Προς το περιεχόμενο

Σαν ερθει η μέρα καραοκε .το έχει κανεις?

sookos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω το σαν ερθει η μερα των stavento και της ήβη αδαμου σε καραοκε το εχει κανενας η μπορει να το κανει? σας παρακαλω απαντηστεεεεεεε:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
Οταν λες καραοκε? Π.χ να το τραγουδησω εγω και μετα να το ανεβασω στο φορουμ και να το παρεις?

Όχι μου την μουσική εννοώ χωρις τη φωνη των τραγουδιστών...υπαρχει? μπορει να το κανει κανεις?

Δημοσ.

είναι λιγο καινούριο για να έχει βγεί σε καραόκε κιόλας ....μπορείς όμως σε ένα editor να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα σαν καραόκε....

Δημοσ.
είναι λιγο καινούριο για να έχει βγεί σε καραόκε κιόλας ....μπορείς όμως σε ένα editor να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα σαν καραόκε....

Εχω δοκιμάσει με αρκετα προγράμματα αλλα δεν έχει καλο αποτελεσμα η δεν αφαιρειται καλα η φωνη η χαλαει πολυ η μουσικη και γι αυτο ρωταω ααν καποιοσ ξέρει καποιο καλο προγραμμα η ακομα καλυτερα αν μπορει να κανει το τραγουδι καποιος

Δημοσ.
Οταν λες καραοκε? Π.χ να το τραγουδησω εγω και μετα να το ανεβασω στο φορουμ και να το παρεις?

Θεός. :lol:

Δημοσ.
Παιδια ψαχνω το σαν ερθει η μερα των stavento και της ήβη αδαμου σε καραοκε το εχει κανενας η μπορει να το κανει? σας παρακαλω απαντηστεεεεεεε:cry::cry::cry::cry:

Άμα θες το εχω βρει στο youtube, αλλα το ρεφρεν ακουγετε με τα λογια τις ηβης. ακουσε το και πες μου αν σε βολευει ετσι: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hRCFtskkH8k[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...