tzizzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 την ιδια στιγμη που εμεις θελουμε να βαλουμε την αγγλικη γλωσσα απο την Α δημοτικου, την ιδια στιγμη που αλλαζουμε τα βιβλια ιστοριας ωστε να μην θιγουμε τους καλους μας γειτονες, την ιδια στιγμη που οι ιδιοι μηδενιζουμε το εθνος μας και την ιστορια μας.. οι καλοι μας γειτονες προχωρουν γερα στην σπορα στρατων απο νεα ατομα που δεχονται πλυση εγκεφαλου απο τα σχολεια τους ωστε να πολεμησουν στο μελλον τους κακους κατακτητες ελληνες.. http://anti-ntp.blogspot.com/2010/07/blog-post_2419.html
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 tzizzz μήπως λες την Ινσταμπουλ Κωνσταντινούπολη και μήπως ελπίζεις ότι πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα 'ναι?
tzizzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Praetorianos μηπως βλεπεις "κακους" ελληνες εθνικιστες πισω απο καθε γωνια? το βιντεο φανταζομαι δε σε ενοχλει ε? το βλεπεις φυσιολογικο ε? συμφωνεις δλδ να αρχισουμε να διδασκουμε και εμεις τα ιδια.
slipknot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μήπως το ζητούμενο είναι τι δεν μαθαίνουν; Όταν ο ένας λέει Χαλκιδική και ο άλλος Λάρισα μου δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για κοπανατζήδες που προτιμούν να κάνουν τσιγάρο στο πίσω μέρος της αυλής και όχι για αιμοδιψείς, φανατισμένους, brainwashed Σκοπιανούς που θέλουν να σφάξουν Έλληνες. Clue το ότι και οι δύο λένε "I think...". Και δεν καταλαβαίνω -αν και άσχετο με το θέμα σου- που βρίσκεις το κακό στο να διδάσκεται η Αγγλική γλώσσα από τόσο νωρίς. Προφανώς και πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στην Ελληνική, θέλεις δε θέλεις όμως η Αγγλική είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας. Καλύτερα να διδάσκεται από νωρίς στο δημοτικό και να παίρνουν τα παιδιά ένα χαρτί παρά να πληρώνουν σε φροντιστήρια.
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 1) Δεν με ενοχλούν οι Έλληνες, ούτε καν οι φανατικοί. Με ενοχλούν οι κοντόφθαλμοι. 2) Δεν απάντησες στις παραπάνω ερωτήσεις μου. 3) Αν δεν το έχεις καταλάβει διδασκόμαστε ακριβώς τα ίδια. Όσο εμετικό είναι για σένα να διαβάζεις για σύνορα της Μακεδονίας στη Λάρισα, άλλο τόσο εμετικό είναι για μένα να διαβάζω σε βιβλία ΙΣΤΟΡΙΑΣ για μαρμαρωμένους βασιλιάδες και για χαμένη Πόλη που θα 'ναι δικιά μας μετά από λίγα χρόνια. Οι μαθητές μπορεί να 'ναι απλά βλάκες ή αγράμματοι, τα βιβλία ιστορίας μας όμως υποτίθεται ότι περνάνε κι έναν έλεγχο, οπότε κάτσε κρίνε. Edit: Με πρόλαβε για τους μαθητές ο slipknot.
tzizzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Praetorianos ΝΑΙ την λεω κωνσταντινουπολη.αυτη δεν ηταν εξαρχης η ονομασια της πολης? κατακτηθηκε και οι τουρκοι την λενε αλλιως. εγω γιατι πρεπει να την πω το ιδιο? οχι δεν λεω "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα 'ναι" και δεν εχει καμια σχεση το ενα ζητημα με το αλλο. η Πολη ηταν Ελληνικη και κατακτηθηκε. Στα σκοπια οπως βλεπεις τους λενε οτι ναναι. αυτος σε λιγα χρονια θα πολεμησει λοιπον για τα εδαφη που του μαθαιναν τοσα χρονια οτι ηταν δικα του(!) νομιζωντας οτι "ναι πρεπει να τα παρουμε ειναι δικα μας αφου ετσι μας ελεγαν τοσα χρονια". ειναι ντροπη που αντι να καταδικασεις αυτα που γινονται κατα της Ελλαδας, καθεσε και μου λες για μαρμαρωμενους βασιλιαδες και αλλα ασχετα ---------- Προσθήκη στις 11:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ---------- Και δεν καταλαβαίνω -αν και άσχετο με το θέμα σου- που βρίσκεις το κακό στο να διδάσκεται η Αγγλική γλώσσα από τόσο νωρίς. Προφανώς και πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στην Ελληνική, θέλεις δε θέλεις όμως η Αγγλική είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας. Καλύτερα να