immo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα στο pc μου. Έχω windows xp – kaspersky. Έχει απενεργοποιηθεί η εντολή επικόλληση. Έβαλα spybot και malwarebytes αλλα δεν μπορούν να τρέξουν μου βγάζουν σφάλμα ότι θέλουν μάλλον σύνδεση στο internet για να τρέξουν. Σύνδεση στο Internet έχει καταργηθεί γιατί δε μου αφήνει να περάσω τους drivers από την ασύρματη κάρτα για να πάρω γραμμή. (πριν είχα κανονικά σύνδεση) Έβαλα σε έναν δεύτερο σκληρό τα windows και έβαλα δευτερεύον τον προβληματικό σκληρό έτσι ώστε να τρέξω τα προγράμματα spybot και malwarebytes. Τα προγράμματα έτρεξαν αλλά δεν έγινε τίποτα. Με τον δεύτερο σκληρό η σύνδεση έγινε στο internet. Πως μπορώ να διορθώσω τον προβληματικό σκληρό;
immo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Επαναφορά δε δοκίμασα. Ιός είναι το θέμα είναι με τι τρόπο μπορώ να το διορθώσω.
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε να τα κάνεις scan και ολα τα σχετικά σε safe mode και δοκίμασε αν θές και άλλο ενα πρόγραμμα το superantispyware. Το kaspersky, spybot και malwarebytes βρήκανε ιούς ,spyware κτλπ αλλα το πρόβλημα παραμένει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.