Προς το περιεχόμενο

εξωτερικός portable και readonly

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιώ ένα 2,5 portable δίσκο για την μουσική μου και τον πηγαινοφέρνω σε διάφορους υπολογιστές, υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω readonly ώστε να μην μπορεί κάποιος να μου διαγράψει αρχεία ή να μην αντιγραφεί κάποιος ιός όταν τον συνδέσω σε κάποιο pc?

Δημοσ.

Πήγαινε στο security του δίσκου και όρισε στα permissions του δίσκου να ειναι read only για όλους εκτος απο εσένα.

Δημοσ.
με κανα προγραμμα του δισκου,

αν εχει

το διέγραψα όταν πείρα τον δίσκο και πέταξα το cd αλλά δεν νομίζω να είχε κάτι για αυτό μέσα

Πήγαινε στο security του δίσκου και όρισε στα permissions του δίσκου να ειναι read only για όλους εκτος απο εσένα.

θα το δοκιμάσω το μεσημέρι και θα σου πώ.

Δημοσ.

το προσπαθησα χωρις επιτυχια.

Βαζω στον χρηστη μου full controll και στους users read & execute και deny στο delete.

Το προβλημα ειναι οτι ο χρηστης μου μετραει και για users (οχι μονο admin) και δεν με αφηνει να σβησω αρχεια.

Αν δεν κανω deny στο delete ενω οι υπολοιποι χρηστες δεν μπορουν να τροποποιησουν τα αρχεια μπορουν ομως να τα σβησουν.

κατι

μου εχει ξεφυγει και δεν μπορω να καταλαβω τι.

edit:

ok, τωρα δουλευει, εσβησα ολα τα groups που ειχε και αφησα μονο τον χρηστη μου με full controll και το users με read & execute

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...