Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετική με το ConvertXtoDVD

nikoszografos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάλημέρα. Χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD 3.8.0.193d και θέλω βοήθεια στα πιο κάτω:

1) Όταν έχω παραπάνω από ένα avi που θέλω να μετατρέψω στο ίδιο dvd (π.χ. ταινία χωρισμένη σε cd1και cd2) θέλω το αποτέλεσμα να αποτελεί ένα ενιαίο file, ή τουλάχιστον αν είναι πάνω από ένα να αναπαράγονται διαδοχικά και όχι να σταματάει, όταν τελειώσει κάποιο και να πρέπει μέσω μενού να πατήσω play για να αρχίσει το επόμενο.

2) Είναι δυνατόν να αποφύγω τη δημιουργία του αρχικού μενού, με τις φωτογραφίες των διαφόρων ενοτήτων και τα εικονίδια, που εκτός των άλλων καταλαμβάνουν και έναν όχι και τόσο ευκαταφρόνητο όγκο του dvd.

Θα εκτιμούσα κάθε δυνατή βοήθεια.

Δημοσ.
δες εδω :-)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση ανταπόκριση. Βέβαια το site είναι λίγο "μπαγιάτικο" αλλά πρέπει να είναι η σωστή ρύθμιση. Απλά το δοκίμασα, και ενώ στο ένα dvdplayer είναι μια χαρά,στο άλλο (το sony που είναι πιο "απαιτητικό") δεν λειτουργεί σωστά. Ίσως φταίει και το ότι το dvd είναι RW και ίσως λίγο ταλαιπωρημένο. Θα το δοκιμάσω πάλι με κανονικό δισκάκι και ελπίζω να δουλέψει.

Σχετικά με το δεύτερο θέμα που έθεσα, μήπως έχει κάποιος καμμιά πρόταση; :-)

Δημοσ.
Σχετικά με το δεύτερο θέμα που έθεσα, μήπως έχει κάποιος καμμιά πρόταση; :-)

Στις ρυθμίσεις, εκεί που διαλέγεις τι είδους μενού θα χρησιμοποιήσεις, έχει και επιλογή "no menu". Όταν πρόκειται για ταινία το χρησιμοποιώ συχνά.

Δημοσ.
Στις ρυθμίσεις, εκεί που διαλέγεις τι είδους μενού θα χρησιμοποιήσεις, έχει και επιλογή "no menu". Όταν πρόκειται για ταινία το χρησιμοποιώ συχνά.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν την είχα προσέξει την επιλογή. Σ΄ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...