Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους !!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσω το GPRS απο το κινητό μου για να μπω στο internet και απο το Laptop μου.

Εξηγούμαι:--> ανοιίγω το GPRS στο κινητό μου και το συνδέω με καλλώδιο στο laptop,μπορώ με κάποιον τρόπο να χρησιμοποιήσω την σύνδεση του κινητού για να μπω στο ιντερνετ με το Laptop

ΥΓ έχω nokia ε51 με s60 v3

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμο link , η διαδικασία λέγετε tethering λοιπον.

Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω για την επιτυχία του tethering

• Moderators
Δημοσ.

Ή αν δεν θες καλωδια βρισκεις το προγραμματακι JoikuSpot για s60 v3.

Αυτο σου μετατρεπει την 3g/gprs/whatever συνδεση απο το κινητο σου σε wifi και συνδεεσαι κανονικοτατα απο το laptop.

Aκυρο, μολις ειδα το λινκ του tr3quart1sta και αναφερει το προγραμμα αυτο, σορυ.

Δημοσ.

Εγκατέστησα στον υπολογιστή μου την τελευταία έκδοση απο το Νοkia suite εκανα backup ολα τα δεδομένα απο το κινητό μου ( χρειαζόταν firmware update) και το έκανα update. Στην συνέχεια έκανα restore απο το backup που είχα κρατήσει μου πέρασε όλες τις ρυθμίσεις μόνο του.

Και πλέον απο το Νοkia suite διάλεξα το εικονίδιο που λέει "connect to internet"

οι υπόλοιπες ρυθμίσεις έγιναν μόνες τους στο pc αλλά και το κινητό (το pc αναγνώρισε το κινητό σαν modem έκανε σύνδεση στο gprs μόνο του) και μπήκα στο internet απίστευτα σύντομα κάνοντας χρήση της gprs.

Ευχαριστώ για την βοήθεια tr3quart1sta το λινκ ήταν πολύ χρήσιμο .

Δημοσ.

Όσον αφορά την χρέωση, με την καινούρια προσφορά του whatsup έχεις 120mb προς 3€.

Το internet στο laptop μέσο του κινητού το χρειάζομαι για ελάχιστη χρήση να δώ και να στείλω κανένα email, ίσως και λίγο facebook. Οπότε δεν ξευφεύγω στα mb αν δεν δώ videakia.

Δημοσ.

Ωραία φάση αυτό, δεν το ήξερα!

Οπότε θα πρέπει να τους πω να μου στείλουν SMS στο κινητό για να εγκατασταθούν οι ρυθμίσεις της Cosmote στο κινητό μου.

Με 3Ευρώ, έχω 120MB δηλαδή.

Το βλέπω στο Menu των κλίσεων έτσι?

Φαντάζομαι όχι μόνο Download, αλλά και Upload.

Δημοσ.

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα για την προσφορά τους όταν έκανα ανανέωση την κάρτα μου. Η κανονική τιμή ειναι 3 € για 60mb αλλα μέχρι 31/8 δίνουν δώρο τα διπλάσια mb δηλαδή 120.

Στέλνεις μήνυμα στο "1333" γράφοντας στο μήνυμα σου "60"

στην συνέχεια 8α λάβεις γραπτά μηνύματα τα οποία 8α περιέχουν ρυθμίσεις σύνδεσης για GPRS και WAP αυτά τα μηνύματα αποθηκεύονται με έναν ειδικό τρόπο και καταχωρούν τις ρυθμίσεις τους στο κινητό αυτόματα (στο δικό μου κινητό τουλάχιστον έτσι έγινε) Αν θυμάμαι καλά είναι δύο μηνύματα για κάθε τύπο σύνδεσης δηλαδή 2 για το GPRS και άλλα δύο για το WAP.

Αρκετά εύκολη διαδικασία.

Δημοσ.

το ίδιο ακριβώς ισχύει και στα καρτοκινητά της vodafone, η υπηρεσία λέγεται surf&mail και είναι διαθέσιμη περίπου 1,5 χρόνο τώρα... πριν ήταν 3,5 ευρώ για 30 ΜΒ το μήνα, από Ιούνιο το έκαναν 3 ευρώ για 60 ΜΒ και τώρα το πήγαν 3 ευρώ για 120ΜΒ (μάλλον για να ματσάρουν την κοσμοτέ).

Για απλό surfing των διακοπών είναι υπεραρκετά αρκεί να έχεις κινητό HSDPA για να πιάσεις καλή ταχύτητα. Η διαφορά είναι οτι η Βοντα έχει μεγαλύτερες χωρητικότητες και πιάνει πολύ εύκολα πάνω από 1 mbps σε κάλυψη 3G

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...