john4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια,στο δευτερο pc μου εχω μια 4850 της palit που κανει υπερβολικο θορυβο και με ενοχλει...θελω να αλλαξω την περισσοτερο για τον θορυβο παρα για την αποδοση,οποτε δεν θελω να δωσω παραπανω απο 30 ευρω...εχω βρει καποιες και θελω και μια γνωμη απο εσας...αυτες εχω βρει: http://www.eworld.com.gr/front/details/412 http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=38&item_id=879 http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Scythe-Vga-Cooler-Musashi-SCVMS-1000.htm εχω διαβασει καλα λογια για ολες,ιδικα για την δευτερη και την τριτη απλα δεν ξερω που να καταληξω.
LouCi4er Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια,στο δευτερο pc μου εχω μια 4850 της palit που κανει υπερβολικο θορυβο και με ενοχλει...θελω να αλλαξω την περισσοτερο για τον θορυβο παρα για την αποδοση,οποτε δεν θελω να δωσω παραπανω απο 30 ευρω...εχω βρει καποιες και θελω και μια γνωμη απο εσας...αυτες εχω βρει: http://www.eworld.com.gr/front/details/412 http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=38&item_id=879 http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Scythe-Vga-Cooler-Musashi-SCVMS-1000.htm εχω διαβασει καλα λογια για ολες,ιδικα για την δευτερη και την τριτη απλα δεν ξερω που να καταληξω. Παρε την L2 Pro.Μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.Ειναι αρκετα αθορυβη και αποδοτικη.
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Παρε την L2 Pro.Μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.Ειναι αρκετα αθορυβη και αποδοτικη. + 1 για την accelero L2 pro. Εναλλακτικά πολύ καλή περίπτωση και passive (0 θόρυβος) είναι και η accelero S1 Rev.b. Τις έχω δοκιμάσει και τις δύο σε 4850 και μπορώ να πώ ότι και η S1 τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς να της προσθέσεις ανεμιστήρα. Θερμοκρασίες πάνω απο 70 δύσκολο να δείς αν έχεις case με καλό airflow.
john4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,απλα το θεμα ειναι οτι δεν με συμφερει να παρω την accelero L2 pro γιατι κανει 12,5 ευρω και με τα μεταφορικα παει καπου στα 21 οποτε πιστευω ειναι καλυτερα να παρω την Scythe Musashi στα 28 ευρω...τι λετε..??
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,απλα το θεμα ειναι οτι δεν με συμφερει να παρω την accelero L2 pro γιατι κανει 12,5 ευρω και με τα μεταφορικα παει καπου στα 21 οποτε πιστευω ειναι καλυτερα να παρω την Scythe Musashi στα 28 ευρω...τι λετε..?? Μα γιατί σου βγαίνει τόσο? Αν αναφέρεσαι στο e-world δεν χρειάζεται να επιλέξεις πληρωμή με αντικαταβολή για να επιβαρυνθείς επιπλέον χρήματα, αλλά με κατάθεση σε τράπεζα της επιλογής σου (έχει διαφορες). Βάζεις τα χρήματα της ψύκτρας μαζί με τα μεταφορικά (4-5 ευρώ με courrier αν θυμάμαι καλά) και πίστεψέ με, μόλις επιβεβαιώσουν την κατάθεση την άλλη μέρα την έχεις. 17 - 17,5 ευρώ θα σου βγεί. Η mushashi θεωρώ πώς είναι υπερβολή για την 4850 και τα 28 ευρώ είναι πολλά για μια low budjet πλέον κάρτα. Όχι φυσικά πως δεν είναι καλή ψύκτρα.
juno12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 εγώ θα πώ καλύτερα την twin turbo. πρίν λίγες μέρες πήρα την pro για την 4870 μου, που δεν έχει και τρελλή διαφορά από την απλή και η θερμοκρασία έπεσε 10 βαθμούς σε idle και σε load δεν πάει πάνω από 61-62!!!! ειδικά τώρα με τις ζέστες, ενώ πρίν έφτανε άνετα 80-85 και με χαμηλότερες θερμοκρασίες δωματίου. από θόρυβο καμμία σχέση με τη stock.πραγματικά αθόρυβη.
john4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ναι στο e-world αναφερομαι...δεν ξερω,με εχει βολεψει η αντικαταβολη και επιλεγω αυτη παντα...δεν με νοιαζει να δωσω τα 28 ευρω αν πραγματικα ειναι αθορυβη,την accelero L2 pro την φοβαμαι λιγο γιατι ειναι 92mm ενο η mushashi εχει 100mm οσο ναναι θα εχει διαφορα...το pc μενει παντα ανοικτο και το βραδυ ειναι πολυ σπαστικο. ---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:17 ---------- εγώ θα πώ καλύτερα την twin turbo.πρίν λίγες μέρες πήρα την pro για την 4870 μου, που δεν έχει και τρελλή διαφορά από την απλή και η θερμοκρασία έπεσε 10 βαθμούς σε idle και σε load δεν πάει πάνω από 61-62!!!! ειδικά τώρα με τις ζέστες, ενώ πρίν έφτανε άνετα 80-85 και με χαμηλότερες θερμοκρασίες δωματίου. από θόρυβο καμμία σχέση με τη stock.πραγματικά αθόρυβη. η twin turbo δεν με συμφερει καθολου τελικα,το ξερω οτι ειναι πολυ καλη αλλα ενταξει 4850,με το ζορι αμα δωσω τα 28 για την mushashi..!σε ευχαριστω παντος φιλε μου!
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Η Musashi έχει ροοστάτη στους ανεμιστήρες της για να ελέγχεις τις στροφές ανά πάσα στιγμή, αλλά και σε full στροφές δεν ακούγονται.
john4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ναι το ξερω και ειναι και πολυ χρησιμο για τη συγγεκριμενη χρηση που κανει το pc...σκεφτομαι να καταληξω εκει!
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Man, η L2 pro είναι επίσης αθόρυβη και πολύ αποδοτική για ψύξη της 4850. Μη σε ξεγελά το 92mm fan της. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για την ψύξη της 4850. Για 4870 ή 4890, θα σου έλεγα mushashi ή accelero twin turbo pro με τα χίλια! Επειδή και την mushashi την έχω δουλέψει στο παρελθόν σε 8800GT G92, είναι καλή ψύκτρα αλλά εκτός του ότι είναι ακριβότερη αφετέρου είναι και μεγάλου μεγέθους / όγκου. Δηλαδή για πιο μακρυές κάρτες θα είναι καλύτερα, στην 4850 θα περισσεύει η mushashi σε μήκος και το fan controler της στην ουσία είναι άχρηστο / περιττό διότι είτε το βάλεις στο low είτε στο fast δεν θα καταλάβεις κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε θόρυβο. Οπότε θα την δουλεύεις max μόνιμα για καλύτερη δυνατή ψύξη. Στην L2 το fan της δεν κοντρολάρεται, τρέχει μόνιμα full. (Εννοείται ότι όποια και να επιλέξεις, μία pci την χάνεις όπως και να 'χει).
john4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 με εχεις προβληματισει πολυ,ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο και δεν ξερω πια να παρω...ναι το γνωριζω οτι η ψυκτρα ειναι μεγαλυτερη απο την καρτα και οτι θα περισσευει...θα παρω αυριο τηλ να δω αν υπαρχει η l2 pro γιατι στο σαιτ ειδα οτι εχει μεινει μια τελευταια,αν υπαρχει θα την παρω αλλιως θα την ψαξω αλλου και αμα δεν την βρω θα παρω την mushashi..!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.