Fangakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αφου το Siemens Cl110 της forthnet τα εφτυσε μετα απο 1,5 σχεδον,χρονο λειτουργιας το πηγα για αλλαγη και μου το αντεκατεστησαν με το Thomson TG585v8 το οποίο αποτι καταλαβα ηταν νεα παραλαβη την παρασκευη 2/7/2010.Οταν το συνδεσα παρατηρησα οτι δεν συγχρονιζοταν με τιποτα.Αφου εξαντλησα ολες τις πιθανες λυσεις,(συνδεση απευθειας στη γραμμη χωρις σπλιτερ,αφαιρεση ολων των τηλεφωνικων συσκευων,χρηση διαφορετικων καλωδιων απο αυτων της συσκευασιας) επικοινωνησα με τεχνικη υποστηριξη της forthnet μου ειπαν οτι μαλλον ειναι ελαττωματικο και να παω στα κεντρικα ξανα για αλλαγη.Σημερα λοιπον 5/7/2010 πηγα για 2η φορα οπου μου το αντικατεστησαν με ενα ιδιο TG585v8 και ο υπαλληλος εκει ανεφερε οτι πιθανον να ηταν ελαττωματικη η παρτιδα.Οταν γυρισα και δοκιμασα να συνδεσω το νεο ρουτερ αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα.Και το νεο ρουτερ δεν συγχρονιζοταν με τη γραμμη.Ξαναμιλησα λοιπον με τεχνικη υποστηριξη οπου εγινε ελεγχος για ρυθμισεις και εκδοσεις firmware και μου ειπαν στο τελος να παω ξανα για αλλαγη.Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;Θα βοηθουσε αν εκανα καποιο downgrade στο firmware;Εχω βαρεθει να κανω βολτες στα ηλιθια κεντρικα τους ενω εχω υποκαταστημα forthnet 5 λεπτα απτο σπιτι μου και αποτι μου ειπαν στη υποστηριξη δεν ειναι δυνατο να στειλουν το νεο ρουτερ σε καποιο υποκαταστημα και να το παραλαβω απο εκει..
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 απλα πες τους να το δοκιμασουν και να το σεταρουν με τα στοιχεια σου εκει.και ελπιζω να παιρνεις 585 και οχι 585i και η γραμμη σου να ειναι adsl over pstn.
Fangakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Η γραμμη μου ειναι pstn και οχι δεν παιρνω το "i" το ιδιο με ρωτησαν και στην υποστηριξη το θεμα ειναι οτι δεν εχω προβλημα στο login απλα δε συγχρονιζει με τιποτα το οποιο δεν νομιζω να εξαρταται απο ρυθμισεις.Απλα μου φαινεται παραλογο 2/2 καινουργια ρουτερ να ειναι προβληματικα
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 και χωρις ρυθμισεις πρεπει να συγχρονισει.ολα το κανουν αυτο με εξαιρεση καποια cisco επειδη εχουν shut καποια Interfaces
Fangakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μηπως θα βοηθουσε καποιο downgrade/upgrade στο firmware η σε περιπτωση που δεν διορθωθει το προβλημα θα χασω και την εγγυηση;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 λιγο παραξενο ναμην συγχρονιζει λογω firmware.θα μπορουσε να ειναι κατι σε παρτιδα αλλα δυσκολο
honey_rider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αφου το Siemens Cl110 της forthnet τα εφτυσε μετα απο 1,5 σχεδον,χρονο λειτουργιας το πηγα για αλλαγη και μου το αντεκατεστησαν με το Thomson TG585v8 το οποίο αποτι καταλαβα ηταν νεα παραλαβη την παρασκευη 2/7/2010.Οταν το συνδεσα παρατηρησα οτι δεν συγχρονιζοταν με τιποτα.Αφου εξαντλησα ολες τις πιθανες λυσεις,(συνδεση απευθειας στη γραμμη χωρις σπλιτερ,αφαιρεση ολων των τηλεφωνικων συσκευων,χρηση διαφορετικων καλωδιων απο αυτων της συσκευασιας) επικοινωνησα με τεχνικη υποστηριξη της forthnet μου ειπαν οτι μαλλον ειναι ελαττωματικο και να παω στα κεντρικα ξανα για αλλαγη.Σημερα λοιπον 5/7/2010 πηγα για 2η φορα οπου μου το αντικατεστησαν με ενα ιδιο TG585v8 και ο υπαλληλος εκει ανεφερε οτι πιθανον να ηταν ελαττωματικη η παρτιδα.Οταν γυρισα και δοκιμασα να συνδεσω το νεο ρουτερ αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα.Και το νεο ρουτερ δεν συγχρονιζοταν με τη γραμμη.Ξαναμιλησα λοιπον με τεχνικη υποστηριξη οπου εγινε ελεγχος για ρυθμισεις και εκδοσεις firmware και μου ειπαν στο τελος να παω ξανα για αλλαγη.Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;Θα βοηθουσε αν εκανα καποιο downgrade στο firmware;Εχω βαρεθει να κανω βολτες στα ηλιθια κεντρικα τους ενω εχω υποκαταστημα forthnet 5 λεπτα απτο σπιτι μου και αποτι μου ειπαν στη υποστηριξη δεν ειναι δυνατο να στειλουν το νεο ρουτερ σε καποιο υποκαταστημα και να το παραλαβω απο εκει.. Ειχα το ίδιο προβλημα με το CL-110 τα έπαιξε μετά από 2 χρόνια, το έστειλα στα κεντρικά στη Καλλιθέα (μένω Λαμία) με courier απο τις 1/7. Μην έχοντας λάβει τίποτα ακόμα τους πήρα σήμερα τηλέφωνο (τεχνική υποστήριξη) και απαντησαν οτι το βλέπουν ως παραλαβή στο σύστημα, είχε καμμένη τροφοδοσία, θα το φτιάξουν και θα στείλουν το ίδιο πίσω(!!!). Προσωπικά περίμενα να στειλουν το Thomson V7 ή V8 που παρέλαβες. Ελπίζω να μην έχουν 2 μέτρα 2 σταθμά. Χρήσιμη πάντως η επισήμανσή σου, ας ελπίσουμε οτι θα σου δουλέψει.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 αν σου καει siemens παιρνεις siemens οχι Thomson>αν ειναι μονο τροφοδοτικο θα σου δωσουν αλλο τροφοδοτικο.