διδάσκεται από νωρίς στο δημοτικό και να παίρνουν τα παιδιά ένα χαρτί παρά να πληρώνουν σε φροντιστήρια. η αγγλικη απο το γυμνασιο διδασκεται. απο το δημοτικο δεν εχει καμια χρησιμοτητα για το παιδι να μπει σε διαδικασια να μαθει αγγλικα οταν καλα καλα ΔΕΝ ξερει να μιλησει ελληνικα! η αγγλικη ειναι σημαντικη στις μερες μας ναι. αλλα στο φροντηστηρια θα πανε ετσι κι αλλιως. εδω πανε φροντηστηριο για τα μαθηματα του σχολειου που καθονται και 7 ωρες τη μερα για μαθηματα. στα αγγλικα που ηταν ανεκαθεν η ωρα του χαβαλε θα κατσουν να ασχοληθουν? τελειως αστοχο το επειχειρημα σου
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 tzizzz δεν κατάλαβες, δεν είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με το βίντεο, ούτε ότι θέλω να λένε την Κωνσταντινούπολη, Ινσταμπουλ , είπα ότι γενικά αυτά γίνονται παντού. Κι εμάς αν διαβάσεις την Ιστορία, ειδικά για την περίοδο που σου αναφέρω, θα ανακαλύψεις ότι είναι ένα μάτσο σκουπίδια. Κι όμως τα διδασκόμαστε. Κι όμως μερικοί δεν θα διαβάσουν ποτέ παραπάνω και θα αναπαράγουν αυτά τα σκουπίδια σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Εδώ είχα Διευθυντή στο Δημοτικό που έλεγε ότι οι Έλληνες δεν έκαναν ποτέ κατακτητικούς πολέμους. Διευθυντή την τρέλα μου μέσα. Άνθρωπο δηλαδή που κρίθηκε ότι είχε και τα χρόνια, και την εμπειρία και την ευφυία να διδάσκει παιδιά χωρίς κριτική ικανότητα και μάλιστα από υπεύθυνη θέση. Οπότε μετά απ' όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι το να βλέπω δυο πιτσιρικάδες να λένε αρλούμπες δεν με αφήνει και τόσο άναυδο.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 tzizzz μήπως λες την Ινσταμπουλ Κωνσταντινούπολη και μήπως ελπίζεις ότι πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα 'ναι? For the record την λενε Κωσταντινουπολη εδω και λιγα χρονια και οι "εξω" οπως και πολλες αλλες ελληνικες λεξεις που πλεον εχουν παρει μια ποιο ελληνικη προφορα. Παραδειγμα: Instanbul - Constantinoupol και Hercules - Heracles (χέρακλης). Ειναι και αλλες πολλες λεξεις που εχω πετυχει κατα καιρους σε ταινιες και περιοδικα ξενου τυπου.
tzizzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ενα ματσο σκουπιδια δεν ειναι η ιστορια μας. ανθρωπος χωρις ιστορια ειναι ενα κενο χωρις αξιες και ιδανικα μπορει ΠΑΛΙΑ σε καποια βιβλια να εβλεπες ενα ιχνος λυπης και υπερβολης για την Κωνσταντινουπολη.. αλλα δεν παυει η πολη αυτη να εχει αξια για τους Ελληνες, κοινωνικα και πνευματικα. το θεμα μας ειναι αλλο ομως. γιατι στα βιβλια μας ξερεις δεν λεμε οτι συνορα με την τουρκια ειναι η σμυρνη, ουτε γραφουμε μεσα οτι τα συνορα με αλβανια ειναι στα τιρανα απεξω.
htps Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 tzizzz μήπως λες την Ινσταμπουλ Κωνσταντινούπολη και μήπως ελπίζεις ότι πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα 'ναι? Κατι σαν urban legend μου θυμιζει...Κ λεει ξυπναμε ενα πρωι κ ειμαστε Κωνσταντινουπολη .Το ερωτημα ειναι πως θα διωξουμε 11εκ Τουρκους ομως? Δυσκολο παιδες...δυσκολο!! Απο την αλλη ολες οι χωρες στην περιοχη δεν ειχαν προβληματα στις εθνικες εκαθαρισεις.Μαλιστα η Τουρκια κ Ελλαδα ηταν οι πρωτοπορες παγκοσμιος στο να τις καταστησουν και νομιμες!! Η μεγαλυτερη συμφωνημενη ανταλαγη πληθησμων στην παγκοσμια ιστορια εγινε απο αυτες τις δυο χωρες Οπως λεει ο tzizz ''Η Ελλας προοριζεται να ζησει και θα ζησει''!! Spare me!!!
tzizzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 htps το θεμα μας δεν ειναι η κωνσταντινουπολη εδω. σε παρακαλω να εισαι ontopic και κοιτα να πληρωνεις την αλλη φορα οταν σου παρεχουν μια υπηρεσια οκ? ασε τις υποδειξεις για αλλους το "Η Ελλας προοριζεται να ζησει και θα ζησει" ειναι φραση του Βενιζελου, τον ξερεις τον Βενιζελο η ησουν πολυ απασχολημενος?
