sookos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδια ψαχνω το σαν ερθει η μερα των stavento και της ήβη αδαμου σε καραοκε το εχει κανενας η μπορει να το κανει? σας παρακαλω απαντηστεεεεεεε:cry::cry:
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Οταν λες καραοκε? Π.χ να το τραγουδησω εγω και μετα να το ανεβασω στο φορουμ και να το παρεις?
sookos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Οταν λες καραοκε? Π.χ να το τραγουδησω εγω και μετα να το ανεβασω στο φορουμ και να το παρεις? Όχι μου την μουσική εννοώ χωρις τη φωνη των τραγουδιστών...υπαρχει? μπορει να το κανει κανεις?
AFANIS_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 είναι λιγο καινούριο για να έχει βγεί σε καραόκε κιόλας ....μπορείς όμως σε ένα editor να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα σαν καραόκε....
sookos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 είναι λιγο καινούριο για να έχει βγεί σε καραόκε κιόλας ....μπορείς όμως σε ένα editor να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα σαν καραόκε.... Εχω δοκιμάσει με αρκετα προγράμματα αλλα δεν έχει καλο αποτελεσμα η δεν αφαιρειται καλα η φωνη η χαλαει πολυ η μουσικη και γι αυτο ρωταω ααν καποιοσ ξέρει καποιο καλο προγραμμα η ακομα καλυτερα αν μπορει να κανει το τραγουδι καποιος
billtsig Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 αυτό βοηθάει καθόλου : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hRCFtskkH8k[/ame]
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Οταν λες καραοκε? Π.χ να το τραγουδησω εγω και μετα να το ανεβασω στο φορουμ και να το παρεις? Θεός.
hanna montana Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Παιδια ψαχνω το σαν ερθει η μερα των stavento και της ήβη αδαμου σε καραοκε το εχει κανενας η μπορει να το κανει? σας παρακαλω απαντηστεεεεεεε:cry::cry: Άμα θες το εχω βρει στο youtube, αλλα το ρεφρεν ακουγετε με τα λογια τις ηβης. ακουσε το και πες μου αν σε βολευει ετσι: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hRCFtskkH8k[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.