Προς το περιεχόμενο

Ξεκλειδώνω το PNA μου. Τι κερδίζω;

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω στην κατοχή μου ένα mls 3900BT

Σκέφτομαι να το ξεκλειδώσω... αλλά...

κερδίζω κάτι ουσιαστικό;

διατρέχω κίνδυνο;

υπάρχει τρόπος επιστροφής στα εργοστασιακά shell?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Αυτο που ουσιαστικά κερδίζεις ειναι οτι μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις.Οσον αναφορά τον κίνδυνο δεν νομίζω οτι έχεις να φοβηθείς κάτι,εγω τουλάχιστον οταν ειχα ξεκλειδώσεις το mio moov 500 για λίγο καιρό δεν είχα κανένα πρόβλημα και φυσικά ξαναγύρισα στο εργοστασικό shell και το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα χώρις πρόβλημα επίσης.

Πάντα βέβαια πρίν κάνουμε οποιαδήποτε παρέμβαση κρατάμε ενα backup της συσκευής για καλό και για κακό

Δημοσ.
Αυτο που ουσιαστικά κερδίζεις ειναι οτι μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις.Οσον αναφορά τον κίνδυνο δεν νομίζω οτι έχεις να φοβηθείς κάτι,εγω τουλάχιστον οταν ειχα ξεκλειδώσεις το mio moov 500 για λίγο καιρό δεν είχα κανένα πρόβλημα και φυσικά ξαναγύρισα στο εργοστασικό shell και το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα χώρις πρόβλημα επίσης.

Πάντα βέβαια πρίν κάνουμε οποιαδήποτε παρέμβαση κρατάμε ενα backup της συσκευής για καλό και για κακό

Thanks για την απάντηση ;)

όταν λέμε backup συσκευής, απλά κάνουμε copy paste στον υπολογιστή, όλα τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης και της SD card? ή υπάρχει κάτι άλλο που κάνουμε;

το registry πως το κάνουμε backup?

(sorry, νέος στον πεδίο)

Δημοσ.

Ναι copy paste τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης και της SD card,αλλα σιγουρέψου οτι μπορείς να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία που πιθανόν να υπαρχουν ωστε να τα κάνεις copy και αυτά.

Επίσης για να είσαι 100% σίγουρος κάνε και ενα backup της συσκευής σου με το πρόγραμμα που δίνει το pna που έχεις.

Τώρα για το συγκεκριμένο pna δεν ξέρω αν ισχίει κάτι αλλο μιας και δεν το έχουν δουλέψει (αν και γενικά η διαδικασία για το backup ειναι λίγο πολύ η ιδια για ολα) οπότε ας καταθέσει και την δικιά του εμπειρία κάποιος αλλος που έχει με το συγκεκριμένο pna.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...