nmtray2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, κομμένα τα πολλά πολλά. Αν με ξαναπείς "Κύριο" έχει φύγει report. Α, οκ... Ρε φιλε, ειλικρινα τωρα, πιστευεις οτι συμψηφιζονται οι πρωθυπουργοι με τους μοναχους? Αφου καταλαβαινεις οτι παντα η θρησκεια πηγαινε με τον ισχυρο. Δες και ποσο "πουλημα" επεσε απο πολλους παπαδες για το '21. Τεσπα, αν ηταν και πλακατζιδικα αυτα που ελεγες, σορρυ για το επιθετικο του μηνυματος.
MAKEDONO1OS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Α, οκ... Ρε φιλε, ειλικρινα τωρα, πιστευεις οτι συμψηφιζονται οι πρωθυπουργοι με τους μοναχους? Αφου καταλαβαινεις οτι παντα η θρησκεια πηγαινε με τον ισχυρο. Δες και ποσο "πουλημα" επεσε απο πολλους παπαδες για το '21. Τεσπα, αν ηταν και πλακατζιδικα αυτα που ελεγες, σορρυ για το επιθετικο του μηνυματος. Eνας παλαιοτερος προεδρος τησ δημοκρατίας σας ,ειχε πει πως η μακεδονια ειναι μια και ειναι μονο ελληνικη,εγω που ειμαι μακεδονας χωρις να ειμαι ελληνας θα με κατακτησετε;ο πρωθυπυργος μας ειναι ανεγκεφαλος και κανει τρυκ για ψηφους, τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Eνας παλαιοτερος προεδρος τησ δημοκρατίας σας ,ειχε πει πως η μακεδονια ειναι μια και ειναι μονο ελληνικη,εγω που ειμαι μακεδονας χωρις να ειμαι ελληνας θα με κατακτησετε;ο πρωθυπυργος μας ειναι ανεγκεφαλος και κανει τρυκ για ψηφους,τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη. Γιατί το Σκοπιανός δεν είναι ωραία όνομα εθνικότητας; Μια χαρά το βρίσκω.Είναι κι πιο πρόσφατο. Το μακεδόνας θυμίζει αρχαία ιστορία, σαν αντί για Σπαρτιάτης να λες Λακεδαιμόνας
Finn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Eνας παλαιοτερος προεδρος τησ δημοκρατίας σας ,ειχε πει πως η μακεδονια ειναι μια και ειναι μονο ελληνικη,εγω που ειμαι μακεδονας χωρις να ειμαι ελληνας θα με κατακτησετε;ο πρωθυπυργος μας ειναι ανεγκεφαλος και κανει τρυκ για ψηφους,τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη. Τι μακεδόνας είσαι? Βούλγαρος? Αλβανός? Έλλην είπες δεν είσαι.
nmtray2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Eνας παλαιοτερος προεδρος τησ δημοκρατίας σας ,ειχε πει πως η μακεδονια ειναι μια και ειναι μονο ελληνικη,εγω που ειμαι μακεδονας χωρις να ειμαι ελληνας θα με κατακτησετε;ο πρωθυπυργος μας ειναι ανεγκεφαλος και κανει τρυκ για ψηφους,τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη. Tα Ελληνικα τα μιλας μια χαρα παντως. Ευγε.
Sugizo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 εγω που ειμαι μακεδονας χωρις να ειμαι ελληνας θα με κατακτησετε; όχι, αλλα απ'ότι διαβάζω στα comments του utube, θα έρθετε εσείς θεσσαλονίκη να μας ελευθερώσετε από την ελλάδα
hashashin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πρωτα απο ολα ενα μεγαλο μερος των Σκοπιων ειναι Αλβανοι που σημαινει οτι δεν ειναι συμφωνοι στην ονομασια Μακεδονια.Δευτερον το μεγαλυτερο μερος που αυτοαποκαλουνται Μακεδονες απο οτι ξερω ειναι Σλαβοι.Και ρωτω λοιπον εγω τι σχεση εχουν οι Σλαβοι με τους Μακεδονες? Υ.Ολα αυτα συμφωνα με το τι εχω διδαχτει στο σχολειο,μην δημιουργουνται παρεξηγησεις
drk79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Λογικό να μαθαίνουν αυτά τα παιδιά των Σκοπίων. Αλλά εμάς τι μας νοιάζει τι μαθαίνουν τα παιδιά των Σκοπίων; Εμάς πρέπει να μας νοιάζει τι μαθαίνουν τα δικά μας παιδιά. Και κατά την δική μου γνώμη δυστυχώς τα δικά μας παιδιά δεν μαθαίνουν απολύτως τίποτε! Tελειώνουν Λύκειο και δεν έχουν μάθει ορθογραφία και δεν μπορούν να κάνουν έναν πολλαπλασιασμό χωρίς αριθμομηχανή. Με τα παιδιά των Σκοπίων θα ασχοληθούμε;
hashashin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Λογικό να μαθαίνουν αυτά τα παιδιά των Σκοπίων.Αλλά εμάς τι μας νοιάζει τι μαθαίνουν τα παιδιά των Σκοπίων; Εμάς πρέπει να μας νοιάζει τι μαθαίνουν τα δικά μας παιδιά. Και κατά την δική μου γνώμη δυστυχώς τα δικά μας παιδιά δεν μαθαίνουν απολύτως τίποτε! Tελειώνουν Λύκειο και δεν έχουν μάθει ορθογραφία και δεν μπορούν να κάνουν έναν πολλαπλασιασμό χωρίς αριθμομηχανή. Με τα παιδιά των Σκοπίων θα ασχοληθούμε; +10000000000000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.