jnetrinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδες.. Εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το MacBook μου (Aluminum Late 2008) και πρεπει να πω οτι με εχει γονατισει και δεν μπορω τελικα να βρω ακρη.. Το προβλημα εγγειται στο εξης: Μου κανει κοληματακια.. Για παραδειγμα, πατωντας στο Menu bar δεξι κλικ πανω σε ενα εικονιδιακι, αυτο 8α μου ανοιξει 1 με 1.5 δευτερολεπτα μετα. Καμια φορα ισως και λιγο παραπανω.. Βλεποντας βιντεο σε οποιονδηποτε player ανα καποια δευτερολεπτα θα μου παγωσει η οθονη, και κανοντας scroll πανω κατω παλι μου κανει κοληματα.. Του εκανα format, τα γυρισα ολα σε αρχικες ρυθμισεις, περασα παλι το leopard αλλα τιποτα.. Εχει κανενας κατι υποψιν του.. Εχω ξενερωσει τρελλα..... Ευχαριστω εκ των προτερων.......
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Κάνε ένα hardware test, βάλε το dvd του λογισμικού και Press and hold the "D" key before the gray startup screen appears. http://support.apple.com/kb/ht1509 Α και είναι Macbook όχι Mackbook. Φιλικά.
jnetrinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αν θυμαμαι καλα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το προβλημα το ειχα κανει.. Δεν εχω να χασω κατι βεβαια, οποτε θα το δοκιμασω παλι. Αυτο που δεν ξερω ειναι οτι με το hardware test μπορει να εντοπισει προβληματα αν κατι καπου δεν παει καλα? Ουπςς.. και σορυ.. Απο Βιασυνη.. το διορθωνω..
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αν θυμαμαι καλα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το προβλημα το ειχα κανει.. Δεν εχω να χασω κατι βεβαια, οποτε θα το δοκιμασω παλι. Αυτο που δεν ξερω ειναι οτι με το hardware test μπορει να εντοπισει προβληματα αν κατι καπου δεν παει καλα?Ουπςς.. και σορυ.. Απο Βιασυνη.. το διορθωνω.. Αν κάτι δε πάει καλά με το hardware μπορεί να στο βρεί. Btw έχεις τίποτα πάνω συνδεμένο κάποιο σκληρό δίσκο, εκτυπωτή η τπτ άλλο;
jnetrinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 οχι τιποτα απολυτως.. Δεν εχω συνδεδεμενο τιποτα επανω.. το κανει ολες τις ωρες και στιγμες.. Και δεν εχω εμπιστοσυνη να το παω καπου για να μου το τσεκαρουν.. οποτε μενω ετσι...
haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Βλεπεις συχνα και το spinning ball? Εφθασε και το family guy να το σατυριζει: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=zqKM3SCEmAw&feature=related[/ame]
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Βλεπεις συχνα και το spinning ball? Εφθασε και το family guy να το σατυριζει: http://www.youtube.com/watch?v=zqKM3SCEmAw&feature=related Υπάρχει κάτι που να μην σατίρισε το family guy; Είναι και κάτι μήνες παλιό το βίντεο.
jnetrinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Βλεπεις συχνα και το spinning ball? Εφθασε και το family guy να το σατυριζει: http://www.youtube.com/watch?v=zqKM3SCEmAw&feature=related Ναι.. Καπως ετσι.. Αρκετα συχνα.. Και εχω ξενερωσει εντελως
vag3d Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μήπως έχεις πρόβλημα με τον HDD σου? Ή με τις μνήμες? Το AHT (apple hardware test) τι σου βγάζει τελικά?
jnetrinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μήπως έχεις πρόβλημα με τον HDD σου? Ή με τις μνήμες?Το AHT (apple hardware test) τι σου βγάζει τελικά? Αλλαξα και μνημες και σκληρο... τα ιδια... Το ΑΗΤ μου λεει ολα οκ.. μεγαλο μπερδεμα....
mastropanagis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το Apple Hardware Τest, δεν δείχνει τα πάντα. Είχε πρόβλημα η κάμερα του φορητού μου και δεν έδειχνε τίποτα. Μόνο κατά την διάρκεια του restart με cmd+S, εμφάνιζε πρόβλημα στο usb της κάμερας. Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι έχεις κάνει ήδη format. Όσο χαζό και αν μοιάζει, δοκίμασε να κάνεις reset PRAM as well as να κάνεις boot με ένα "καθαρό" σύστημα από εξωτερικό δίσκο.
memtsas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 θα πω κατι πολυ απλο, ισως απλοικο αλλα καμια φορα ποτε δεν ξερεις...... περιεργα προβληματα εχουν απλες λυσεις. μηπως σου ζεσταινεται πολυ?????? βαλε ενα smcfancontrol
jnetrinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Σωστη η σκεψη σου αλλα οχι. Το κανει ακομα και οταν ανοιξει. Δεν εχει προλαβει να ζεσταθει. Βλεπω τελικα οτι μονο εμενα παιδευει το ολο θεμα. Δεν βλεπω να βρισκω ακρη.. Ηλπιζα να το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος και να το ελυσε..
haHa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Σωστη η σκεψη σου αλλα οχι. Το κανει ακομα και οταν ανοιξει. Δεν εχει προλαβει να ζεσταθει. Βλεπω τελικα οτι μονο εμενα παιδευει το ολο θεμα. Δεν βλεπω να βρισκω ακρη.. Ηλπιζα να το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος και να το ελυσε.. Γενικοτερα να ξερεις οτι δεν ειναι και πολυ σπανιο φαινομενο. Ψαξε πχ στο google για spinning ball. Συνηθως ομως με αλλαγη σκληρου και επανεγκατασταση λειτουργικου λυνοταν το θεμα. Σε φιλου μου λαπτοπ λυθηκε μονο μετα απο αλλαγη motherboard στο service. (ειχε και προβλημα στο wifi για αυτο κατεφερε και του την αλλαξαν)
jnetrinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Για service που απευθυνθηκε;;; Δεν τους εχω εμπιστοσυνη γαμωτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.