nikos1071 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά... θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις προτάσεις σας σχετικά με την αγορά ενός αξιόπιστου ραδιο/CD αυτοκινήτου που να έχει έξοδο USB, ώστε να μπορώ να ακούω τα mp3 μου εύκολα και απροβλημάτιστα.... Δεν αναζητώ κάτι extreme... ένα επώνυμο απλό σύστημα μου κάνει.... το μπάτζετ μου είναι 100 - 120 ευρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση, ψάχνω radiocd με μοναδική απαίτηση να έχει είσοδο usb μιας και το ρημάδι που έχω παραδίδει πνεύμα. Μετά από μικρό ψάξιμο, κατέληξα μάλλον σε αυτό, αν δεν βρω έστω μεταχειρισμένο κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ φίλε liopyr.... Η αλήθεια είναι ότι έψαξα και εγώ λιγάκι σήμερα και κατέληξα σε μια παραλλαγή αυτού που προτείνεις... σε αυτό ενώ έχω υπόψη μου και τα ακριβότερα... P3100 και από τη SONY το GT440U To ζήτημα που με απασχολεί επίσης είναι και η αγορά 2 ηχείων για πίσω (βλέπεις μόλις πήρα ένα μεταχειρισμένο με ηχεία μόνο στα μπροστινά κολωνάκια και ένα ραδιο CD που τα έχει φάει τα ψωμιά του) Το θέμα επίσης είναι η τοποθέτηση γιατί δεν είμαι ειδικός... οπότε θα πρέπει να υπολογίζω μάλλον και σε κανένα 50αρι ευρω έξτρα... anyway.... καλές μας αγορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έχει θέσεις για ηχεία στο πίσω μέρος; Ή θα τα βάλεις στην εταζέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Btw αν υπάρχει κάνας how to οδηγός για την τοποθέτηση με ενδιαφέρει κι εμένα. Αλλιώς μπορώ να φτιάξω το pc αυτού που θα μου το τοποθετήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 χαχαχα καλό liopyr.... De@th Lord να σου πω την αλήθεια ιδέα δεν έχω.... ένα τρίπορτο polo είναι... ελπίζω να μη χρειάζεται τρύπημα η εταζέρα και να μπουν στο πλάι.... το κουφό που παρατήρησα είναι ότι έχει θέση και στα μπροστινά κολωνάκια (που είναι τοποθετημένα τα ηχεία τώρα) και στις μπροστινές πόρτες (που είναι αδειες θήκες)... λέτε να του βάλω έξι? χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 χαχαχα καλό liopyr.... De@th Lord να σου πω την αλήθεια ιδέα δεν έχω.... ένα τρίπορτο polo είναι... ελπίζω να μη χρειάζεται τρύπημα η εταζέρα και να μπουν στο πλάι.... το κουφό που παρατήρησα είναι ότι έχει θέση και στα μπροστινά κολωνάκια (που είναι τοποθετημένα τα ηχεία τώρα) και στις μπροστινές πόρτες (που είναι αδειες θήκες)... λέτε να του βάλω έξι? χαχαχαχαχα Αν η καλωδιωση υπαρχει ηδη η τοποθετηση των ηχειων ειναι απλουστατη , ακομα και να μην υπαρχουν ηχεια πισω υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πέρα από τα ηχεία, το ραδιοcd δεν έχει μία πλεξούδα; Είναι με φίσα αυτή ή έχει 10 καλώδια και βγάλε άκρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πέρα από τα ηχεία, το ραδιοcd δεν έχει μία πλεξούδα;Είναι με φίσα αυτή ή έχει 10 καλώδια και βγάλε άκρη; Εχουν ενα βυσμα, το θεμα ειναι αν θα ταιριαζει με του αυτοκινητου (λογικα δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα πρεπει να ειναι στανταρ αυτα) Αλλα πχ στο προηγουμενο μου αυτοκινητο μαλλον δεν ταιριαζαν οποτε ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε κοψει και κολλησει μεταξυ τους τα καλωδια με μωνοτικη ταινια, οποτε οταν τα επαιξε το ραδιο δεν ασχοληθηκα καν να το αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 λοιπόν το ξανατσέκαρα το polo και είδα ότι έχει και πίσω θήκες στο πλάι (όχι όμως και ηχεία ).. για καλωδιώσεις δεν είδα... αν παίζει πάντως να είναι προεγκατεστημένα τα καλώδια και παίζει να έχει πλεξούδα το ηχοσύστημα όπως λένε και οι φίλοι liopyr και imr, τότε μπορεί να το τοποθετήσει και μόνος του κανένας, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.... Το θέμα βέβαια είναι ότι ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα... που πρώτα είναι η επιλογή radio/CD με USB (καταλήξαμε άραγε στο pioneer2200?) και δευτερευόντως η αγορά ηχείων (και εδώ κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση, ψάχνω radiocd με μοναδική απαίτηση να έχει είσοδο usb μιας και το ρημάδι που έχω παραδίδει πνεύμα. Μετά από μικρό ψάξιμο, κατέληξα μάλλον σε αυτό, αν δεν βρω έστω μεταχειρισμένο κάτι καλύτερο. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να αγοράσεις. Το έχω εγώ στο αυτοκίνητό μου και είναι εξαιρετικά δύσχρηστο. Βασικά δεν έχει 1-2-3-4-5-6 για τις μνήμες του ραδιοφώνου, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος μπελάς. Για να μπεις σε ένα υπομενού πρέπει να πατάς κουμπιά με τις ώρες. Μην το πάρεις. Εμείς θα το βγάλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Aυτά τα κουμπιά με τους αριθμούς που έχει, τι κάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Aυτά τα κουμπιά με τους αριθμούς που έχει, τι κάνουν; Όπα, γράψε λάθος. Αυτά είναι για μνήμες ραδιοφώνου. Με μπέρδεψε η φωτογραφία. Εμένα είναι ακριβώς το ίδιο χωρίς τα νούμερα. Sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μήπως λες αυτό; http://www.hxokinhsh.gr/products/PIONEER-DEH%252dP5100UB--Προσφορά-λόγω-αλλαγής-μοντέλου.html δεν είναι το ίδιο βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Όχι. Αυτό έχω http://www.skroutz.gr/s/32747/Pioneer-DEH-4000UB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.