Προς το περιεχόμενο

3G data/month??

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με το iphone 3g μου λιγότερο από 120mb τον μήνα αλλά έχω wifi σε γραφείο και σπίτι οπότε δεν είμαι και τόσο πολύ στον δρόμο.

Δημοσ.

καμιά 150-250mb με το πρόγραμμα της wind f2g.με το E51.youtube κυρίως εν κινήσει και απο το tethering στο macbook.

• Moderators
Δημοσ.

Γυρω στα 250mb και λιγο λιγοτερο, απο το hd2 με opera mini σε χρηση πλοηγησης σε forum, msn, facebook, κατεβασμα μικρων αρχειων και λιγο tethering στο ipod touch για συγκεκριμενες εφαρμογες.

Χρηση καθημερινη σε ωραρια καταστηματων.

Δημοσ.

ωραια, ειμαι αναμεσα σε 2 προγραμματα (ελβετια) το ενα εχει 500 και το αλλο 1000 αλλα πιστευω

συμφωνα με οσα γραφετε να ειμαι ανετος με τα 500 με κανονικη χρηση, ε??

Δημοσ.

Κι εγώ με 500 μηνιαίως είμαι και είμαι όλη την ώρα με 3G ανοιχτό και με αρκετή χρήση.

Ποτέ δεν το ξεπέρασα!(Ούτε καν το άγγιξα)

Δημοσ.

αν χρησιμοποιείς browser που κάνει τρελή συμπίεση στις σελίδες (βλέπε Opera Mini) τότε για email, insomnia, κλπ παπαρίτσες μιλάμε για λιγότερο από 80-100mb το μήνα. Αν αρχίσεις το tethering και κατεβάζεις κανονικές σελίδες, τότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
>1GB per month me wind δίκτυο. - Nexus One

πόσο >1gb... γιατί αν είναι λίγο >1gb θέλω πολύ να μάθω πως το κάνεις...

Δημοσ.

Τι εννοείς πώς; Δεν μου έχει κάνει κάποιο περιορισμό/πρόβλημα. Για το μέγεθος είμαι σίγουρος γιατί χρησιμοποιώ το 3g watchdog. Το προηγούμενο μήνα ήταν ~1.5 GB. Συνήθως κάτω tethering στο laptop γι' αυτό βγαίνει "μπόλικη" η κίνηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...