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εδώ είχα Διευθυντή στο Δημοτικό που έλεγε ότι οι Έλληνες δεν έκαναν ποτέ κατακτητικούς πολέμους. Διευθυντή την τρέλα μου μέσα. Άνθρωπο δηλαδή που κρίθηκε ότι είχε και τα χρόνια, και την εμπειρία και την ευφυία να διδάσκει παιδιά χωρίς κριτική ικανότητα και μάλιστα από υπεύθυνη θέση. Οπότε μετά απ' όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι το να βλέπω δυο πιτσιρικάδες να λένε αρλούμπες δεν με αφήνει και τόσο άναυδο. Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος της προπαγάνδας προέρχεται από τέτοια άτομα και όχι τόσο από βιβλία όπως είπες προηγουμένως. Και εγώ στο δημοτικό είχα δασκάλα που επί ώρες μας μιλούσε για εκτός ύλης θέματα, που συνήθως αφορούσαν τον χριστιανισμό, το μίσος για τους Τούρκους και τις αλύτρωτες πατρίδες. Μάλιστα μας έλεγε ότι εμείς τα παιδιά κάποτε θα μπούμε να πάρουμε την Πόλη Αυτά τώρα πιστεύω πως έχουν αλλάξει. Άλλωστε οι σημερινοί Δ.Υ έχουν φτάσει στο άλλο άκρο. Το μισθό τους να παίρνουν τους νοιάζει με τον λιγότερο κόπο και όχι να κάνουν προπαγάνδα για θέματα που δεν τους αφορούν πια και από τα οποία δεν έχουν βιώματα.
slipknot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 η αγγλικη απο το γυμνασιο διδασκεται. απο το δημοτικο δεν εχει καμια χρησιμοτητα για το παιδι να μπει σε διαδικασια να μαθει αγγλικα οταν καλα καλα ΔΕΝ ξερει να μιλησει ελληνικα! Κάνουν και στο δημοτικό Αγγλικά, δεν είμαι σίγουρος σε ποιες τάξεις αλλά νομίζω στις δύο τελευταίες. Ε, άμα δεν ξέρουν ελληνικά [που μου φαίνεται περίεργο, μέχρι να πάει δημοτικό οι γονείς έχουν κλεισμένο το παιδί σε κλουβί κι εκείνο τους γνωστοποιεί με κραυγές ότι πεινάει για να του ρίξουν κάνα κόκκαλο;] ας μην κάνουν αγγλικά από την Α' δημοτικού. Αλλά ούτε προς το τέλος του. η αγγλικη ειναι σημαντικη στις μερες μας ναι. αλλα στο φροντηστηρια θα πανε ετσι κι αλλιως. εδω πανε φροντηστηριο για τα μαθηματα του σχολειου που καθονται και 7 ωρες τη μερα για μαθηματα. στα αγγλικα που ηταν ανεκαθεν η ωρα του χαβαλε θα κατσουν να ασχοληθουν? τελειως αστοχο το επειχειρημα σου Τα αγγλικά ήταν ανέκαθεν η ώρα του χαβαλέ ακριβώς λόγω της λογικής σου. "Αφού θα πάνε που θα πάνε τα παιδιά φροντιστήριο, γιατί να προσέξουν;". Το ότι αν γινόταν σωστή δουλειά και λεφτά θα γλιτώναμε και το παιδί θα είχε λιγότερο βεβαρυμένο πρόγραμμα δεν το σκεφτόμαστε έτσι; Θέλουμε απλά να το στείλουμε σε 2 ξένες γλώσσες, ποδόσφαιρο, μπαλέτο, ταε κβον ντο, ζωγραφική με μύξες για να καμαρώνουμε σαν μαλάκες.
el freak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μήπως θες να βάλουμε χέρι και στην ύλη ,και στο προγραμμα σπουδων της χώρας που εσυ την λες Σκόπια,έχουν επίσημη ονομασία FYROM και οι κάτοικοι της την λενε Μακεδονία; Αυτά θα πάθετε και άλλα πολλά,όταν εισαστε μισαλλόδοξοι.
htps Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 htps το θεμα μας δεν ειναι η κωνσταντινουπολη εδω. σε παρακαλω να εισαι ontopic και κοιτα να πληρωνεις την αλλη φορα οταν σου παρεχουν μια υπηρεσια οκ? ασε τις υποδειξεις για αλλους το "Η Ελλας προοριζεται να ζησει και θα ζησει" ειναι φραση του Βενιζελου, τον ξερεις τον Βενιζελο η ησουν πολυ απασχολημενος? Δεν υπαρχει λογος για γινεσαι κομπλαρας κ μια χαρα εκανα που δεν πληρωσα καποιον που ερχεται κ το παιζει ιστορια στο σπιτι μου μεσα Επι της ουσιας ομως το ονειρο της μεγαλης Ελλαδας του Βενιζελου το εχει πληρωσει πολυ ακριβα ο Ελληνισμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.