τι πιθανότητες επιτυχίας έχω;

Αρκετες , δε νομιζω να κανεις ζημια που να μη διορθωνετε! Παρολα αυτα αν το "φοβασαι" τοσο πανε καπου να στο περασουν πανω απο 10ευρω δε θα σου παρουν...

*Εγω πριν κανα 1-2 χρονια αλλαξα ενα radio-cd το πολυ σε 5 λεπτα ενω δε το ειχα ξανακανει , το τραβηξα και αν θυμαμαι καλα ειχε μια φυσα , την κερεα[που χρειαστηκα εναν ανταπτορα για το καινουριο cdplayer] και 2-3 ακομα καλωδια αν δε κανω λαθος που δε με δυσκολεψαν να τα τοποθετησω...

Χάζευα λίγο τις καλωδιώσεις στο υπάρχον, έχει 2 φίσες και 5-6 καλώδια ενωμένα με μονωτική.

Αν παίξω τα σκόρπια καλώδια κορόνα γράμματα τι πιθανότητες επιτυχίας έχω;

Πιασε ενα πολυμετρο και βρες τα ρευματα να μην τα κανεις ηχεια καταλαθος και ψαχνεσε... συνηθος στα ηχεια πανε λευκα καλωδια η διαφανη. Αν και μαλλον η μια φυσα ειναι ρευματα και η αλλη ηχεια...

Το κόστος εγκατάστασης από τεχνικό νέου "κασετόφωνου" πόσο πάει? Επειδή δεν πρόκειται να μπω εγώ σε αυτήν την διαδικασία οπότε ο τεχνικός είναι η μόνη μου επιλογή, αναρωτιέμαι....

Και εγώ μπριζώθηκα να πάρω συσκευή με usb να βάζω το ipod, γιατί με τα cd ...... :/

Το κόστος εγκατάστασης από τεχνικό νέου "κασετόφωνου" πόσο πάει? Επειδή δεν πρόκειται να μπω εγώ σε αυτήν την διαδικασία οπότε ο τεχνικός είναι η μόνη μου επιλογή, αναρωτιέμαι....

Και εγώ μπριζώθηκα να πάρω συσκευή με usb να βάζω το ipod, γιατί με τα cd ...... :/

φίλε chill θα έχεις βέβαια υποψη σου ότι δεν είναι όλα τα radio/CD με USB, συμβατά με ipod...

Γύρω στα 20.

φίλε το 20αρι θα παίζει σε κανένα συνοικιακό μαγαζάκι γιατί αν πας σε καμιά μεγάλη εταιρία θα θέλεις κανένα 50αρι....

πάντως αυτό το που πρότεινε ο φίλος kostas.b φαίνεται καλό και είναι σε ευκαιριακή τιμή τελευταία αλλά με προβλημάτισε ο άλλος φίλος που είπε ότι δεν πιάνει καλά ραδιόφωνο... έχει βελτιωθεί αυτό στα τελευταία μοντέλα άραγε?

φίλε chill θα έχεις βέβαια υποψη σου ότι δεν είναι όλα τα radio/CD με USB, συμβατά με ipod...

Από τι είδα με μια γρήγορη ματιά, την σύνδεση με ipod την αναφέρουν αρκετά στα χαρακτηριστικά τους. Ε προφανώς από αυτά θα επιλέξω.

Το bluetooth που φέρουν μερικά μοντέλα που έχω τσεκάρει πως ακριβώς λειτουργεί? Βρίσκει το κινητό το bluetooth του ηχοσυστήματος και ακούς τις κλήσεις σου από τα ηχεία του αυτοκινήτου?

Τώρα στο αυτοκίνητο έχω το σύστημα που μου φόρεσαν από την αντιπροσωπεία, ένα blaupunkt santacruz mp34, 4x45 και ένα 200 άρι woofer :P Το λοιπόν όταν δίνω πάνω από 40 (60 είναι το max) το woofer κάνει αραιά και που διακοπές. Παίζει κανονικά το mp3 από τα ηχεία χωρίς όμως τον ήχο του woofer. Παίζει να μην παίρνει την απαραίτητη ισχύ δεδομένου ότι είναι τέρας? Να έχει χαλάσει δεν νομίζω μιας και μέχρι κάποιου σημείου έντασης δεν παίζει πρόβλημα. Δεν με πολυαπασχολεί tbh έτσι κι αλλιώς μετά τα 35 δεν το βάζω γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω, λες και γίνεται σεισμός είναι στην καμπίνα αλλά είμαι λίγο ψείρας και το ψάχνω

Επιπλέον, Πέμπτη, Παρασκευή πάω να τσεκάρω νέο σύστημα. Αν ισχύει αυτό που λέω στην 1η παράγραφο, πράγμα που θα με ενδιέφερε, θα ήθελα συσκευή που εκτός του ipod touch να συνδέω και το κινητό μέσω btooth. Αν έχει κανένας καμιά τέτοια πρόταση - δοκιμασμένη - με γύρω στα 2 κατοστάρικα βαριά βαριά ας την ρίξει περικαλώ :-D

Κάνεις pair κινητό και πηγή, και σου δείχνει στην οθόνη κατάλογο, ποιός καλεί κλπ.Έχει μικρόφωνο για να σε ακούν και συ ακούς από τα ηχεία.

Αυτό που λες για το woofer, μπορεί να οφείλεται σε πολλά.

Αρπαγμένο πηνίο, ξεκολλημένο καλώδιο και άλλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...