mikeharitakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πχ στο eshop οταν παταω να μεγενθυθει η εικονα δεν μου την κανει ζοομ σε αναδυομενο παραθυρακι..απλα κανει σαν κινηση να ζοομαρει εσωτερικα...στο internet explorer ανοιγει κανονικα τι μπορει να συμβαινει?
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το πιθανότερο είναι κάποια ασυμβατότητα της Javascript engine του Chrome με τον κώδικα του script που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο site για να κάνει expand την εικόνα. Αν τους το αναφέρεις ως bug, υπάρχει μία πιθανότητα σε επόμενη έκδοση να το διορθώσουν.
flik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Νομίζω το ίδιο το κάνει ο chrome και στο insomnia στις εικόνες που βάζει ο καθένας στο post του. Δε θυμάμαι, θα το τσεκάρω και θα δω.
mikeharitakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το πιθανότερο είναι κάποια ασυμβατότητα της Javascript engine του Chrome με τον κώδικα του script που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο site για να κάνει expand την εικόνα. Αν τους το αναφέρεις ως bug, υπάρχει μία πιθανότητα σε επόμενη έκδοση να το διορθώσουν. και πως μπορω να κανω μια τετοια αναφορα?
parsifal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Chromium project bug tracker: http://code.google.com/p/chromium/issues/list Στη θέση σου, θα έστελνα επιπλέον κι ένα e-mail στον webmaster του e-shop που το παρατήρησες. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να είναι εκεί το πρόβλημα, με non-standard Javascript που απλά τυγχάνει να παίζει στους υπόλοιπους browsers!
Centurion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Νομίζω το ίδιο το κάνει ο chrome και στο insomnia στις εικόνες που βάζει ο καθένας στο post του. Δε θυμάμαι, θα το τσεκάρω και θα δω. Το επιβεβαιώνω. Το ίδιο γίνεται και στο insomnia και το είχα ποστάρει σε ένα σχετικό θέμα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Αλλού παίζει και αλλού όχι. Fix the damn browser Google!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.