PeterHeppner Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδιά, δεν ξέρω με τι απεροντολογείτε εδώ και δέκα σελίδες ή γιατί ο thread starter έγινε banned, ένα ξέρω: Κάθε χώρα, όσο να 'ναι, μια μικρή εθνικιστική πινελιά την βάζει στα βιβλία της. Από αυτό, μέχρι 100% προπαγάνδα και ψέμματα, έχει διαφορά όπως και να το κάνουμε. Σου εχω πει πολλές φορές, οι διαφορές μας είναι πως εγω τάσσομαι απέναντι απο καθε ακραία άποψη εγω τάσσομαι απέναντι σε αυτή την επικίνδυνη ευκολία που απόψεις βαυτίζονται "ακραίες" Δεν νιώθω περήφανος ούτε γιατί πριν από χιλιάδες χρόνια κάποιοι χτίσανε τον Παρθενώνα Ούτε και εγώ, Αθηναίοι τον χτίσανε όπως και να'χει (why so serious ?)
Evgenios1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 κατι λεει. απο βιβλιο 3ης γυμνασιου. Ρε φιλε, τους πεταγαν στη θαλασσα, τους ΣΚΟΤΩΝΑΝ πως το λενε. Τεσπα, εστω και υπαρχει αυτο το στο βιβλιο, ειναι εκτος υλης. Εγω αυτο το εμαθα απο ενα δοκιμαδερ (αν δε κανω λαθος).
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 tzizz δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Και τον δικο μας εγκεφαλο μια χαρα τον πλενουν.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Οι τραγικοί και οι τραγικότατοι... Όποιος έχει άλλη άποψη καταβαραθρώνεται . Τσιμπάτε τρελά πάντως, θα ΄ναι που δεν έχει φεγγάρι.
Fan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Απίστευτο πάντως το πως μέσα σε λίγες ώρες έγινε 12σελιδο το θέμα!!!
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ούτε και εγώ, Αθηναίοι τον χτίσανε όπως και να'χει (why so serious ?) Αυτοί είστε!!!!!!!!!!!!!!!!11
nmtray2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Κουιζ: Ποιος ειναι αυτος που καταθετει στεφανι στην ενωμενη Μακεδονια? 1) Ο κυρ- Τζομπανοφσκι, βοσκος απο τη Μπιτολα με 42000 γιδια και 51000 προβατα 2) Ο κ. Νερουλοφσκι, υδραυλικος απο τα Σκοπια με μεγαλη επιχειρηση σιδηρικων-υδραυλικων 3) Ο κ. Γκρουεφσκι, πρωθυπουργος της γειτονικης χωρας. Οποιος το βρει, κερδιζει τα σπανιο βιβλιο των αδερφων Μαρξ "πως να μην βλεπετε αυτο που σας δειχνουν". ---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ---------- Κι ενα ακομα δυνατοτερο κουιζ: Σε ποιανου το ονομα καταθετει στεφανι? Για να βοηθησω, αρχιζει απο Ντ και τελειωνει σε ελτσεφ... Οσοι θενε, ας γκουγκλαρουν να μαθουν τι ηταν ο Ντελτσεφ (ουπς, μου ξεφυγε) ---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ---------- Κι επειδη με βρηκατε στις καλες μου, παρτε κι ενα μπονους: Λεζαντα: Η πόλη Σκόπια, στις όχθες του ποταμού Βαρδάρη () με μεγάλα βουνά στο φόντο. Με εκδηλώσεις χαράς υποδέχεται ο λαός αυτής της πόλης τους Γερμανούς στρατιώτες. Λεζαντα: Μια φωτογραφία του Φύρερ στις εκδηλώσεις χαράς των Μακεδόνων στη Σόφια... Κι επειδη στην εφημεριδα μπορει να μη φαινεται καλα:
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Άντε θα γίνει και πιο εύκολη η πρόσβαση στο εξωτερικό ρε σείς. Δείτε και τη θετική πλευρά...
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Λεζαντα: Η πόλη Σκόπια, στις όχθες του ποταμού Βαρδάρη () με μεγάλα βουνά στο φόντο. Με εκδηλώσεις χαράς υποδέχεται ο λαός αυτής της πόλης τους Γερμανούς στρατιώτες. Λεζαντα: Μια φωτογραφία του Φύρερ στις εκδηλώσεις χαράς των Μακεδόνων στη Σόφια... Κι επειδη στην εφημεριδα μπορει να μη φαινεται καλα: Ίδια φάση: Υπάρχουν και επιστολές. Το ερώτημα είναι: Εκφράζουν οι πράξεις μερικών κυρίων έναν ολόκληρο λαό;
whiteNinja Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ναι γιατι με αυτες τις αποψεις τον βγαλανε πρωθυπουργο και αυτα τους μαθαινουν στα σχολεια
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτοί που το '40 βγαίναν φωτογραφίες με τους Γερμαναράδες έκαναν πρωθυπουργό τον Gruevski το 2006; Πρέπει να είναι πολύ μεγάλοι σε ηλικία, κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά έτσι κι αλλιώς.
whiteNinja Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 για τον Γκρουεφκσι μιλαγα.. και οπως βλεπεις μετα απο 70 χρονια τα ιδια μυαλα κουβαλανε εκει περα
nmtray2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτοί που το '40 βγαίναν φωτογραφίες με τους Γερμαναράδες έκαναν πρωθυπουργό τον Gruevski το 2006; Πρέπει να είναι πολύ μεγάλοι σε ηλικία, κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά έτσι κι αλλιώς. To βραβειο "πως να μην βλεπετε αυτο που σας δειχνουν", ανηκει στον κυριο. Οι λογοι: 1) Δεν ειδε τη φωτογραφια που ο πρωθυπουργος της χωρας κατεθεσε στεφανι στην "Ενωμενη" Μακεδονια. Με αλλα λογια, η "ενωμενη" Μακεδονια ειναι στα πολιτικα σχεδια του Γκρουεφσκι. Αν δεν ειναι αυτο επεκτατικη πολιτικη, τοτε τι ειναι? 2) Για να δικαιολογησει το οτι οι Σκοπιανοι παρακαλουσαν τους Γερμανους να τους δωσουν μερος της Ελλαδας, μας φερνει φωτογραφιες απο το Αγ.Ορος. Δλδ, συμψηφιζει την επεκτατικη πολιτικη ενος ολοκληρου "εθνους" με το τι ελεγαν οι μοναχοι. Και μην πει κανεις για μεμονωμενα περιστατικα. Η μια φωτογραφια ειναι απο τα Σκοπια που πανηγυριζαν, κι η αλλη απο τη Σοφια που πανηγυριζαν. 3) Μας ρωταει αν οι πραξεις μερικων εκφραζουν εναν ολοκληρο λαο. Αλλα δεν μας λεει αν αυτοι οι "μερικοι" ειναι" ο πρωθυπουργος ή καποιοι γραφικοι μοναχοι. Αξιος.
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, κομμένα τα πολλά πολλά. Αν με ξαναπείς "Κύριο" έχει φύγει report.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.