Voorhees Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έχω την παραπάνω κάρτα και τα Windows την αναγνωρίζουν σαν Radeon 9550/X1050 Series(Microsoft Corporation - WDDM) με ένα κίτρινο τριγωνάκι που λέει πως κάτι δεν πάει καλά. Το Secondary το διάβασε κανονικά αλλά τους οδηγούς γι' αυτό που τους χρειάζεται δεν μπορώ να τους βρώ πουθενά. Μπήκα μέσα στην Ati(AMD) και οι drivers που δίνει δεν κάθονται, το τριγωνάκι ακόμα εκεί και εννοείται πως το PC οπου χρειάζεται γραφικό σέρνει. Έχετε κάποια λύση ρε παιδιά γιατί απο το πρωί έχω σπάσει τα νεύρα μου μ' αυτή τη @@@@@@; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Alchemist` Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Οπότε πιστεύω δικαιολογείται πλήρως το πρόβλημά σου... Πάρε μια καινούργια 5450 καλύτερα με ~50 ευρώ, ή καμία 4350/4550 με ~30/40 ευρώ και θα λυθεί το πρόβλημά σου, ενώ παράλληλα θα αποκτήσεις μια σημαντικά πιο γρήγορη κάρτα... Δεν σκέφτηκα ότι η κάρτα σου είναι AGP, οπότε οι επιλογές σου περιορίζονται σε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-3650-512Mb-Agp-11129-02-20R.htm (~70ευρώ)... Αλλά έτσι κ' αλλιώς τι διάολο τα θέλεις βρε αδερφέ τα windows 7 σε ένα σύστημα εποχής 9550??? Γνώμη μου ή κάνε μια ολική αναβάθμιση ή βάλε XP
ahristos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πλάκα έχει να ασχολείσαι πάντως με "αρχαία" μηχανήματα (άμα υπάρχει ο χρόνος βέβαια). Όταν είχαν βγει τα Windows 7 τα είχα βάλει σε φορητό με Pentium 4, 512MB μνήμη και Ati 9600. Πέρα από το θέμα της λίγης μνήμης, δεν έβρισκα και οδηγούς για την κάρτα γραφικών. Τελικά βρήκα κάτι Omega Drivers για XP (ναι για Windows XP) που δούλεψαν, αλλά με κάθε επανεκκίνηση επανερχόταν στην παλιά κατάσταση. Η καλύτερη λύση πάντως, άμα είναι AGP και δεν είναι φορητό, είναι μια Ati Radeon HD3450 ή 4350, αλλά κι αυτές έχουν ανέβει τελευταία. Την προηγούμενη φορά την είχα πάρει 35 ευρώ και τώρα κάνει κάτι λιγότερο από 50 Α ξέχασα, υπάρχει και καλύτερη λύση αν μένεις Θεσσαλονίκη. Έχω μια GeForce 7600GS AGP που μπορεί να υπολείπεται σε δυνατότητες της HD3450 αλλά δεν θα σου στοιχίσει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.