honey_rider Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αυτό λέω, οπότε μου κάνει εντύπωση που δόθηκε το Thomson V8 σε αντικατάσταση του Siemens. Εκτός κι αν έκανε ανανέωση συμβολάιου για 12 μήνες (που δεν αναφέρεται). Πάντως ως συνδρομητής απο τα τέλη του '07 στο double play, ξεκινησα με 18Kbps, έπεσε στα 15 μετά απο 1 χρόνο και τώρα με συνεχείς αποσυνδέσεις για 3 μήνες στα 12-13kbps μέχρι που κάηκε η τροφοδοσία... Τουλάχιστον περιμένεις να στο αντικαταστήσουν με κάτι πιο αξιόπιστο. Απο το τεχνικό τμήμα με ενεθάρρυναν βλέποντας τις 10δες αποσυνδέσεις καθημερινά χωρίς πρόβλημα γραμμής (άρα router), να ζητήσω το V8 ως βέλτιστη λυση σε σχέση με το 110 που τους έχει ταράξει στα προβήματα όπως μου ανέφεραν.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτό λέω, οπότε μου κάνει εντύπωση που δόθηκε το Thomson V8 σε αντικατάσταση του Siemens. Εκτός κι αν έκανε ανανέωση συμβολάιου για 12 μήνες (που δεν αναφέρεται). Πάντως ως συνδρομητής απο τα τέλη του '07 στο double play, ξεκινησα με 18Kbps, έπεσε στα 15 μετά απο 1 χρόνο και τώρα με συνεχείς αποσυνδέσεις για 3 μήνες στα 12-13kbps μέχρι που κάηκε η τροφοδοσία... Τουλάχιστον περιμένεις να στο αντικαταστήσουν με κάτι πιο αξιόπιστο. Απο το τεχνικό τμήμα με ενεθάρρυναν βλέποντας τις 10δες αποσυνδέσεις καθημερινά χωρίς πρόβλημα γραμμής (άρα router), να ζητήσω το V8 ως βέλτιστη λυση σε σχέση με το 110 που τους έχει ταράξει στα προβήματα όπως μου ανέφεραν. γενικως οταν παιρνεις κατι εφοσον υπαρχει αποθεμα στο αντικαθιστουν με το ιδιο.απο εκει και περα μακαρι να σου δωσουν v8 η γενικα μακαρι να σου δωσουν και v7 thomson.το siemens ειναι καλο και πολυ σταθερο αλλα θελει και firmware update και ανεμηστηρακι ειδικα τωρα το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος.αλλιως αρχιζει τα παραξενα.οτι επεσε η ταχυτητα της γραμμης δεν νομιζω να φταιει το siemens αλλα ποιοτητα καλωδιου οτε.θα το δεις αν θα φτιαξει οταν βαλεις αλλο ρουτερ πανω.τωρα για τον φιλο γιατι πηρε thomson δεν ξερω.για το θεμα γραμμης που λενε οτι δεν ειναι θεμα γραμμης αυτο ειναι παντα λιγο σχετικο.οτι η γραμμη σου περναει σωστα καποια τεστ δεν σημαινει οτι ειναι παντα τελεια.δηλαδη τι εννοοω.για τις αποσυνδεσεις σιγουρα φταιει το siemens που τα φτυνει αλλα για την χαμηλοτερη ταχυτητα (αμα δεν σου εχουν αλλαξει προφιλ) τοτε μαλλον γραμμη φταιει.αμα σου εχουν αλλαξει profile μηπως και η γραμμη σου δεν εκανε αποσυνδεσεις τοτε θα το δεις οτι δεν θα κλειδωνεις με 6 margin στο down αλλα ειτε με 8 ειτε με 11 ειτε 15 .οποτε εκει αμα βαλεις αλλο ρουτερ πες να στο γυρισουν στο default
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.